Scrapblog-Karin

woensdag 29 juni 2011

Girls Cards World #13Yeah, we zijn over de helft heen! Nog maar 3 nachtjes slapen en dan is Paul weer terug...

Dit kaartje heb ik gemaakt voor challenge #13 van het Girls Cards World Challenge blog. De opdracht is om een kaartje te maken met de kleuren rose-groen-wit. Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye. De bloemen en roosjes zijn van Wild Orchid Crafts, swirls van Zva Creative en het lint is van het tuincentrum. Het labeltje komt bij Margriet vandaan. Ik heb Tilda ingekleurd met de volgende copics: YG03-YG00-YG000-E44-E43-E42-E41-E50-E51-E93. De hoepel heb ik met glitters bewerkt.
***

Fijne avond, liefs Karin

maandag 27 juni 2011

Just Magnolia #112Daar ben ik weer! Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van het Just Magnolia and Hanglar & Stanglar blog, daar is het thema deze week 'butterflies'. Het papier is van Magnolia. Ook heb ik voor deze kaart mijn nieuwe grand nestabilities gebruikt. Verder nog roosjes, groene blaadjes, druppels en bloemen van Wild Orchid Crafts, het hekje en blaadjes heb ik gemaakt met Magnolia DooHickeys.
***

I made this card for the challenge at Just Magnolia and Hanglar & Stanglar blog, the theme this week is 'butterflies'. I used pattern paper and DooHickeys from Magnolia. Roses/flowers and leaves from Wild Orchid Crafts. I made the card with my brand new grand nestabilities, love them already!

***

Fijne avond, liefs Karin

zondag 26 juni 2011

Dutch Magnolia Lovers #10Gistermiddag hebben we Paul naar Schiphol gebracht, die is naar Korea vertrokken voor zijn werk....gelukkig heb ik net een telefoontje gehad dat hij veilig is aangekomen. As zaterdag gaan we hem weer ophalen, we missen hem nu al.....Maar goed, dat betekent wel dat ik meer kan knutselen want 's avonds alleen op de bank zitten vind ik echt geen snars aan. En op dit moment haal ik sowieso erg veel afleiding en energie uit het knutselen. Dus gisteravond gelijk maar begonnen met dit kaartje. De challenge op het Dutch Magnolia Lovers blog is om een kaartje te maken met een doily en kraft papier. Toevallig heb ik de doily's vrijdag binnen gekregen want die had ik besteld bij Wild Orchid Crafts tezamen met roosjes en dat leuke 'frummel'lint. Het papier is van Prima Marketing, Sparkling Spring en de takjes heb ik uitgeponst met een Martha Stewart pons.

***

Fijne zondag, liefs Karin

zaterdag 25 juni 2011

TOMIC Challenge #3


Wat een weer zeg.....werden we vanmorgen weer wakker met regen. Maar goed, het is wel lekker knutselweer! Ik heb dit kaartje gemaakt voor challenge #3 van The Official Magnolia Inspiration Challenge blog. De challenge is 'summer', nou dat is wel gelukt met dit zonnige stempeltje van Tilda. Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye, Stella Rose Gertie. Ik heb erg moeten zoeken voor de beste combinatie papier/cardstock maar dit vond ik de beste optie. Echt helemaal tevreden ben ik niet...maar ja...dat heb je wel eens. De bloemen en roosjes zijn van Prima Marketing en Wild Orchid Crafts en de swirls zijn van Zva Creative. Tilda heb ik ingekleurd met de volgende copics: E50-E51-E93-E35-YR23-Y21-YG95-YG93-R24-R22-R21 en R20.
***
I made this card for challenge #3 from The Official Magnolia Inspiration Challenge blog, the challenge is 'summer', well I think that Tilda is ready for the summer! I used My Mind's Eye, Stella Rose Gertie pattern papers, roses and flowers from Prima Marketing and Wild Orchid Crafts and Zva Creative swirls.
***
Fijn weekend, liefs Karin

vrijdag 24 juni 2011

It's a Magnolia Challenge #9


Het is weer tijd voor een nieuwe challenge op het It's a Magnolia Challenge blog. De opdracht is om een kaart te maken in een andere vorm dan een rechthoek of vierkant. Zorg dat er een magnolia stempel op je creatie zit. De prijs die je bij deze challenge kunt winnen is een waardebon van €7,50 te besteden bij ScrapParadise.


