Scrapblog-Karin

dinsdag 31 december 2013

DT - Sneeuw @ Fashionista


Hallo lieve bloggers!
Op de valreep wil ik jullie mijn laatste kaartje van 2013 laten zien. Ik heb deze gemaakt voor de challenge bij Fashionista, daar zijn we inmiddels bij week 3 aangekomen, en we willen graag sneeuw creaties zien.
Ik heb mijn kaartje gemaakt met papier van Maja design en wit cardstock.


Verder de gebruikelijke bloemen, wondgaas, parels, sterretjes, frantage, een doily en wat stansen.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Midweek Magnolias.

Ik wil bij deze ook gelijk iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes op mijn blog het afgelopen jaar. Ik stel het zeer op prijs en ik hoop dat we met z'n allen in 2014 ook onze creaties met elkaar kunnen delen!
Fijne jaarwisseling allemaal en doe voorzichtig met vuurwerk!
******
Liefs Karin

zondag 29 december 2013

DT - Newest or Favourite Tilda @ Simply Magnolia


Hallo allemaal!
Ik hoop dat jullie allemaal fijne kerstdagen hebben gehad. Wij hebben heerlijk een weekje doorgebracht in Roggel in een super-de-luxe huisje. Helaas is vandaag de laatste dag want morgen gaan we weer naar huis. We hebben dan nog wel een weekje thuis, dus dat is wel fijn!!!

Vandaag gaat de laatste challenge van start van 2013 op het Simply Magnolia blog. De challenge is om je nieuwste Tilda te gebruiken of je favoriete Tilda, makkie lijkt me!! Ik heb Tilda in Evening Dress van de Little Moscow collectie gebruikt. Ze is ingekleurd met Pan Pastels.


De basis is wit cardstock en het designpapier is van Maja Design. Verder heel veel stansen, bloemen, wondgaas, parels, frantage, stickles en kant.

Ik heb de kaart in het huisje gemaakt en dus is de foto een beetje donker, ik kreeg het helaas niet beter.

Ik wil graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #85 - Anything Goes
Marvelous Magnolia #58 - Anything Goes
Time for Magnolia #41 - Anything Goes
*****
Fijne week, liefs Karin

zondag 22 december 2013

DT - ATSC #72 - Lovely Wishes


Goedemorgen lieve allemaal!
Ik zal even een kleine update geven wat betreft mijn oor: nadat ik deze week de KNO arts en huisarts nogmaals heb bezocht zit ik nu aan de antibiotica en gaat het weer goed gelukkig. Ik kan weer horen en na 2 weken doof te zijn geweest is dat echt een hele opluchting!!

Vandaag gaat er een nieuwe challenge van start op het ATSC blog. De challenge is 'lovely wishes', dat kan dus een kerstkaart zijn, maar ook een verjaardagskaart bijvoorbeeld. En die heb ik gemaakt met Tilda with Love Potion. Het papier is van Maja design. 


Jullie hebben weer 2 weken de tijd om mee te doen met de challenge!

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Wild Orchid Challenge #93 - Anything Goes
Totally Tilda #87 - Anything Goes
Magnolia Down Under #226 - Anything Goes
****
Fijne zondag, liefs Karin

maandag 16 december 2013

DT - Use twine @ Simply Magnolia


Hallo lieve allemaal!
Even een kleine update wat betreft mijn oor: die is afgelopen donderdag uitgespoten...wist niet dat er zoveel in kon zitten.....maar goed, na 2 dagen zat het oor weer vol, dus vandaag maar weer terug naar de dokters-assistente, ik dacht dat ze misschien wat vergeten waren. Helaas was dat het niet. Er zit witte pus achter mijn trommelvlies wat van binnen het oor komt, dus morgenochtend meld ik me maar weer bij de huisarts...wordt vervolgd.....
Gisteren is er weer een nieuwe challenge van start gegaan op het blog van Simply Magnolia. Deze keer vragen wij jullie om twine te gebruiken, lijkt me niet zo moeilijk, dus als jullie zin hebben hoop ik natuurlijk al jullie prachtige creaties te zien!


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Dutch Magnolia Lovers #70 - Bingo (rood-kant-sterren)
Tilda's Town #83 - Christmas
******
Fijne avond, liefs Karin

zondag 15 december 2013

DT - DSCC #6 - Muziek

Goedemorgen allemaal!
Het is alweer 15 december en dat betekent dat er een nieuwe challenge van start gaat op het Dutch Stamp Chickies Challenge blog. Deze keer vragen wij jullie om muziek op jullie creatie te verwerken. Dus bijv. een muziekinstrument als stempel, of muzieknoten op de achtergrond, als het voor ons maar duidelijk is dat het thema muziek is.
De sponsor van de challenge is deze keer Cute Stamps and Cards.

En ze geven deze prachtige stempelset weg aan de winnaar, is dat niet gaaf?
***********
En dit is mijn kaartje voor de challenge. Ik heb als basis wit cardstock gebruikt, het rose designpapier is van Maja en het papier met de muzieknoten is van Magnolia. Verder lekker veel bloemen, kant, wondgaas, touw, kreukellint, een kerstbelletje en parels. Tilda heb ik ingekleurd met Pan Pastels. 
De challenge loopt tot en met 30 december en natuurlijk hopen we dat jullie gezellig met ons mee doen.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
TFM Christmas #40 - Anything but square
You, Me and Magnolia #24 - Christmas time
****
Fijne dag allemaal, liefs Karin

woensdag 11 december 2013

Dat heb ik weer....


