Scrapblog-Karin

dinsdag 30 juli 2013

Stoere Bestie


Hallo lieve bloggers!
Bedankt voor jullie lieve berichtjes bij mijn laatste berichtje. Ik waardeer het echt dat jullie elke keer weer langskomen. Ik ben nu nog op vakantie, maar zodra ik terug ben kom ik ook weer gezellig bij jullie langs!
Deze stoere Bestie heb ik al gemaakt voor mijn vakantie, maar jullie hadden het kaartje nog niet gezien.


Het papier is van Maja Design. Verder een doily, frantage, bloemen, drops, een labeltje, wondgaas, kant, touw en Magnolia DooHickeys voor de swirls en het labeltje. Op het labeltje heb ik wat poststempels gestempeld. De randen van het kaartje heb ik onder de naaimachine doorgehaald voor het stikrandje.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
******
Wij genieten hier nog even lekker verder in Oostenrijk, tot het volgende kaartje!
Liefs Karin

zondag 28 juli 2013

DT - Anything Goes @ Simply Magnolia


Hallo lieve allemaal!
Vandaag gaat er een nieuwe challenge van start op het blog van Simply Magnolia. Een makkelijke deze keer...alles mag namelijk! Je hebt weer 2 weken de tijd om mee te doen. En dat zou ik zekers doen want er zijn supergave prijzen te winnen!Mijn kaartje is gemaakt met een Go Kreate mal. Het design papier is van Magnolia. Verder ben ik weer lekker in de weer geweest met mijn Magnolia poststempels. De bloemen komen uit mijn winkeltje. Het ribbelkarton en het bingokaartje zijn van Joy!
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en kijk uit naar jullie reakties!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Magnolia Down Under #207 - Your Favourite Things
Lovely Hanglar or Sweet Magnolia #74 - Bingo (lace-pearls-dies)
******
Fijne dag, liefs Karin

maandag 22 juli 2013

Vlinders!!


Hallo lieve allemaal!
Ik weet het, ik zou een vakantiebreak nemen, maar op ons vakantie adres hebben wij prima internet, dus ik kon het toch niet laten om dit kaartje te laten zien die ik nog voor mijn vakantie heb gemaakt. Ik hou het alleen lekker kort hoor, ik denk dat het voor zich spreekt wat ik allemaal heb gebruikt. Mocht je toch iets willen weten, mag je me altijd mailen!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Scrapbook Stamp Society Challenge Blog #11 - Use a butterfly on your card
Besties Challenge - Floral Frenzy
*******
Veel liefs vanuit het zonnige Oostenrijk!!vrijdag 19 juli 2013

Nog eentje dan!!


Hoi, hoi!
Nog een Besties voordat wij lekker gaan genieten van onze vakantie. Dit is ook zo'n dotje. 
De basis is wit cardstock en het design papier is van Magnolia.


Achter het afdrukje heb ik wondgaas geplakt, een bingo stempel en de vlinderstans van Joy! en het labeltje is gemaakt met een Magnolia DooHickey. Die heb ik trouwens nog wel een beetje opgeleukt met de poststempels van Magnolia. Verder nog een stans voor de takjes van Memorybox en het dia wieltje rechtsonder is ook gemaakt met een Magnolia DooHickey, ook daar heb ik een poststempel op gestempeld.


Ook bij dit kaartje heb ik frantage van Stampendous gebruikt. De bloemen komen uit mijn winkeltje.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Dutch Besties - Anything Goes
De komende weken gaan wij lekker genieten van onze vakantie, dus ik zal julile blogs even niet bezoeken.
Ik heb wel wat kaartjes gepland staan voor mijn DT-opdrachten dus ik laat je jullie niet helemaal in de steek!!
Ik wens iedereen een fijne vakantie, geniet van het mooie weer en tot gauw!
*****
Veel liefs Karin

donderdag 18 juli 2013

My Besties kaartje nr. 3


Hallo allemaal!
Wat vind ik ze leuk die Besties! Ik ben met de laatste challenge runner up geworden en mocht 3 gratis digi's uitzoeken, zo gaaf! Dit is er eentje van. De nieuwe challenge is om een kaartje te maken met zwart/wit en 1 andere kleur. En tja, dan wordt het voor mij toch al gauw rose. Het papier heb ik uit de oude doos gehaald, ik heb dus geen idee van welk merk het papier is.


De randen heb ik onder de naaimachine gehaald voor een stikrandje. De randen van het stempelafdrukje heb ik bewerkt met frantage van Stampendous. Ook de vlinderrand van Joy! heb ik bewerkt met frantage.