Ik heb voor dit kaartje My Minds's Eye papier gebruikt, mijn nestabilities voor het kaartje, roosjes van Wild Orchid Crafts, een rub-on van Melissa Frances en de roze druppelsteentjes zijn van Magnolia. Tilda heb ik ingekleurd met de volgende copics: E44-E43-E42-E41-E51-E50-E93-BG13-BG11 en BG10. Ik hoop dat jullie mee gaan doen met deze leuke challenge!

***

Fijne dag allemaal, liefs Karin

p.s. nog maar 5 volgers en dan ga ik weer een candy weggeven!!!

woensdag 22 juni 2011

Auto kaartje


Wat is het toch een onwijs leuke stempel, dat autootje van Magnolia. Ik heb dit kaartje met de stempel gemaakt voor mijn vooraadje kaartjes. Ik heb papier gebruikt van Maja Design, het hekje heb ik gemaakt met een Magnolia DooHickey, en de roosjes zijn van Wild Orchid Crafts.

De swirls zijn van Zva Creative.

***

Ik heb vandaag ook heel veel nieuwe producten binnengekregen van Zva Creative voor in mijn webwinkel. Ik heb nu ook andere kleurtjes swirls in het assortiment, zoals deze:En zoals altijd heb ik er ook weer een leuke kortingsaktie bij. Je krijgt 10% korting op je bestelling als je de code ZVA10 gebruikt. De kortingskode is geldig tot en met zondag 3 juli.

***

Fijne dag, veel liefs Karin

zondag 19 juni 2011

Just Magnolia #111Allereerst wil ik graag iedereen bedanken voor de lieve woorden naar aanleiding van mijn vorige berichtje. Het heeft me heel erg goed gedaan, top meiden!

***

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van het Just Magnolia and Hanglar & Stanglar blog. De challenge is om gebruik te maken van paper-piecing. En dat kwam eigenlijk wel heel erg goed uit, want dit papier van Maja Design had ik al een tijdje liggen, maar ik kreeg niet de goede kleurencombinatie met mijn copics...en dat is nu dus opgelost! Verder heb ik nog roosjes en parels van Wild Orchid Crafts gebruikt, mijn nieuwe ronde nestabilities, en swirls uit mijn winkel. Oh ja, het lint komt uit het tuincentrum. Daar hebben ze echt alle kleuren en allemaal hartstikke goedkoop.

***

I made this card for challenge #111 on the Just Magnolia and Hanglar & Stanglar blog. The challenge is paper-piecing. I used roses and pearls from Wild Orchid Crafts, my new round nestablities and swirls from ZVA Creative. I used some ribbon which I bought at a local store.

***

Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 17 juni 2011

Afscheid...


..vandaag hebben wij met heel erg veel verdriet afscheid moeten nemen van Debby.

Onze lieve schoonzus/tante die de strijd tegen kanker helaas heeft moeten opgeven.

Zij heeft 17 maanden gevochten, altijd bleef ze positief, maar het heeft niet mogen baten.

Wij gaan je verschrikkelijjk missen lieve Debby, wij houden van je en je zal altijd in ons hart blijven. Dikke kus, Paul, Karin, Lenka en Mara.

woensdag 15 juni 2011

Leuk nieuws!


Sinds vandaag ben ik lid van het DT-team van de Dutch Magnolia Chickies! Is dat niet leuk? Ik kreeg maandag een mailtje of ik interesse had en natuurlijk heb ik gelijk ja gezegd, moest het nog wel effe 2 dagen stil houden...en dat is best moeilijk geweest!

***

Ook heb ik weer een nieuw kaartje gemaakt. Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye, Wild Orchid Crafts roosjes en bloemen. Het hekje is gemaakt met een DooHickey van Magnolia en de swirls zijn van Zva Creative die je natuurlijk kan vinden in mijn winkeltje.

***

Fijne avond, liefs Karin

maandag 13 juni 2011

Simply Magnolia - sketch challenge


Vandaag weer lekker aan de knutsel geweest. Dit weekend zijn we niet naar de camping geweest ivm familie-omstandigheden maar het weer was ook niet echt geweldig...

Het kaartje heb ik gemaakt naar aanleiding van de leuke sketch op het Simply Magnolia blog. Ik heb papier gebruikt van Magnolia, en mijn nieuwe Magnolia DooHickey swirl. Verder heb ik nog roosjes en druppels van Wild Orchid Crafts gebruikt, lint van het tuincentrum, een rub-on van Melissa Frances en mijn nestabilities. Tilda heb ik ingekleurd met de volgende copics: E44-E43-E42-E41-E50-E51-E93-R24-R22-R20-G02 en G07.