Hallo lieve allemaal!
Ja, dat heb ik weer, een dubbele oorontsteking. Mijn rechteroor zit nog steeds dicht ondanks de antibioticadruppels die ik heb gekregen van de huisarts afgelopen maandag. Het andere oor is iets minder ontstoken maar daar wordt nog even niets aan gedaan want anders ben ik aan beide kanten doof. Ik ben al de hele week thuis van het werk, maar echt tot freubelen kom ik niet.....helaas.... 


Dit kaartje heb ik afgelopen weekend gemaakt met het prachtige papier van Maja design. De basis is wit cardstock. Tilda heb ik weer ingekleurd met Pan Pastels. Verder heb ik de gebruikelijke dingen gebruikt, mocht je hierover iets willen weten, dan hoor ik het wel!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Time for Magnolia Challenge #39 - Bingo (bloemen-snijmallen-Tilda)
Tilda's Town #82 - Winter Wonderland
*****
Fijne avond, liefs Karinzondag 8 december 2013

Kerst Besties

Hallo lieve allemaal!
Ik hoop dat jullie allemaal net zo'n leuk weekend hebben gehad als wij. Gisteren hebben we de kerstsfeer in huis gehaald met een boom, natuurlijk in rose tinten ;)!!
Vandaag had Lenka haar eerste turnwedstrijd. Zij traint in de divisie 6 bij de jeugd en zij is 2e geworden, wat zijn we trots op ons meisje!!
Wat trouwens wel heel erg vervelend is, is dat ik sinds donderdag al een loopoor heb, die nu helemaal dicht zit met korsten, zo irritant en zo vermoeiend de hele dag een zoem in je hoofd. Morgenochtend dus eerst maar eens even de huisarts bellen, want de druppels die ik ervoor gebruik helpen totaal niet.....


Maar dan nu even over mijn kaartje, tussen alle bedrijven door heb ik dit kerstkaartje gemaakt. Ook voor die kaartje heb ik het prachtige papier van Maja gebruikt. Het afdrukje is weer ingekleurd met mijn Pan Pastels. Verder heb ik de gebruikelijke dingen op mijn kaartje zitten.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
My Besties Norwegian Design #8 - Christmas without Red
********
Fijne week allemaal, liefs Karin

vrijdag 6 december 2013

Tilda in de sneeuw


Goedemorgen allemaal!
Voor mij is het weekend alweer begonnen, heerlijk! Ik hoop dat iedereen de storm schadevrij is doorgekomen. Het ging hier flink tekeer, maar het enige waar ik hinder van heb gehad is de NS.......grrrrr.......
Volgens mij hadden ze trouwens voor vandaag sneeuw voorspelt, hier is gelukkig nog niets gevallen, het zonnetje schijnt zelfs....maar het kaartje dat ik voor jullie heb ik wel lekker winters.


De basis voor mijn kaartje is wit cardstock en het design papier is van Maja. Alle randen heb ik bewerkt met een distresser en wat bruine inkt. Ik heb trouwens voor dit kaartje als inspiratie een kaartje van Becky gebruikt, wat kan zij toch mooie dingen maken!


De bloemen en dennenappeltjes komen uit mijn winkeltje. En voor het sneeuweffect heb ik 3D sneeuw gebruikt en frantage. Tilda is ingekleurd met Pan Pastels.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Duymelot Challenge - Let it Snow
Midweek Magnolias - I am dreaming of a white christmas
******
Fijn weekend allemaal, liefs Karin

zondag 1 december 2013

DT - Vintage Blue/White/Brown Christmas @ Simply Magnolia

Hallo lieve allemaal!
Wat hebben wij een druk, maar gezellige weekend gehad. Gisteren was de eerste competitiewedstrijd van Mara bij turnen. Erg spannend, zowel voor Mara als voor ons, maar wat heeft ons meisje het goed gedaan. Van de 23 meisjes is ze 10e geworden. En dat is echt een topprestatie want ze turnt bijna op het hoogste niveau. Volgende week is Lenka aan de beurt met haar eerste wedstrijd.

Vandaag hebben we Sinterklaas gevierd, de goede man is natuurlijk gezellig langs geweest met 2 pieten en natuurlijk hebben ze kadootjes achter gelaten. En wat hebben we genoten, ik vind het zo heerlijk om te zien hoe enthousiast de meisjes zijn over alles wat ze krijgen, helemaal top!

Maar nu even over mijn kaartje. Er is een nieuwe challenge van start gegaan op het Simply Magnolia blog, er zijn alweer 2 weken voorbij....wat gaat de tijd toch snel! We willen graag een vintage kerstkaart zien in de kleuren blauw/bruin/wit. 


De basis is van wit cardstock en het designpapier is van Maja. Het afdrukje heb ik ingekleurd met PanPastels. Verder nog een doily, wondgaas, parels, houten sterretjes en bloemen. Ook heb ik mijn naaimachine gebruikt voor een stikrandje. 


Je hebt weer 2 weken de tijd om gezellig mee toe doen met de challenge, en omdat iedereen waarschijnlijk toch een beetje in de kerstkaarten 'stress' zit, is dit gelijk een leuke gelegenheid om nog een kerstkaart te maken!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
You, Me and Magnolia #23 - Anything Goes
Tilda's Town #81 - Christmas
The Ribbon Girl - Christmas
******
Fijne week allemaal, liefs Karin