Verder nog wat kant, bloemen, een parelketting, parels, wondgaas, doily en stickles. De swirls zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey. Het is trouwens voor de eerste keer dat ik zwart haar heb gekleurd. Best apart, maar niet lelijk al zeg ik het zelf.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
My Besties Challenge - Black -  White and one other color
********
Fijne avond, liefs Karin

dinsdag 16 juli 2013

Besties of Oz


Hallo lieve bloggers!
Genieten jullie ook allemaal zo van het heerlijke weer. Wij wel hoor! Vandaag was mijn laatste dag werken, heerlijk, nu ben ik 3 weken vrij!!! Ik heb de afgelopen dagen heerlijk zitten kleuren met mijn nieuwe Besties. Het is wel meer uitdaging om deze stempels te kleuren in vergelijking met de Magnoliaatjes, maar het is wel superleuk om te doen. Op het Besties Challenge blog loopt een leuke challenge waar je een creatie moet maken met 1 van de Besties van Oz. Ik heb deze uitgekozen, is het niet een dotje??


De vorm van de kaart heb ik gemaakt met een Go Kreate mal. Het design papier is van Lily of the Valley. Uiteraard heb ik de randen van het afdrukje weer bewerkt met frantage van Stampendous. Volgende maand ga ik naar de beurs in Den Bosch met mijn moeder en dan wil ik nog meer kleurtjes van dit leuke spul kopen! Verder nog ribbelkarton van Joy! en de vlinderstans natuurlijk. Deze heb ik na een tip van het internet opgeplakt 'om een hoekje'. De bloemen komen uit mijn winkeltje.
Verder nog wat wondgaas, parels, stickles en jute. De swirls zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey.


Ik ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden.
 Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Besties Challenge - Besties of Oz
Cards & Scrap #176 - Alles Mag
****
Fijne avond allemaal, liefs Karin

zondag 14 juli 2013

DT - Birds of a Feather @ Simply Magnolia


Hallo lieve allemaal!
Vandaag heb ik weer een kaartje voor jullie, dit kaartje is voor de nieuwe challenge op het Simply Magnolia challenge blog. De challenge is om vogels en/of veren te gebruiken op je creatie. Ik heb voor het laatste gekozen. Ik heb voor de vorm een Go Kreate mal gebruikt en het design papier is van Magnolia.


Verder heb ik nog kant gebruikt en wondgaas. Het ribbelkarton is van Joy! De randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt. De takjes heb ik gemaakt met een Memorybox stans. De bloemen komen uit mijn winkeltje. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden!
De challenge loopt weer 2 weken en er zijn weer gave prijzen te winnen, dus ik hoop dat jullie allemaal mee zullen doen!
******
Fijne avond, liefs Karin

zaterdag 13 juli 2013

Tilda Binding Flowers


Goedemorgen!
De eerste week vakantie zit er al weer op, en wat is het toch heerlijk om lekker rustig aan te doen, de kinderen vermaken zich prima. Nog 1 weekje thuis en dan gaan we lekker 2 weken naar Oostenrijk, we hebben er zin in!!


Vandaag heb ik dit kaartje voor jullie. De basis is van kraft cardstock en het design papier is van Magnolia. Alle randen zijn weer voorzien van bruine inkt. Verder nog wat wondgaas, bloemen, kant, een doily, parels en stickles. Achter het afdrukje zit ribbelkarton van Joy! en ook het bingokaartje en de prachtige vlinderrand zijn van Joy! De label is gemaakt met een Magnolia DooHickey. Zowel de vlinders als de zijkanten van het afdrukje heb ik bewerkt met frantage van Stampendous. Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #61 - Anything Goes
****
Fijn weekend, liefs Karin

woensdag 10 juli 2013

Weer een magnoliaatje!!


Hallo lieve bloggers!
Na mijn Bestie kaartje heb ik vandaag weer een magnolia kaartje voor jullie. Ik heb voor de vorm creme cardstock gebruikt en een Go Kreate mal. Het design papier is van Pion.Verder wat touw, wondgaas, bloemen, schelpen en stickles. De swirls, foto cirkel en label zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey. Het bingo kaartje is een stempel van Joy! Ook heb ik weer lekker zitten kliederen met frantage van Stampendous, het blijft leuk om mee te werken.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan de volgende challenges:
Marvelous Magnolia #34 - Dots or Gingham
Deep Ocean Challenge #55 - On the Beach
Tilda's Town #60 - Summer Fun
*****
Fijne avond, liefs Karin

maandag 8 juli 2013

Mijn eerste Bestie!!


