Scrapblog-Karin

woensdag 30 mei 2012

Wild Orchid Challenge #51


Vandaag heb ik voor de verandering maar weer eens een ander kleur kaartje dan rose om aan jullie te laten zien! Ik heb dit kaartje gemaakt voor de Wild Orchid Challenge - bingo. Ik heb de lijn blauw - bloemen - glitters gebruikt. Het papier is van Maja Design - Vintage Summer. Verder nog wondgaas, een doiley, pareltjes, ZVA Creative parels, bloemen en een labeltje. Voor het glitter effect heb ik stickles gebruikt op haar broekje en strik.


I made this card for the bingo challenge at Wild Orchid Challenge . I used the line blue - flowers - glitter. I used Maja Design - Vintage Summer patterned papers. Also a doiley, pearls, ZVA Creative swirls, flowers and a label. I used stickles for the glitter on her pants.
****
Ik heb weer hele leuke, nieuwe bedeltjes binnen gekregen voor in mijn webwinkeltje. Als je de kortingskode NIEUWS gebruikt, krijg je 20% korting op je bestelling. De kortingsaktie loopt tot en met zondag 3 juni!
******
Fijne avond, liefs Karin


dinsdag 29 mei 2012

Tilda in Key Largo


Hoi, hoi!! Hier ben ik weer met een lekker zomers kaartje! Ik heb de nieuwe Tilda in Key Largo gebruikt. Het papier is van Maja Design - Vintage Summer. Verder heb ik de gebruikelijke dingen gebruikt voor dit kaartje, zoals kant, parels, stickles. bloemen, een labeltje, wondgaas en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Simply Magnolia - pearls and lace
Tilda's Town - water fun
*********
Fijne avond, liefs Karin

zondag 27 mei 2012

It's a Magnolia Challenge #33


Hoi, hoi, op deze mooie pinksterdag! Ik ben een beetje later dan normaal maar de internetverbinding op de camping is niet altijd ideaal, dus we hebben er even uit gelegen vandaag, maar nu zijn we er weer! Wij vermaken ons prima hier, er is een heerlijk zonnetje. Moeders zit lekker onder de luifel te knutselen, en de kinderen spelen heerlijk met water op het grasveld ervoor! En Paul vermaakt zich ook prima.
Er is vandaag een nieuwe challenge van start gegaan op het It's a Magnolia Challenge blog. De challenge is deze keer om een paperbag te pimpen. Ik heb papier gebruikt van Pion Design, en dat heb ik bewerkt met bruine inkt. Verder nog ZVA Creative pearls, bloemen, een labeltje en stickles.


Er is een superleuke stempel te winnen die wordt aangeboden door Joys Scrap & Stamps.
Je kan met deze challenge meedoen tot en met zaterdag 9 juni!
*********
Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 25 mei 2012

Just Magnolia #158


Hallo lieve allemaal! Voordat we een lang weekend naar de camping gaan wil ik jullie graag dit kaartje laten zien. Ik heb papier gebruikt van Maja Design en creme cardstock.
Verder nog een kantje, bloemen, stickles, een labeltje, swirls van Marianne Design en een vlindertje. Het bedeltje komt uit mijn winkeltje.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Just Magnolia.
Oh ja, als je dit weekend nog mee wilt doen met een leuke challenge kijk dan nog even op het blog van de The Dutch Magnolia Chickies!
************
Fijn weekend allemaal, en geniet lekker van het mooie weer!
Liefs Karin

woensdag 23 mei 2012

Midweek Magnolias #12


Hoi, hoi! Daar ben ik weer. Wat een weertje zeg, genieten hoor. We zitten nu te wachten op het onweer wat zou moeten komen, ben benieuwd....!!!
Ik heb dit kaartje gemaakt voor de romantic and chic challenge van Midweek Magnolias. Het papier is van Pion Design. De randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt. Het ovaal achter Tilda is gemaakt met nestabilities. Verder nog wat wondgaas, bloemen, een labeltje en ZVA Creative swirls.


