Scrapblog-Karin

woensdag 28 november 2012

Midweek Magnolias #39


Oh wat een paniek vanmiddag, heel mijn blog leeg. Ik weet niet of iemand het heeft gezien, maar mijn hele layout was weg.....en ik ben zoooo handig met de computer dat ik toch wel lichtelijk in paniek raakte. 
Ik was aan het opruimen in photobucket...en waarschijnlijk heb ik te driftig opgeruimd...ahum...niet handig dus. Gelukkig heb ik een comptuter techneutje als wederhelft dus toen hij eenmaal thuis was, was het zo gepiept en had ik mijn vertrouwde blog layout weer terug.


Vandaag heb ik dit kaartje voor jullie, en weer eentje in het blauw. Dit is toch wel mijn kerstkleur van dit jaar. Ik heb er een schudkaartje van gemaakt, zo leuk om te doen!
Ik heb de randen onder de naaimachine gehaald voor een stikrandje. Achter de nestabilities heb ik wondgaas gedaan en de stans van Memorybox. Verder nog wat parels, bloemen, een labeltje en takjes gemaakt met een Martha Stewart pons. Het bedeltje komt uit mijn winkeltje. 
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Midweek Magnolias #39 - Starlight Star Bright.
**********
Liefs Karin

dinsdag 27 november 2012

DT - It's a Magnolia Challenge #46


Goedemorgen lieve bloggers! En zijn al weer 2 weken voorbij dus het is tijd voor een nieuwe challenge op het blog van It's a Magnolia Challenge. Wij vragen jullie deze keer om een winters kaartje te maken. Lijkt mij niet zo'n moeilijke challenge, ik zie er heel veel voorbij komen op alle blogs!!
Zuurstokgroen is onze sponsor deze keer. 


Ik heb voor mijn kaartje wit cardstock gebruikt en Magnolia design papier. De kerstbomen zijn stansen van Marianne Design, en ik heb het voorste boompje opgetuigd met ZVA Creative swirls. De ijspegels zijn ook gemaakt met een stans van Marianne Design. Verder nog wat wondgaas, bloemen, liquid applique en stickles. De takjes zijn gemaakt met een Martha Stewart pons.
Ik hoop dat jullie allemaal meedoen met de challenge! Voor meer inspiratie van de andere DT-leden moet je hier even klikken!!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Marvelous Magnolia Challenge #4 - Non Traditional Christmas Colors
*********
Liefs Karin

zaterdag 24 november 2012

Blauw kerstkaartje


Hoi, hoi, daar ben ik weer met een kerstkaartje! Ik vind 'm zelf niet zo heel erg spectaculair, maar weet eigenlijk ook niet zo goed wat ik mis. Tja, soms heb je dat wel eens....


Het papier is van Magnolia, van de kerstserie van vorig jaar. De randen heb ik bewerkt met de naaimachine. Verder een ster en 2 boompje van Marianne Design, de boompjes heb ik bewerkt met liquid applique voor het sneeuweffect. De bloemen komen uit mijn winkeltje. Verder nog wat wondgaas, parels en een Memorybox stans voor de stukjes swirls.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Tilda's Town #28 - Anything Goes.
*******
Fijne avond, liefs Karin

donderdag 22 november 2012

Weekend!!


Jaahhh!! Het is weekend voor mij. Heerlijk, lekker 3 dagen niet zoveel doen. Ik moet nog een paar kerstkaarten maken, dus daar ga ik me ook op storten deze dagen!
Dit kaartje wil ik jullie eerst laten zien, een simpel kaartje, niet teveel poespas, en qua kleur weer eens iets anders dan de traditionele kerstkleurtjes.