Ja, ja, ook ik heb vandaag voor het eerst een Bestie ingekleurd! Ik vond het wel even wennen omdat er meer details zijn om te kleuren, maar het is wel ontzettend leuk om te doen. Ik heb de digitale stempel opgevraagd bij Noor!, je kan deze gratis ontvangen als je meedoet met de challenge


De basis van de kaart is kraft cardstock, het design papier is van Magnolia. De randen zijn bewerkt met bruine inkt en daarna heb ik met de naaimachine een stikrandje gemaakt. Verder heb ik Magnolia DooHickey's gebruikt voor de swirls en het labeltje. Op het labeltje heb ik de poststempels gebruikt van Magnolia. De bloemen komen uit mijn winkeltje.  Ook heb ik de prachtige vlinderrand van Noor! gebruikt.


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste Bestie vinden, ik vind het zelf wel een schatje geworden!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Noor! Design Challenge - Butterflies
My-Besties Blog Challenge - Fabulous Flourish
******
Fijne avond, liefs Karin

zondag 7 juli 2013

Ohoj Tilda


Hallo lieve bloggers!
Zijn jullie ook allemaal zo aan het genieten van het prachtige weer. We hebben er lang op moeten wachten, en ik hoop echt dat het zonnetje lekker lang in ons landje blijft schijnen!!
Ondanks het prachtige weer heb ik toch een kaartje gemaakt, want knutselen kan je immers ook lekker in de tuin (als er tenminste niet teveel wind staat....).Ik heb als basis voor mijn kaartje wit en kraft cardstock gebruikt. Het design papier is van Magnolia. De randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt en ik heb een stikrandje gemaakt met de naaimachine.
Ook heb ik voor het eerst het leuke Frantage spul van Stampendous gebruikt. Het werkt heel erg makkelijk dus dat ga ik zeker vaker gebruiken, want het effect vind ik echt super.


De foto's zijn niet helemaal super, ik vind ze zelf een beetje blauwe een gloed hebben maar ik kreeg het helaas niet beter.....
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Totally Tilda #75 - TomBoy Tilda
Midweek Magnolias #68 - Wish you were here
The Ribbon Girl - Add a Bow
Ik wens iedereen een hele fijne week, bedankt voor jullie bezoek en geniet lekker van het mooie weer!!
****
Liefs Karin

vrijdag 5 juli 2013

Vakantie!!!


Hallo lieve allemaal!
De meisjes hebben straks om 12.30 vakantie! En wat hebben ze er zin in. Ze hebben allebei een leuk jaar afgesloten met hele mooie resultaten. Volgend jaar gaat Lenka alweer naar groep 8 (wat worden kleine meisjes groot), en Mara naar groep 5. Maar eerst gaan we lekker uitrusten en genieten van de vakantie. De voorspelling voor het weer waren zonnig, maar ik weet niet waar de zon schijnt in NL, maar niet hier helaas.....
Natuurlijk gaan we nog lekker op vakantie, maar eerst nog even een paar weekjes thuis.
Dan even over mijn kaartje. Ik heb voor de vorm een Go Kreate mal gebruikt. Het design papier is van Maja. Ik heb woensdag trouwens het nieuwe papier van Maja binnen gekregen, het is zoooo mooi. En ik ben lekker vrij vandaag, dus ik ga zo nog even aan de knutsel.


Verder heb ik eigenlijk de gebruikelijke dingen op mijn kaartje geplakt, ik denk dat jullie wel weten wat het allemaal is. Mocht je toch iets willen weten, mag je me altijd mailen.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Stamp wit Fun #217 - Celebrate
Addicted to Stamps #59 - Gorgeous Lace
**********
Fijn weekend allemaal, liefs Karin

maandag 1 juli 2013

DT - DMCC #48 - Zomer inspiratie


Hoi, hoi!
Het is weer de eerste van de maand, dus het is tijd voor een nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies. Deze keer hebben we een mooie zomerse inspiratie foto. De sponsor van de challenge is Krea2day en je kan een waardebon van EUR 12.50 winnen.

Ik heb voor mijn kaartje wit cardstock gebruikt en design papier van Maja. De randjes heb ik bewerkt met bruine inkt en daarna heb ik een stikrandje gemaakt met de naaimachine. Achter het afdrukje heb ik wondgaas geplakt en 2 labeltjes die ik heb gemaakt met Magnolia DooHickey's.
Verder nog een stans van Memorybox voor de swirl, touw, een parelketting, stickles, poststempels van Magnolia, schelpjes en bloemen.


Omdat het bijna vakantie is loopt de challenge een maand ipv 2 weken, dus je hebt tot 30 juli de tijd om mee toe doen. Als je hier klikt kan je de prachtige creaties bekijken van mijn mede DT-leden voor meer inspiratie.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
*****
Fijne avond, liefs Karin