Hello! It's me again. What a lovely weather we have over here. I hope the sun will stay here for a while!!
I made this card for the romantic and chic challenge at Midweek Magnolias. I used Pion Design patterned papers. I inked the egdes of the papers brown. The oval behind Tilda is made with nestabilities. This really is my favorite nestabilities at this moment. I also used flowers, a label and ZVA Creative swirls.
*******
Fijne avond, liefs Karin

dinsdag 22 mei 2012

Totally Tilda Challenge #47


Hallo allemaal! Wat een heerlijk weer zeg, ik word er zo blij van. Het pinksterweekend heeft ook goede voorspellingen dus duimen maar dat het zo blijft!
Ik heb dit kaartje gemaakt voor een kennis van mijn moeder die is bevallen van zoon nr. 3. Stan! Het papier is van Magnolia en ik heb wit cardstock gebruikt. De klok is van Tim Holtz en de andere ronde stans is van Marianne Design.


Ik heb alles bewerkt met een beetje bruine inkt. Achter de klok heb ik wondgaas gedaan. De vlaggetjes en letters heb ik gemaakt met een stans van Crealies en de hartjes swirls zijn met een Magnolia DooHickey gemaakt. Nog wat bloemen en stickles en met kaartje is klaar!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Totally Tilda #47 - Oh Baby.
*******
Fijne avond, liefs Karin

zondag 20 mei 2012

Tilda en haar koala


Hallo allemaal. Ik hoop dat jullie allemaal net zo'n lekker weekend hebben gehad als wij. Wij zijn lekker op de camping geweest en hebben heerlijk weer gehad!
Ik heb op de camping ook dit kaartje gemaakt. Het is de sketch van Just Magnolia. Het papier is van Maja Design - Vintage Summer. Verder heb ik nog wit cardstock gebruikt, wondgaas, bloemen, een labeltje en een Magnolia DooHickey voor de swirls.


Hello everybody. I hope you all had a great weekend just like we did. We had lovely weather this weekend so we enjoyed ourself. I did find some time to make this card with the sketch from Just Magnolia. I used Maja Design - Vintage Summer patterned papers and white cardstock. I also used some flowers, a label and a Magnolia DooHickey for the heart swirls.
Ik wil graag meedoen met de volgende challenges / I would like to join the following challenges with this card:
**********
Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 18 mei 2012

Geen rose...maar blauw!!


Goedemorgen! Wij hebben een hele gezellige dag gehad gisteren. Lenka is dolblij met al haar kadootjes en de aandacht die ze de hele dag heeft gekregen! Aansluitend zijn we lekker uit eten geweest met de meisjes, dus het was een topdag! Vandaag gaan we naar de camping toe voor het weekend, het weer ziet er goed uit, dus ik hoop dat het zo blijft!
Voordat we gaan wil ik jullie nog dit blauwe kaartje laten zien! Ik heb de sketch gebruikt van het Magnolia Down Under blog. Het papier is van Maja Design - Vintage Summer, en ik heb wit cardstock gebruikt.


Verder nog wondgaas, de klok van Tim Holtz, kant, bloemen, een bedeltje, een labeltje, touw, pareltjes en stanzen van Marianne Design voor de ronding en de swirls. Oh ja, en voor de glitters heb ik stickles gebruikt.
Ik wil graag met de volgende challenges meedoen:
**********
Fijn weekend allemaal! Liefs Karin

woensdag 16 mei 2012

Geboorte kaartje


Hallo!! Leuk dat jullie weer een bezoekje aan mijn blog brengen. Ik heb vandaag een geboorte kaartje gemaakt voor een meisje. Ik heb wit cardstock gebruikt en Magnolia design papier. De ronde pons is van Marianne Design. Verder heb ik vlaggetjes gebruikt van Crealies met een jute touwtje erdoor. Verder nog wat bloemen, een bedeltje en stickles.


