Scrapblog-Karin

zondag 29 juli 2012

DT Simply Magnolia

 

Hallo lieve allemaal! Vandaag wil ik jullie met trots mijn eerste DT-kaartje laten zien voor het Simply Magnolia challenge blog. Een superleuke challenge, nl. om een criss cross kaartje te maken. Zelf had ik nog nooit zo'n kaartje gemaakt met het is een leuk model, dus ik ga er zeker meerdere maken!! Ik heb creme cardstock gebruikt met Pion design papier.


Verder heb ik uiteraard bloemen gebruikt, pareltjes, een DooHickey stans voor de swirls, kant, stickles, nestabilities, touw, een bedeltje, een Martha Stewart pons voor het randje en een vlinderstans. Je kan een waardebon van Tilda's Town winnen, dus reden genoeg om gezellig met ons mee toe doen!!


Hello everybody! Today I am very happy to show to you my very first DT-card for the Simply Magnolia challenge blog. A fantastic one, the challenge is to make a criss cross card. I never made one before but I really enjoyed making it, so I am sure I will make this type card more often in the future. I used cream cardstock for my card and Pion design patterned papers.


I also used lots of flowers for my card, pearls, nestabilities, a charm, a DooHickey for the swirls, lace, stickles, twine, a butterfly punch and a Martha Stewart punch.
You can win a gift certificate from Tilda's Town, so please join us!!
*******
Fijne avond, liefs Karin

donderdag 26 juli 2012

Rond stair-step kaartje


Hallo lieve allemaal. Wat een weertje, echt genieten hoor. Wij zijn een paar dagen naar de camping geweest, nu 1 nachtje thuis, maar morgen lekker weer terug!!
Ik heb wel lekker kunnen stoeien met dit kaartje. En het was echt stoeien, want in de laatste Magnolia Ink stond dit modelletje met een uitleg, maarre, of ik snap het niet, of de uitleg klopte niet want ik miste 2 vouwlijnen. Maar goed, na 3 x een model te hebben weggegooid is het de 4e keer gelukt!


Het papier dat ik heb gebruikt is van Pion Design. Ik heb de randen aangezet met bruine inkt. Met mijn nestabilities heb ik de achtergrond van Tilda gestanst. De swirl is gemaakt met een Magnolia DooHickey. Verder heb ik wat bloemen gebruikt, parels en stickles. De stempel is een gratis digi van Marianne.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Wild Orchid Challenge #55 - Round in Circles 
Magnolia Stamp Lovers -  Tilda only
Magnolia Mania Challenge #51 - Prinz & Princess
******
Fijne avond, liefs Karin

zondag 22 juli 2012

DT - It's a Magnolia Challenge #37


Goedemiddag allemaal op deze prachtige zonnige dag!
Vandaag is er een nieuwe challenge van start gegaan op het blog van It's a Magnolia Challenge. Deze keer is het de opdracht om een creatie te maken met het woord 'vakantie' erop. Ik heb een schudkaartje gemaakt. Ik heb als basis wit en blauw/groen cardstock gebruikt en het design papier is van My Mind's Eye.


Verder nog wat wondgaas en parels. Ook heb ik voor dit kaartje nieuwe bloemen gebruikt die in mijn winkeltje staan. De puntige bloemen heten Lily Flowers, deze heb ik in het wit en rose. En de andere nieuwe bloem heet Cosmos Daisy Flowers en deze heb ik in het wit.
De swirl is gemaakt met een Magnolia DooHickey en het bedeltje komt ook uit mijn winkeltje.
Miekelotte is de sponsor van deze challenge en je kan een serie papier winnen van de Turning Leaves Collectie. De moeite waard om mee toe doen zou ik zeggen!
Ik wil met dit kaartje ook graag meedoen met de challenge van Tilda's Town #10 - Anything Goes.
****
Fijne zondag, liefs Karin

vrijdag 20 juli 2012

Vakantieeeeeee!!!!!!!!!!!


Hallo lieve bloggers! Het is vakantie bij ons in Almere!!! Laat de zon maar komen, wij zijn er klaar voor!
Helaas ben ik niet 6 weken vrij, maar ik werk half dus we hebben lekker veel vrije tijd om naar de camping te gaan en om leuke dingen te gaan doen! En natuurlijk ook om heerlijk uit te slapen!!
Maar ik wil jullie eerst dit kaartje laten zien. Ik heb als basis voor het kaartje wit cardstock gebruikt. Het papier is van My Mind's Eye. Verder nog wat wondgaas, bloemen, parels, stickles, nestabilities en het labeltje is een nieuwe Magnolia DooHickey. Erg leuk, heb je 4 verschillende kleine labeltjes. De tekst heb ik er met de pc opgeprint.


