Scrapblog-Karin

dinsdag 28 februari 2012

Heel erg bedankt!


Goedemorgen! Ik heb dit merci-doosje gemaakt voor mijn vader. Hij past geregeld op onze meisjes en daarom vind ik dat hij dit verdiend heeft! Ik heb het patroon van het doosje hier vandaan. Ik heb papier gebruikt van Magnolia en wit cardstock. Verder nog wondgaas, bloemen, parels, stickles, lint en een Magnolia DooHickey voor de hartjes-swirls en het labeltje. De tekst op het labeltje heb ik met de computer gemaakt. Het lint komt van de markt. Het bedeltje komt uit mijn winkeltje.


Goodmorning! I made this merci-card for my father to thank him for all he does for me and my familiy and especially our girls. You can find the tuturial for the card here. I used white cardstock and Magnolia pattern papers for this card. Also some flowers, stickles, pearls and a Magnolia DooHickey for the label and heart swirls. I printed the sentiment on the label with my computer. You can find the charm I used in my little webshop. I bought the ribbon at a local shop.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges / I would like to join the following challenges with this card:***

Fijne dag, liefs Karin

zondag 26 februari 2012

Magnolia Down Under #135


Hallo lieve allemaal! Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken dat jullie zo trouw mijn blog volgen en elke keer van die leuke, lieve reakties achterlaten. Vandaag heb ik heerlijk zitten knutselen. De meiden hebben met papa een filmmiddag gehouden dus ik kon heerlijk mijn gang gaan. Ik heb dit kaartje gemaakt voor de kleuren challenge van Magnolia Down Under. De kleuren zijn rose-oranje-wit. Oranje is zeker niet mijn favoriete kleur, maar ik ben tevreden met het resultaat! Ik heb papier gebruikt van Magnolia en wit cardstock. Verder nog wit kant, bloemen, stickles en de swirls zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey.

Afgelopen vrijdag heb ik een grote doos met nieuwe produkten van ZVA Creative binnen gekregen. Er zitten echt prachtige swirls bij, allemaal net gepresenteerd op de CHA beurs van afgelopen maand. Uiteraard heb ik weer een kortingsaktie, als de kortingscode ZVA10 gebruikt, krijg je 10% korting op je aankopen. De korting geldt ook op de bloemen en bedels!

****

Fijne avond, veel liefs Karin

donderdag 23 februari 2012

Dutch Magnolia Lover #26


Hallo! Mijn weekend is begonnen, en zo ook de vakantie van de meiden! Heerlijk, even een weekje rust in de tent. Op het blog van Dutch Magnolia Lovers hebben ze deze keer een hele leuke inspiratie foto voor de challenge, een foto van aardbeien. Ik heb de challenge daarom lekker letterlijk genomen met dit aardbeien-kaartje. Het papier met aardbeien is van Magnolia en lag al een tijdje te wachten om gebruikt te worden. Ik heb de klok van Tim Holtz ook weer eens gebruikt voor op de achtergrond.


Verder nog de gebruikelijke bloemen, wondgaas, een labeltje en swirls. Deze zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden.

****

Fijne avond, liefs Karin

dinsdag 21 februari 2012

Magnolia Down Under #134


Hallo! Dit kaartje heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge van Magnolia Down Under. Het is een leuke sketch, waar ik lekker mee aan de slag ben gegaan. Ik heb papier gebruikt van Magnolia en wit cardstock voor de basis. Verder nog bloemen, lint, een labeltje en Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls. Ik heb ook wondgaas gebruikt, maar dat zie je niet zo heel erg goed op de foto.


Hello everybody! I made this card with the great sketch from the Magnolia Down Under challenge blog. I used white cardstock and Magnolia pattern papers. Also some flowers, a label, ribbon and a Magnolia DooHickey for the heart swirls.

***

Fijne avond, liefs Karin

zondag 19 februari 2012

It's a Magnolia Challenge #26
Goedemorgen! Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij It's a Magnolia Challenge. Deze keer is de challenge om een verpakking te pimpen. Ik heb een vol doosje Amicelli chocholaatjes gebruikt. Omdat je de chocolaatjes niet open zou kunnen krijgen als ik het met papier zou beplakken (is trouwens wel goed voor de lijn...;)) heb ik er een soort kokeridee van gemaakt. Je kan de chocolaatjes er dus uitschuiven en zo kan je de chocolaatjes opeten het doosje bewaren!