Het papier is van Maja Design, en de basis is van wit en kraft cardstock. Verder nog wat wondgaas, bloemen, parels, een bedeltje en de swirl is gemaakt met een Memorybox stans. De vleugeltjes heb ik bewerkt met stickles.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Marvelous Magnolia Challenge #4 - Non Traditional Christmas Colors. 
****
Fijne dag, liefs Karin

dinsdag 20 november 2012

Nog maar eens een kerstkaartje


Afgelopen weekend heb ik een aantal kaartjes gemaakt en dit is er eentje van.
Ik heb het prachtige papier van Maja Design gebruikt. Het papier past zo goed bij elkaar, dat het kaartje eigenlijk zo gemaakt is. Verder heb ik het vrij simpel gehouden. Twee kerstbomen van Marianne Design op de achtergrond en de sterren zijn van Memorybox. Verder nog wat bloemen, parels, besjes en stickles voor de afwerking.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Magnolia Mania #60 - Tilda with an animal.
*****
Fijne avond, liefs Karin

zondag 18 november 2012

DT - Simply Magnolia Sketch Challenge


Goedemiddag op deze heerlijke, rustige zondagmiddag!! 
Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe challenge op het Simply Magnolia challenge blog. Deze keer is het een sketch challenge. Voor de sketch moet je even naar het blog gaan! 


Ik heb mijn kaartje gemaakt met wit cardstock en design papier van Magnolia. Verder heb ik eigenlijk een beetje hetzelfde gebruikt zoals altijd, dus ik zal jullie dat lijstje besparen.
Je kan met de challenge meedoen tot en met zaterdag 1 december en er is een hele leuke prijs te winnen  van The Ribbon Girl. Voor de prijs en de creaties van de andere DT-leden moet je hier even klikken!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Tilda's Town #27 - Anything Goes
*****
Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 16 november 2012

Een bere-gezellige kerstkaart


Daar ben ik weer! Ik heb vanmiddag heerlijk zitten knutselen met de meiden en toen heb ik dit kaartje gemaakt. Ik heb maar weer eens een andere modelletje gemaakt, nl. een stair-step kaartje. 
Het papier is van Maja Design en de basis is creme cardstock.


Verder heb ik een Magnolia DooHickey gebruikt voor de swirls, een Tim Holtz stans voor de stans en een MD-stans voor de kerstbomen. De bloemen komen uit mijn winkeltje. Verder heb ik nog wat stickles gebruikt, parels en jute.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Wild Orchid Challenge #63 - A Traditional Christmas
Midweek Magnolias #37 - Oh Christmas Tree
****
Fijne avond, liefs Karin

donderdag 15 november 2012

DT - The Dutch Magnolia Chickies #33


Hallo lieve bloggers! De maand is weer door de midden, dus het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies. Deze keer vragen wij jullie om een tag/label op je creatie te gebruiken.  Het is dus niet de bedoeling dat je een tag/label maakt!!
Ik heb met een patroon uit Sandra's shop een kadokaartje gemaakt voor mijn ouders, gewoon om hen maar weer eens te bedanken voor het oppassen wat ze geregeld met veel liefde en plezier doen.


Het papier is van Glitz, heerlijke kleurtjes zijn het! Als basis heb ik wit cardstock gebruikt. De randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt. Verder nog wat wondgaas, een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirl, een bedeltje, bloemen, parelstokjes, touw, een Cheery Linn stans voor het vlindertje en natuurlijk een labeltje. Die is trouwens gemaakt met een DooHickey van Magnolia. De tekst heb ik er zelf op geprint.


In het doosje zitten trouwens lekkere chocolaatjes, maar ik ben vergeten om de binnenkant te fotograferen.....
Er is een hele leuke prijs te winnen die wordt aangeboden door Jane Creative
Als je wilt weten wat de prijs is, en als je de creaties van de andere DT-leden wilt zien moet je hier even kijken!
*********
Liefs Karin

dinsdag 13 november 2012

DT - It's a Magnolia Challenge #45


Hallo lieve allemaal. Er zijn al weer twee weken voorbij, dus het is weer tijd voor een nieuwe challenge op het blog van It's a Magnolia. Deze keer willen wij graag een creatie zien met alleen een Magnolia dier erop. Dus Tilda en Edwin mogen er helaas niet bij ;).
Ik heb Walter gebruikt voor mijn kaartje. 