De swirl is ook met een DooHickey gemaakt. 
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Just Magnolia #166 - Birthday card
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
*******
Fijn weekend, liefs Karin

dinsdag 17 juli 2012

Aardbeien meisje


Hoi, hoi! Over het weer ga ik het niet meer hebben......ik ga er gewoon van uit dat de zon ons niet in de steek gaat laten....de vakantie komt er voor ons nl. bijna aan! Nog 3 dagen!!
De meiden zijn er in ieder geval klaar voor. Op school doen ze niet veel meer en ook de trainingen voor turnen zijn bijna klaar.
Graag wil ik jullie dit kaartje laten zien met een digi van Mo Manning. Ik vind het zo'n schatje!


Ik heb papier gebruikt van Magnolia en wit cardstock. De vlaggetjes en letters heb ik gemaakt met een stans van Crealies. Verder nog wat wondgaas, kant, bloemen, parels, stickles en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirl.
****
Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 13 juli 2012

Just Magnolia #165


Hallo bloggers! Soms heb je heerlijke regenachtige knutseldagen (ik heb liever zon hoor...maar ja...altijd negatief doen over het weer wordt ook zo saai...) en dan heb je geen inspiratie....grrrrrr....
Maar toen zag ik dit kaartje van Nicole, en toen was mijn inspiratie weer even terug! 
Ik heb papier gebruikt van Magnolia en rose en wit cardstock. De tekst heb ik geprint met de pc.


Verder heb ik nog wat wondgaas gebruikt, nestabilities, een Martha Stewart pons voor het randje, bloemen, pareltjes, een Magnolia DooHickey, stickles en een vlinder. De randen van het kaartje heb ik nog bewerkt met de naaimachine. Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de bingo challenge van Just Magnolia. Ik heb het rijtje wings - pink - pearls/bling gebruikt.
Hello bloggers! I made this card for the bingo challenge at Just Magnolia. I used the line: wings - pink - pearls/bling. I used white and pink cardstock and Magnolia patterned papers for this card. Also some cheese cloth, nestabilities, flowers, pearls, a Martha Stewart punch, a Magnolia DooHickey for the swirl, stickles and a butterfly. I made the stitches with my machine.
*******
Fijne avond, liefs Karin

woensdag 11 juli 2012

Little Mermaid Tilda


 Goedemiddag! Nog 1½ week en dan hebben de meisjes ook vakantie. Ik hoop dat de regen dan ook lekker op vakantie gaat, want ik heb er nu wel een beetje genoeg van. Maar ik denk niet dat ik de enige ben!! Het is natuurlijk wel lekker knutselweer, maar we zouden ook graag wat meer naar de camping willen gaan, want echt veel zijn we er nog niet geweest met dit weer......


Maar goed, genoeg geklaag. Even over mijn kaartje. Omdat ik nog van die leuke schelpjes had liggen kwam ik op het idee om Little Mermaid Tilda maar weer eens te gaan inkleuren. Ik heb papier gebruikt van Maja Design - Vintage Summer en wit cardstock. Verder heb ik nog wat wondgaas gebruikt, een labeltje, parels en bloemen. De glitters heb ik aangebracht met stickles. De swirl is gemaakt met een Magnolia DooHickey, het bedeltje komt uit mijn winkel.


Today I made this card with Little Mermaid Tilda. I used Maja Design patterned papers and white cardstock. Also some cheese cloth, a label, pearls and flowers. I made the glitters with stickles and the swirl is made with a Magnolia DooHickey. You can buy the charm in my shop.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges / I would like to join the following challenges with this card:
****
Fijne dag, liefs Karin

dinsdag 10 juli 2012

Leuk nieuws!!!!

Goedemorgen allemaal!
Ik heb zulk leuk nieuws. Een tijdje geleden heb ik meegedaan aan de DT-call van Simply Magnolia, en vanaf vandaag mag ik mijzelf als nieuwste DT-lid voorstellen! Samen met 3 andere meiden ga ik het DT-team versterken en voor leuke creaties voor de challenges zorgen.
Ik heb er zin in! De eerste challenge waar de nieuwe leden aan meedoen is 29 juli.


Goodmorning everybody!
I have such great news. A little while ago I entered the DT-call at Simply Magnolia, and from today on I am one of their new DT-members!! Together with 3 other ladies we will join the DT-team and we will make some great Magnolia creations for the challenges. I am really looking forward to it. The first challenge we will enter is the 29th of July.
***
Fijne dag, liefs Karin

zondag 8 juli 2012

Winnaar Candy!!!

Lieve volgers!
Hier ben ik met de uitslag van mijn verrassings candy!!
De gelukkige winnares is geworden.........


