Scrapblog-Karin

zaterdag 30 januari 2010

LO 5 Candles


Deze LO heb ik gemaakt nadat ik het papier had zien staan in de laatste Scrapbookmagazine. Hanneke had met dit papier een paar leuke LO's gemaakt, dus daar is deze LO op geinspireerd.
Het papier is van TaDa, de bloemen en de swirls zijn van Prima Marketing! De rub-ons zijn van Melissa Frances. En uiteraard heb ik voor de titel Thickers gebruikt.
De foto's zijn begin januari gemaakt, op de verjaardag van Mara!
Fijn weekend allemaal! Liefs Karin

vrijdag 29 januari 2010

Ik heb een award gekregen.....

van Danielle!
Hartstikke leuk om te krijgen, dank je wel! Nu is het mijn beurt om deze award door te geven aan 3 andere bloggers en tevens moet ik 10 dingen opnoemen die ik leuk vind. Hier gaan we!
1. scrappen
2. bloggen
3. chocolade eten
4. mijn lief Paul
5. onze 2 heerlijke meiden Lenka en Mara
6. geld uitgeven
7. op vakantie gaan
8. TV kijken op de bank
9. kletsen aan de telefoon met familie en vriendinnen
10. internetten
Ik geef deze award door aan de volgende 3 medebloggers: Angelique, Romy en Patries. Ik vind het altijd zo leuk dat jullie zo vaak berichtjes achterlaten, dat jullie deze award verdienen!
Veel liefs, Karin

donderdag 28 januari 2010

LO Smile


Eindelijk heb ik weer eens een LO gemaakt van Mick, mijn neefje. Omdat wij natuurlijk 2 meiden hebben blijf ik het best moeilijk vinden om een 'jongens LO' te maken. Het papier dat ik gebruikt heb is van My Mind's Eye. Ik vind het perfect passen bij zijn rode shirt! (en om eerlijk te zijn had ik niets aan papier liggen dat 'mannelijker' is!

De sterren zijn van CreaMotion, lang naar gezocht...blijken ze gewoon bij Hobby World in Almere te liggen...! Ben benieuwd wat jullie van de LO vinden, alle commentaren zijn welkom!
Fijne dag allemaal! Groetjes Karin

woensdag 27 januari 2010

Dutch Card Lovers #30


Deze week heb ik natuurlijk weer meegedaan met de sketch van Dutch Card Lovers. Vorige week zat ik in de top 3! Leuk hoor! Dit kaartje heb ik gemaakt met papier van Basic Grey, Sugar Rush. De roosjes zijn van Prima Marketing, de swirls van Zva Creative en het labeltje komt van Margriet. Het kaartje hieronder heb als eerste gemaakt, maar omdat ik daar niet helemaal tevreden over ben (weet niet precies waarom...) heb ik er nog maar eentje gemaakt!

Bedankt voor het langskomen! Veel liefs, Karin

maandag 25 januari 2010

Card Patterns #48

En nog een kaartje! Deze is gemaakt voor Debby, de vriendin van mijn broer, die deze week aan haar eerste chemokuur gaat beginnen. Ik heb de sketch gebruikt van Card Patterns.
Het papier is van Jillibean Soup, het labeltje komt van Margriet!
Het love of my life-kaartje heb ik ook gemaakt met de sketch, maar hier ben ik niet helemaal tevreden over. Waarschijnlijk omdat die swirl door de tekst 'you+me' loopt, maar toen ik dat zag, kreeg ik die swirl er niet meer vanaf.....
I used sketch #48 from Card Pattern for a card for my brothers girlfriend, Debby. She will start with chemotherapy this week, so she needs all the support! The paper I used is from Jillibean Soup and the label comes from Margriet. The love of my life-card is extra, I am not very satisfied with this card, probably because the swirl is going through the You + Me line. But I couldn't get the swirls of the card anymore....

Bedankt voor het langskomen, groetjes Karin

Cards & Things #16


Gisterenavond heerlijk zitten scrappen (eigenlijk deed ik dat al de hele dag....) Maar goed, er was niets op de TV dus ik heb lekker aan de keukentafel zitten knutselen! Op het blog van Cards & Things kwam ik deze sketch tegen, dus ik dacht, die ga ik gebruiken voor een verjaardagskaartje!