Ik heb wit cardstock gebruikt als basis, en Magnolia design papier. Verder heb ik het vrij simpel gehouden met bloemen, swirls, een labeltje en stickles. Het ovaal heb ik met nestabilities gemaakt en de binnen-ovaal heb ik geembosd (daar heb je dat woord weer...).

Er is deze keer een waardebon van €7,50 te winnen van Zuurstokgroen. Ook zijn we op zoek naar gastdesigners voor ons blog. Dus als het je leuk lijkt om voor 2 maanden met ons mee te doen als gastdesigner, dan staan hier de spelregels!
***
Fijne zondag allemaal, liefs Karin

woensdag 15 februari 2012

DMCC #17 & CCWS #20Goedemorgen! Vandaag is de nieuwe challenge van start gegaan op het Dutch Magnolia Chickies Challenge blog. Deze keer willen we graag een kaartje/creatie zien met embossing. Miekelotte is de sponsor van de challenge, en Aya (de eigenaresse van Miekelotte) is deze keer onze speciale gastdesigner. Bij meer dan 25 deelnemers gaat er weer een extra prijs uit, die door Jane Creative wordt aangeboden. Ik heb voor mijn kaartje wit en kraft cardstock gebruikt, Magnolia design papier, kant en bloemen. De hartjes swirl is gemaakt met een Magnolia DooHickey. Het hart zijn nestabilities, waarbij ik het binnenhartje heb ge-embosd (is dit goed nederlands??). Verder nog wat stickles en een labeltje. Je kan tot en met 28 februari meedoen met de challenge!
***


Er is ook een nieuwe challenge van start gegaan op het Christmas Challenges {with sketches} blog. Deze challenge wordt gesponsord door Crealies. Er is een leuke prijs te winnen, en als je wilt kan je gelijk meedoen om gastdesigner te worden voor 3 maanden. Mijn 3 maanden zitten er met dit kaartje op, en ik vond het echt superleuk om te doen! De sketch kan je vinden op het blog van CCWS, en daar zijn natuurlijk ook alle andere prachtige kaarten te bewonderen van het CCWS-team. Ik heb voor mijn kaartje kraft cardstock gebruikt en papier van Maja Design -Vintage Winter. Verder nog wondgaas, bloemen en stickles. De swirls zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey, maar volgens mij weten jullie dat nu zo ongeveer wel! ;) De rode besjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan.

***

Fijne dag allemaal! Liefs Karin

zondag 12 februari 2012

Be My Valentine Will You?


Hallo lieve allemaal, eindelijk heb ik weer eens een hele dag lekker kunnen knutselen. Het is zo druk geweest de afgelopen weken, maar gelukkig vandaag even niet. Ik heb dit valentijns kaartje gemaakt met het papier van Magnolia. De tekst op de stempel vind ik zo leuk, normaal koop ik niet zo gauw tekststempels, maar dit is een uitzondering! De randpons is van Martha Stewart en ik heb een rand met kant gedaan. De randen van het kaartje heb ik met een stiksteek bewerkt. Verder nog wat bloemen, wondgaas, swirls van ZVA Creative en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls.


Hello! Finally I had a day for myself and my scraps. I was so busy the last few weeks, but not today. I made this valentine's card with Magnolia pattern papers. I really like the sentiment, normally I don't buy these kind of stamps very often, but I made an exception for this stamp, I just love it. I uses a Martha Stewart border punch, some lace and I used my sewing machine for the borders on my card. I also used flowers, ZVA Creative pearl and a Magnolia DooHickey for the heart swirls.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges / I would like to join the following challenges with this card:
***

Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 10 februari 2012

Happy Birthday!

Goedemiddag! Vandaag heb ik een verjaardagskaartje dat ik graag aan jullie wil laten zien. Ik heb hiervoor wit cardstock gebruikt, en het papier van Maja Design. De randen heb ik voorzien van een stikrandje met de naaimachine. Verder nog wat wondgaas, bloemen, swirls, een digitale stempel en stickles. De hartjes swirl is gemaakt met een Magnolia DooHickey.
***
Fijn weekend allemaal! Veel liefs Karin

zondag 5 februari 2012

It's a Magnolia Challenge #25


Hallo lieve allemaal! Een beetje later dan normaal, maar we zijn vandaag de hele dag in de turnhal geweest met Lenka. Zij had vandaag haar 2e selectie turnwedstrijd, en ze is 7e geworden! Zo trots zijn we op onze meid!