De swirls zijn van een Magnolia DooHickey. Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Simply Magnolia - a card but not a square
Wild Orchid Challenge - anything goes
Ik ga snel weer verder, want vandaag is Lenka jarig! Onze 'kleine' meid is vandaag 10 jaar geworden, morgen groot feest dus ik ga de keuken in voor de appeltaart!!!
**********
Fijne avond, liefs Karin

dinsdag 15 mei 2012

Dutch Magnolia Chickies #23


Goedemorgen! Vandaag gaat er een nieuwe challenge van start op het blog van The Dutch Magnolia Chickies. De opdracht is deze keer om een vaderdag creatie te maken. Ik heb geprobeerd om er een beetje een stoer kaartje van te maken. Het designpapier is van Maja Design en ik heb creme cardstock gebruikt. Ik heb 4 eyelets door het papier geslagen en wat jute touw erdoorheen gehaald. De ronding heb ik gemaakt met een Marianne Design stans en de binnen ronding heb ik gemaakt met nestabilities. Omdat ik het toch een beetje kaal vond heb ik er wat bloemen opgedaan.....De swirls zijn met een Magnolia DooHickey gemaakt. Ik heb een labeltje gebruikt voor de tekst.
Je kan een leuke Tilda stempel winnen die wordt gesponsord door Doe@Ding.
Deze keer is Sonja van Creamiep ons gastdesigner, zij geeft een leuk prijsje weg bij meer dan 25 deelnemers. De challenge loopt tot en met 30 mei. Als je hier klikt zie je alle mooie inzendingen van mijn mede DT-leden!
***********
Fijne dag, liefs Karin

zondag 13 mei 2012

It's a Magnolia Challenge #32


Goedemorgen! Nou mijn moederdag is goed begonnen. De meisjes hebben wij heerlijk verwend met zelfgemaakte croissants, knutselwerken en lekkere douchegel van Dove. Genieten hoor.
Vandaag is het ook weer tijd voor een nieuwe challenge op het It's a Magnolia Challenge blog. We hebben een leuke bingo deze keer. Ik heb voor mijn kaartje wit cardstock gebruikt en papier van Maja Design - Vintage Summer. Het ovaal is van nestabilities en de swirl is een Magnolia DooHickey.


Verder heb ik nog wondgaas gebruikt, bloemen, parels, een labeltje, stickles en kant.
Je kan een leuke prijs winnen van Miekelotte, en de challenge loopt tot en met zaterdag 26 mei.
Ik wil met dit kaartje ook graag meedoen met de challenge van Midweek Magnolias #10 - monotone/chrome.
*****
Fijne zondag, liefs Karin

zaterdag 12 mei 2012

Totally Tilda #46

Goedemiddag! Welkom voor alle nieuwe volgers, leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben! Ik heb dit kaartje gemaakt voor het Totally Tilda challenge blog. Daar hebben ze een superleuke challenge, prinses Tilda met een rose jurk, nou, da's niet zo moeilijk toch? Ik heb papier gebruikt van Magnolia en wit cardstock als basis. De randen zijn voorzien van een dubbele stikrand die ik heb gemaakt met de naaimachine. De bloemen komen uit mijn winkeltje. De swirls zijn van Marianne Design en het labeltje is een Magnolia DooHickey. Verder nog een doiley, wondgaas, parels en stickles.

Good afternoon! Welcome to all my new followers, I am glad you all find my blog! I made this card for the challenge at Totally Tilda. They have a great challenge: princess Tilda with a pink dress, well that's not so hard, is it? I used Magnolia patterned papers and white cardstock. I used flowers, stickles, a doiley and pearls for my card. The swirls are from Marianne Design and the label is a Magnolia DooHickey.
*******
Fijn weekend, liefs Karin

donderdag 10 mei 2012

TOMIC #49


Hoi, hoi! Mijn weekend is begonnen. Heerlijk. Ik wil jullie graag dit schudkaartje laten zien. Ik heb als basis wit cardstock gebruikt. Het designpapier is van Magnolia. Het schudmateriaal komt bij Wild Orchid Crafts vandaan. Verder heb ik bloemen gebruikt, ZVA creative swirls, wondgaas, lint en een labeltje. Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van TOMIC - bingo. Ik heb het rijtje flowers - magnolia patterned paper -  pearls gebruikt.