***

Fijne zondag, liefs Karin

zondag 12 juni 2011

Just Magnolia #111


Dit easelkaartje heb ik gemaakt met de sketch van het Just Magnolia and Hanglar & Stanglar blog. Ik heb het papier gebruikt van My Mind's Eye, Lime Twist. Verder nog een lint van de markt, parels en roosjes van Wild Orchid Crafts en swirls van Zva Creative. De titel heb ik zelf geprint en uitgestanst met nestabilities. Tilda heb ik ingekleurd met de volgende copics: E50-E51-E93-E44-E43-E42-E41-BG10-BG11-BG13-R20-YG03.

***

I made this easelcard with sketch #111 from the Just Magnolia and Hanglar & Stanglar blog. I used My Mind's Eye, Lime Twist pattern paper, some ribbon, pearls and roses from Wild Orchid Crafts and swirls from Zva Creative. I printed the sentiment on my computer and cut it out with nestabilities.

***

Fijne zondag, liefs Karin

zaterdag 11 juni 2011

Wild Orchid Challenge #25


Ik heb gisteravond dit kaartje gemaakt met de sketch van het Wild Orchid Challenge blog. Een leuke sketch, dus het kaartje was eigenlijk vrij snel gemaakt. Ik heb het papier van Pion gebruikt, mooi papier maar mijn voorkeur ligt toch meer bij het Maja Design papier, ik denk vanwege de fellere kleuren van Maja Design papier. Ik heb mijn nieuwe Magnolia DooHickey swirl gebruikt, roosjes van Wild Orchid Crafts, een Martha Stewart pons voor de randen en het labeltje komt bij Magriet vandaan. Tilda heb ik ingekleurd met de volgende copics: E50-E51-E93-E44-E43-E42-E41-RV91-RV93 en RV95.

***

I made this card yesterday evening with the sketch from the Wild Ochid Challenge blog. A fantastic sketch to work with, so my card was ready in a bit. I used Pion pattern paper, my my new Magnolia DooHickey swirl, roses from Wild Orchid Crafts, a Martha Stewart punch for the edges and a label.

***

Fijne zaterdag, liefs Karin

vrijdag 10 juni 2011

It's a Magnolia Challenge #8


Het is weer tijd voor een nieuwe challenge op het It's Magnolia Challenge blog. De opdracht is deze keer om een mannencreatie te maken (bijv. voor vaderdag). Het mag van alles zijn, zolang er maar een Edwin stempel op zit. De sponsor is deze keer Miekelotte, die 2 leuke Magnolia stempels weggeeft. Je hebt tot vrijdagavond 23 juni de tijd om je inzending in te sturen!

***


Ik heb voor mijn vader een label gemaakt voor op een wijn/rosefles. Het papier is van Maja Design. Voor het hart heb ik nestabilities gebruikt. Verder nog wat roosjes, Zva Creative swirls, touw en een labeltje. Verder heb ik nog wat kant gebruikt. Ik heb de volgende copics gebruikt voor Edwin: E44-E43-E42-E41-E50-E51-E93-E35-YR23-Y21.

***

Fijne dag, liefs Karin

donderdag 9 juni 2011

Girls Card World #12


Dit prachtige papier van Maja Design kon ik niet langer laten liggen. Ik heb het kaartje gemaakt voor de challenge van Girls Card World. De challenge is als volgt: gebruik 3 x design papier, 2 x bloemen (dat zijn er iets meer...), 1 embellishment en 1 stempel. Een leuke challenge waar je veel kanten mee op kan.

***

Veel liefs, Karin

woensdag 8 juni 2011

Card Patterns #118


Dit is het laatste kaartje dat ik op de camping heb gemaakt....het was een heel productief lang weekend! Ik heb sketch #118 gebruikt van het Card Patterns blog. Het papier is van Magnolia, net zoals de roze druppels. De takken heb ik gemaakt met een Magnolia DooHickey. De bloemen en roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. Verder heb ik natuurlijk weer parel swirls gebruikt van ZVA Creative. Deze keer geen titel op mijn kaartje...want er was geen plaats meer....en blanco kaartjes zijn ook altijd heel handig voor de voorraad!