De nieuwe challenge is van start gegaan op het It's a Magnolia Challenge blog. De opdracht is deze keer: maak een valentijnskaartje. Ik heb voor mijn kaartje het nieuwe papier van Pion Design gebruikt, verder nog kraft cardstock, bloemen, een bedeltje, stickles, knoopjes, lint en een Magnolia DooHickey voor de swirls. De hartjes heb ik met mijn nestabilities gemaakt. De tekst is een rub-on. Ik weet niet meer van welk merk, het lag al een tijdje in mijn kamertje onder het stof...hihi


Je kan tot en met 18 februari meedoen met de challenge en de prijs is een waardebon van EUR 7.50 van ScrapParadise.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met volgende challenge:

Magnolia Down Under #132 - Love is in the air

Magnolia Mania #39 - Anything goes

****

Fijne avond, liefs Karin

zaterdag 4 februari 2012

Hartjes, hartjes, hartjes...


Goedemorgen op deze winterse dag. Het zonnetje schijnt, de wereld buiten is wit, prachtig toch! Omdat het bijna Valentijnsdag is heb ik dit kaartje gemaakt met een nieuwe stempel van de laatste Magnolia collectie, Sweet Crazy Love. Het papier dat ik heb gebruikt is van Pion Design. Verder nog creme cardstock, wondgaas, parels, stickles, bloemen en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls.


Goodmorning on this cold winters day. The sun is shining and outside there is lots of snow, so it's a beautiful day! Because it's almost Valentine's Day I made this card with one of the cute stamps from the latest Magnolia Collection, Sweet Crazy Love. I used Pion Design pattern papers. Also cardstock, pearls, flowers, stickles and a Magnolia DooHickey for the heart swirls.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges - I would like to join the following challenges with this card:
***

Fijn weekend, liefs Karin

donderdag 2 februari 2012

Just Magnolia #141


Hallo lieve allemaal! Nog net op tijd kan ik met dit kaartje meedoen met de challenge van Just Magnolia. Ik heb voor dit kaartje het papier gebruikt van Magnolia. Verder nog bloemen, wondgaas, stickles en ZVA Creative swirls. De randen van het kaartje heb ik nog onder de naaimachine doorgehaald. De tekst heb ik zelf geprint.


Hello everybody! Just in time I would like to join the challenge at Just Magnolia with this card. I used Magnolia pattern papers for this card. Also some flowers, stickles and ZVA Creative swirls. I also used my sewing machine for the stitching on the card. I printed the sentiment myself.

***

Fijne avond, liefs Karin

woensdag 1 februari 2012

CCWS #19 & DMCC #16


Goedemorgen! Ik wil vandaag niet 1 kaartje, maar 2 kaartjes laten zien welke ik heb gemaakt. En omdat het zo heerlijk koud is buiten, heb ik ook 2 winterse kaartjes gemaakt! Het eerste kaartje heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge op het Christmas Challenges {with sketches} blog. Ik heb voor mijn kaartje het papier gebruikt van Maja Design - Vintage Winter. Verder nog wat bloemen en parels. Ik heb de randen bewerkt met bruine inkt en ook heb ik een Magnolia Star border gebruikt om de sterretjes te stempelen. Op het bontje van Tilda heb ik wat lique applique aangebracht met de heattool. Er is een hele leuke prijs te winnen die wordt aangeboden door Hanneke van Alles om te Scrappen. Je kan meedoen met de challenge tot en met 12 februari.

Het volgende kaartje heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge van The Dutch Magnolia Chickies. Daar is de challenge deze keer om een winters kaartje te maken.


Ook voor dit kaartje heb ik het papier gebruikt van Maja Design - Vintage Winter. Verder nog wat kant, bloemen, stickels en lique applique. De hartjes swirls is gemaakt met een Magnolia DooHickey. Ook deze challenge hebben we een leuke gastdesigner, nl. Jane, van Jane Creative. Zij zal een leuke prijs weggeven als er meer dan 25 deelnemers zijn.

De challenge wordt deze keer door HobbyShoppie gesponsord. Je hebt tot en met 13 februari 18.00 de tijd om mee te doen met deze challenge!

***

Fijne dag allemaal, liefs Karin