De basis is van creme cardstock en het designpapier is van Maja Design. De randen heb ik gestikt onder de naaimachine. De kerstboompjes zijn van Marianne Design en bewerkt met bruine inkt. Verder heb ik het kaartje vrij simpel gehouden met wat bloemetjes, sneeuwvlokjes gemaakt met een Martha Stewart pons en wat parels. Op het gewei van Walter heb ik trouwens wat stickles gedaan, gaat hij tenminste lekker flitsend het bos in!!!
Er is een waardebon van 10 euro te winnen van Scrappapier, dus het is zeker de moeite waard om mee toe doen. Mocht je nog wat meer inspiratie willen opdoen, dan zou ik zeker even gaan kijk op het blog van IAMC, want mijn mede DT-collega's hebben weer prachtige creaties gemaakt!
*******
Fijne avond, veel liefs Karin

maandag 12 november 2012

Even geen kerstkaartje


Hallo lieve bloggers! Vandaag heb ik geen kerstkaartje voor jullie maar een 'bedankt' kaartje. Het stempeltje is wel van de laatste kerstserie, maar ik vind dat je het stempeltje voor van alles kan gebruiken. Ik heb wit cardstock als basis gebruikt en het designpapier is van Magnolia, wat ik heb bewerkt met bruine inkt.


Op de achtergrond heb ik nog de klok van Tim Holtz geplakt. Verder nog wat kant, bloemen, een labeltje, stickles, parels, veertjes en een Magnolia DooHickey voor de swirl.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda Town #26 - Thanksgiving
*******
Fijne avond, liefs Karin

zondag 11 november 2012

Kaartje nav een sketch


Goedemiddag op deze mooie zonnige zondag! Ik wil jullie vandaag graag een kaartje laten zien met een stempel van de nieuwe Nativity Collectie. Tilda with a Little Dove. Ik vind het zo'n schatje!
Het papier dat ik heb gebruikt is ook van Magnolia en als basis heb ik kraft papier gebruikt. 


Verder heb ik de gebruikelijke dingen gebruikt: wat jute, bloemen, touw, stickles, parels, een bedeltje en een stans voor swirls met sterretjes. De randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Totally Tilda #59 -  a sketch.
***
Fijne zondag allemaal, liefs Karin

vrijdag 9 november 2012

Een rood kerstkaartje deze keer...


Goedemorgen! Het is weekend voor mij, heerlijk. Lekker genieten van 3 vrije dagen!
Ik ben helemaal into de kerstkaarten, en ik moet er nog wel een paar, dus ik hoop dat ik jullie niet verveel met alweer een kerstkaart! En ik krijg zoveel inspiratie van al die mooie kaarten op jullie blogs!


Dit kaartje heb ik gemaakt met het Magnolia kerstpapier van vorig jaar. De basis is wit cardstock. Verder is het kaartje vrij simpel, de swirls zijn gemaakt met een Memorybox stans en het ovaal met nestabilities. Daaronder wat veertjes. Het kaartje is afgemaakt met wat bloemen en takjes (Martha Stewart pons). Op het afdrukje heb ik voor het sneeuweffect liquid applique gebruikt. Voor het glittereffect op de schoenen heb ik stickles gebruikt.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Midweek Magnolia #36 - Walking in a Winter Wonderland
****
Fijn weekend allemaal! Liefs Karin

dinsdag 6 november 2012

Winters kaartje


Hallo lieve bloggers! 
Bedankt voor alle lieve reakties op mijn vorige kaartje, ik lees de reakties altijd met zoveel plezier, dank jullie wel!!
Vandaag wil ik jullie graag een winters kaartje laten zien. Ik vind het blauwe papier van Magnolia zo prachtig dat ik er graag kaartjes mee maak. Deze keer heb ik het gecombineerd met kraft en wit cardstock. Ik heb de randen bewerkt met bruine inkt en daarna nog voorzien van een stikrandje.
De kerstboom is een gemaakt met een stans van Marianne Design, de sterren zijn van Memorybox en het takje is een nieuwe Magnolia DooHickey. Verder nog wat wondgaas, een veer, parels, stickles, een digitale tekststempel, parelstokjes en natuurlijk bloemen.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Tilda's Town #25 - Winter Weather. 
*****
Fijne avond, liefs Karin