***

I made this card with sketch #118 from the Card Patterns blog. I used Magnolia pattern paper, a Magnolia DooHickey for the leaves, Magnolia pink drops. The flowers and roses are from Wild Orchid Crafts and ofcourse I used pearls swirls from ZVA Creative, my favourite embellishments! I did'nt put a sentiment on the card because there was no space left....and I can always use some of those cards for every occasion.

***

Fijne dag. Liefs Karin

maandag 6 juni 2011

Een jaartje erbij...


Welkom voor de nieuwe volgers! En bedankt voor iedereen die langskomt. Ik zag dat ik bijna bij de 150 volgers ben, dus als het zover is, ga ik een candy weggeven!!

Dit kaartje heb ik ook gemaakt op de camping, met het Magnolia papier van de Butterfly Dreams Collection. Ook heb ik mijn nieuwe DooHickey gebruikt, 'lovely fence', ben er zo blij mee. Ik vind dit echt zo'n leuk hekje met al die hartjes erin. De stempel van Tilda is van de nieuwe Sweet Rainbow Collectie. Verder heb ik nog wat bloemen gebruikt van Wild Orchid Crafts en de swirl is van Zva Creative. De tekst heb ik op de computer gemaakt en op cardstock geprint.

***

I made this birthday card with Magnolia pattern paper from the Butterfly Dreams Collection and a stamp from the new Sweet Rainbow Collection. Also I used my new Magnolia DooHickey, 'lovely fence', which I think is gorgeous, I just love the little hearts in the fence. I also used Wild Orchid Crafts flowers and roses and Zva Creative pearls. The sentiment is printed on cardstock.

***

I would like to enter the following challenges with this card:

Magnolia Stamp Lovers - anything goes***

Fijne avond, liefs Karin

zondag 5 juni 2011

Just Magnolia #110


Ook dit kaartje heb ik gemaakt op de camping! Op het blog van Just Magnolia and Hanglar & Stanglar is het deze week 'anything goes, with the option of adding lace'. Ik heb Magnolia papier gebruikt, ook de roze druppels zijn van Magnolia. De swirls zijn van Zva Creative en de bloemen en roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan.
***
I made this card for the challenge at the Just Magnolia and Hanglar & Stanglar blog. The challenge this week is 'anything goes, with the option of adding lace'. I used Magnolia pattern papers. Zva Creative pearl swirls and flowers/roses are from Wild Orchid Crafts.

***

Bedankt voor het langskomen, veel liefs Karin

vrijdag 3 juni 2011

Simply Magnolia - Hearts Hearts Hearts


Hier even een berichtje vanaf de camping! Het is heerlijk weer, de kinderen zijn de hele dag aan het spelen en ik zit lekker voor de tent te knutselen. Soms moet ik wel even wat papier vasthouden ivm de wind, maar ik ben gelukkig nog niets kwijt..hihihi

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de 'heart, heart, heart' challenge van Simply Magnolia. Ik heb papier gebruikt van Bo Bunny, Vicky B.


De bloemen en roosjes zijn van Wild Orchid Crafts, de swirls van Zva Creative en het lint heb ik in het tuincentrum gekocht. Binnenin staat een digitale stempel die ik heb uitgeponst met mijn nestabilities. Ook het hart op de voorkan heb ik met nestabilities gemaakt. De takjes zijn uitgeponst met een Martha Stewart pons.

***

Veel liefs Karin

woensdag 1 juni 2011

Wedstrijd Club Scrappers Design


Er is weer een nieuwe kaartenwedstrijd op de club Scrappers Design. De opdracht is om een kaart te maken met een (kleine) kadoverpakking. Je hebt tot en met 31 augustus om je creatie in te leveren.


Omdat mijn ouders 42 jaar getrouwd zijn heb ik dit theelichten kaartje gemaakt. Het model heb ik hier vandaan. Het is een leuke kaart om te maken, en mijn ouders waren er echt superblij mee! Het papier is van Maja Design. Verder heb ik mijn nestabilities gebruikt, roosjes van Wild Orchid Crafts en de blaadjes heb ik uitgeponst met mijn Martha Stewart pons. De swirls zijn van Zva Creative en komen uit mijn winkeltje.

Nu ga ik snel verder met inpakken, want wij vertrekken vanavond naar de camping toe. (en natuurlijk moet ik mijn scrapspullen niet vergeten....) En het nieuwe Magnolia Ink magazine is ook net binnengekomen...dus die kan mee.

***

Veel liefs Karin