Hello! My weekend has just started, wahey! I would like to show you this shakercard. I used white cardstock and Magnolia patterned papers. I bought the shaker stuff at Wild Orchid Crafts. I also used flowers, ZVA Creative pearls, a label and ribbon. I would like to join the challenge at TOMIC with my card. I used the line flowers - magnolia patterned paper - pearls.
********
Fijne avond, liefs Karin

dinsdag 8 mei 2012

43 jaar getrouwd


Hoi, hoi!
Vorige week waren mijn ouders 43 jaar getrouwd, dus tijd voor een feestje, en een kaartje natuurlijk! Dit afdrukje had ik al een tijdje liggen, maar omdat ik nogal een Magnolia fan ben, heb ik er eigenlijk niets mee gedaan.....tot vorige week dus. Ik vond het zo'n leuk, toepasselijk koppeltje!
Het papier dat ik heb gebruikt is van Pion Design, als basis heb ik creme cardstock gebruikt. De randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt.


Verder heb ik nog kant gebruikt, lint, parels, swirls van ZVA Creative en bloemen. Het labeltje is een DooHickey van Magnolia die ik door de printer heb gehaald voor de tekst.
Pap en mam vond het kaartje erg leuk, alleen wel een beetje confronterend...hahaha!!!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van EKEF #114.
**********
Fijne avond, liefs Karin

zondag 6 mei 2012

Prinses Tilda


Hoi, hoi, daar ben ik weer met nog een kaartje die ik heb gemaakt op de camping. Als basis heb ik wit cardstock gebruikt. Het prachtige designpapier is van Maja Design - Vintage Summer. Verder heb ik de Tim Holtz klok gebruikt met daarop een ovaal van nestabilities.


De swirl is een Magnolia DooHickey, de bloemen, het bedeltje en de parel swirls komen uit mijn winkeltje. Verder nog wat wondgaas, touw en stickles.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Magnolia Down Under #145 - More than 1 fold
Midweek Magnolias #9 - May flowers
******
Fijne zondag, liefs Karin

zaterdag 5 mei 2012

Just Magnolia #155


Hallo lieve allemaal. We zijn weer terug van de camping en we hebben een heerlijke week gehad, de laatste dagen wat fris, maar gelukkig hebben we weinig regen gehad! Uiteraard heb ik heerlijk zitten knutselen op de camping maar omdat de verbinding zooooooooooooo traag was, heb ik niet veel op mijn blog kunnen zetten. Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van Just Magnolia -  anything goes with the option of swirls and pearls.


Ik heb voor mijn kaartje papier gebruikt van Pion. De randen van het papier heb een beetje bewerkt met bruine inkt. Verder nog wat bloemen, een labeltje, wondgaas, stickles, parels en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls.
******
Fijne avond, liefs Karin

dinsdag 1 mei 2012

Dutch Magnolia Chickies #22


Hallo allemaal! Ik hoop dat jullie allemaal een leuke koninginnedag hebben gehad. Wij hebben een heerlijke dag gehad. De meisjes hebben veel nieuwe boekjes gekocht op de vrijmarkt, en natuurlijk hebben we heerlijk op het terras gezeten in het zonnetje!
Vandaag gaat er een nieuwe challenge van start op het Dutch Magnolia Chickies Challenge blog. Deze keer is de challenge: moederdag.


Ik heb voor mijn kaartje Pion papier gebruikt en creme cardstock. De randen heb ik bewerkt met bruine inkt. Het labeltje is een nieuwe Magnolia DooHickey waar ik met de computer een tekst op heb geprint. Verder nog wat wondgaas, ZVA Creative pearls, bloemen, stickles en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls. De sponsor is deze keer Hobbyshoppie.
De challenge loopt tot en met 14 mei.
******
Fijne dag, veel liefs Karin