En dit is wat er allemaal in de candy zit:
* Maja Design papier
* ZVA Creative swirls
* een kraft tasje
* bedeltjes
* bloemen
* letter stickers
Liesbeth, als je even je adres doorgeeft via de mail dan stuur ik de candy gelijk naar je toe! 
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle berichtjes op mijn blog, ik vind ze superleuk!
*****
Fijne avond, liefs Karin

It' s a Magnolia #36


Goedemorgen!
Vandaag begint er een nieuwe challenge op het blog van It's a Magnolia Challenge! We hebben deze keer een leuke inspiratiefoto. Als je hier klikt, krijg je deze te zien.
Ik heb voor mijn kaartje een stair-step kaartje gemaakt. Ik heb papier gebruikt van Magnolia, DooHickeys voor de swirls, een labeltje, bloemen, schelpjes, pareltjes, wondgaas en een stans van Marianne Design voor het rondje.


Je kan deze keer een waardebon van EUR 7.50 van Zuurstokgroen.nl winnen. De challenge loopt tot en met zaterdag 21 juli.
Ik wil met dit kaartje ook graag meedoen met de challenge van Tilda's Town.
*****
Fijne zondag, liefs Karin


Candy!!!

DIT BERICHT BLIJFT BOVENAAN STAAT TOT EN MET 8 JULI, KIJK VOOR DE ANDERE BERICHTEN EVEN HIERONDER!!

Omdat ik zo blij ben met 300 volgers ga ik een candy weggeven, het blijft nog even een verrassing wat het is, maar het is zeker de moeite waard!
Als je deze candy graag wilt hebben hoef je maar 2 dingen te doen:
1. je bent volger mijn blog
2. even een reaktie achterlaten bij dit bericht
Op zondag 8 juli ga ik de candy weggeven!
*******
Liefs Karin

vrijdag 6 juli 2012

Teddy Bo #35


Goedemorgen! De temperatuur is hier een beetje gedaald, heerlijk!! Het is gelukkig niet zo benauwd meer.
Ik wil jullie graag dit kaartje laten zien van Teddy Bea. Ik heb het nieuwe Pion Design papier gebruikt op creme cardstock. Verder nog de gebruikelijke bloemen, want een kaartje zonder bloemen is mij nog niet gelukt...hahaha, wat wondgaas, parels, en labeltje en een Magnolia DooHickey voor de hoekswirl, die ik  weer in 2-en heb geknipt. Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Teddy Bo - Let's Celebrate.


Goodmorning! The weather overhere is not so hot anymore and I am really happy about that! I would like to show you this card with Teddy Bea on it. I used the new Pion Design patterned paper for this card and cream cardstock. Also some flowers, cheese cloth, pearls, a label and a Magnolia DooHickey for the swirl. I would like to join the Let's Celebrate challenge at Teddy Bo's with my card.
****
Fijn weekend allemaal, liefs Karin

woensdag 4 juli 2012

Midweek Magnolias #18


Hoi! Vandaag heb ik weer een Magnolia kaartje voor jullie! Deze is gemaakt met Magnolia papier. De witte doiley heb ik zelf gemaakt met een Martha Stewart pons. Verder nog wat wondgaas, bloemen, een labeltje, parels en stickles.


Voor de swirl en de kleine witte bloemetjes heb ik DooHickeys gebruikt. Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Midweek Magnolias -  Happy Birthday.
*****
Fijne avond, liefs Karin

dinsdag 3 juli 2012

ATSC #33


Hallo lieve allemaal! 
Hier ben ik weer met een rose kaartje. Ik vind ze toch ook wel erg leuk om te maken....hahaha!!!
Ik heb dit kaartje afgelopen weekend al gemaakt met de sketch van ATSC. Een leuke sketch. En voor de verandering heb ik eens een andere stempel gebruikt dan een Magnoliaatje. Deze komt bij Mo's Digital Stamps vandaan. Het papier is wel van Magnolia. Ik heb de randen gestikt onder de naaimachine.
Verder nog wat wondgaas, bloemen, een labeltje, parels, stickles en een Magnolia DooHickey voor de swirl en nestabilities voor het ovaal.


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
****
Fijne dag, liefs Karin

zondag 1 juli 2012

Dutch Magnolia Chickies #26

Goedemorgen! Het is tijd voor een nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies. Omdat de vakanties zijn begonnen loopt de challenge deze keer een hele maand ipv een halve maand. Het thema is deze keer: alles mag! Uiteraard moet er wel een Magnolia stempel op zitten.


Ik heb voor mijn kaartje papier gebruikt van Magnolia. De zijkanten heb ik onder de naaimachine voorzien van een stikrandje. Met mijn nieuwe nestabilities heb ik de ronding met sterren gemaakt. Daaronder natuurlijk wel een stukje wondgaas! De vlaggetjes en de letters heb ik gemaakt met een Crealies stans. Verder heb ik nog touw gebruikt, bloemen, stickles. en ZVA Creative pearls.


Als je hier klikt kan je de andere prachtige creaties zien van het DT-team. Je kan een leuke prijs winnen van Hobbieshoppie deze keer. De challenge loopt tot en met 30 juli.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Just Magnolia - it's a banner week
Tilda's Town #7 - time to celebrate
*****
Fijne zondag, liefs Karin