zondag 4 november 2012

DT - Easelcard voor Simply Magnolia


Er zijn al weer 2 weken voorbij, dus tijd voor een nieuwe challenge bij Simply Magnolia. Deze keer vragen wij jullie om een easelkaart te maken. Ik heb voor mijn kaartje wit en kraft cardstock als basis gebruikt. Het design papier is van Glitz, erg leuk papier en lekker rose, de kleur waar ik zo van hou!!


De randen van het papier heb ik aangezet met wat bruine inkt. De ovalen zijn gemaakt met nestabilities en de tekst heb ik zelf geprint. De bloemen komen uit mijn winkeltje.
De veren komen bij t' Scraphuis vandaan. De swirl is gemaakt met een Memborybox stans. Verder nog wat stickles en parelstaafjes.De prijs wordt deze keer verzorgd door Creative Treasures. Als je nog wat meer inspiratie zoekt, zou ik zeker even naar het Simply Magnolia blog gaan, want mijn DT-collega's hebben weer prachtige dingen gemaakt!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Midweek Magnolias #35 - Anything Goes
You, Me and Magnolia #1 - Anything Goes
De turnwedstrijd van Mara was gisteren erg leuk. Allemaal van die kleine meisjes die zo de best aan het doen zijn. Er waren deze keer geen prijzen te winnen, maar daarom was het voor Mara niet minder leuk!! 
*******
Fijne zondag verder, liefs Karin

zaterdag 3 november 2012

Zo vroeg....


Goedemorgen! Hebben jullie dat ook altijd, is het weekend, kan je uitslapen, lig je om 6.30 wakker.....om gek van te worden! Nou ja, we zullen maar denken dat ik uitgerust ben....
Ik wil jullie graag dit kaartje laten zien. Ik heb het kaartje al een tijdje geleden gemaakt, maar ben totaal vergeten om het om mijn blog te zetten.


De basis van de kaart is wit cardstock, en het design papier van Maja Design. Verder nog wat wondgaas, een doiley, bloemen, parels, stickles en een Magnolia DooHickey voor de swirls.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Ik wens jullie allemaal een fijn weekend, wij gaan zo op pad voor de eerste turnwedstrijd van het seizoen voor Mara!
****
Liefs Karin

donderdag 1 november 2012

DT - Dutch Magnolia Chickies #32


Daar ben ik weer met een  nieuwe challenge op het blog van The Dutch Magnolia Chickies. Wij vragen deze keer of jullie een kadoverpakking willen maken of willen pimpen. Het mag bijvoorbeeld ook een gepimpt tasje zijn. Ik heb bij het Fairytale Event een leuke workshop gevolgd waar je allerlei kerstdoosjes ging maken. En dit is er eentje van. Het is een simpel doosje om te maken, en erg leuk om als kadootje aan iemand te geven. Ik heb er nu waxine-lichtjes in gedaan, maar natuurlijk kan je er ook wat anders in doen.


De basis is cardstock wat ik heb gewerkt met zwarte ink. Het papier heb ik bij de workshop gekregen, en ik weet eigenlijk niet van welk merk het is.....De tekst heb ik zelf geprint. Touwtje erom heen met Tilda erop. Het bedeltje komt uit mijn winkeltje.


De challenge duurt tot 13 november 18.00 en je kan een superleuke prijs winnen die is aangeboden door HobbyShoppie. Voor de prijs en de prachtige creaties van de andere DT-leden moet je even naar het blog van DMCC hoppen!!
********
Fijne dag allemaal, liefs Karin