Het papier is van Jillibean, de swirl en bloemen zijn van Prima, en ja, het labeltje is natuurlijk van Margriet!
Liefs Karin

zondag 24 januari 2010

Get Sketchy # 22


Ik ben nog steeds in de wolken doordat ik de winnaar ben geworden van Sketch #21! Geweldig, zo leuk! Uiteraard heb ik ook weer meegedaan aan Get Sketchy #22.
Het papier dat ik heb gebruikt is van Jillibean Soup, de letters zijn thickers en de ster is een photoframe van CreaMotion.

I am still so happy that I am the lucky winner of sketch #21! Fantastic! And ofcourse I also made a card with sketch #22 of Get Sketchy! The paper I used is from Jillibean Soup, I used thickers for the title 'boy' and the silver star is a photoframe from CreaMotion!
Fijne avond, groetjes Karin

Kaartje Magnolia Challenge Blog


Vandaag heb ik dit kaartje gemaakt voor het Magnolia Challenge blog. Ik had al een tijdje geen stempels meer gekleurd, maar omdat ik deze week een aantal kaartjes moet versturen heb ik heerlijk zitten kleuren!
Het papier is van October Afternoon, en het labeltje komt van Margriet! De swirls zijn van Zva Creative.
Today I made this card for the Magnolia Challenge blog. I didn't use the stamps for a while, but today I did, because I have to sent some cards to different friends this week! The paper is from October Afternoon, the swirls from Zva Creative.
Bedankt voor het langkomen! Liefs Karin

zaterdag 23 januari 2010

Ik heb gewonnen!!!


Ik ben zoooooo blij!! Vandaag zag ik op het blog van Get Sketchy dat ik de winnaar ben van deze week!! Zo gaaf! De prijs komt van Paper Trunk, echt zo leuk! Ben benieuwd wat het is!

I am soooooooooo happy! Today I saw that I am the winner of this week 's sketch at the Get Sketchy blog! Fantastic! The price is a Paper Trunk price pack, so I am very excited to see what that will be!
Have a great weekend! (just like mine...:)) Lots of love, Karin

vrijdag 22 januari 2010

LO Many Cuddles


Vandaag heb ik een LO afgemaakt van Lenka en Nick, die zo heerlijk kunnen knuffelen als ze alleen zijn! Ik heb papier van Bo Bunny, Persuasion, gebruikt!
De letters zijn thickers en de bloemen en en swirls zijn van Prima. Het weekend komt er weer aan, en we gaan gelukkig niet veel doen, dus ik heb lekker veel tijd om te scrappen!
Bedankt voor het langskomen. Liefs Karin

maandag 18 januari 2010

Snow pretty & Winter 2010


Omdat ik het papier van My Mind's Eye zo goed vond passen bij de winterfoto's van Lenka en Mara heb ik het voor deze 2 foto's ook gebruikt! Ik ben dol op deze kleurtjes en het past precies bij de kleuren op de foto's! Op het SA-forum is er een wedstrijd waar je je favoriete onderdeel van de winter moet scrappen....nou, daar vond ik de 'snow pretty' LO heel geschikt voor!

De foto's zijn gemaakt tijdens een winterse wandeling in het bos met de slee in de sneeuw! Geweldig vonden de meiden het! En tussen het sleeen door was er gelukkig nog even tijd om te poseren voor mama!
Liefs Karin

Dutch Dare #69


Dit is mijn inzending voor de Dutch Dare Card Challenge van deze week. Ik was lekker aan de gang met mijn valentijnskaartjes, en deze sketch vond ik erg leuk om daarvoor te gebruiken!
Ook dit papier is van MME, Be Loved, en het labeltje is van Margriet. Ik ga vandaag nog 2 LO's afmaken waar ik gisteren aan ben begonnen, dus ik hoop dat ik die vandaag of morgen kan plaatsen!
Groetjes Karin

zondag 17 januari 2010

Card Patterns #47


Deze keer heb ik met de sketch van Card Patterns niet 1 maar 2 kaartjes gemaakt! Beide kaartjes zijn gemaakt met MME, Be Loved, maar toch zijn ze allebei heel anders (vind ik tenminste....).

This week I made not 1 but 2 cards with the sketch from Card Patterns. Both cards are made with the MME, Be Loved papers but I think they are both very different.
Ik heb eigenlijk weer genoeg kaartjes gemaakt voor in mijn webwinkeltje....maar ik ben zo lekker op dreef....dan is het moeilijk om te stoppen. Misschien ga ik maar weer eens een LO-tje maken op deze heerlijke rustige zondagmiddag!
Veel liefs Karin

DCL #28


Deze week heb de sketch van Dutch Card Lovers sketch #28 gebruikt voor een valentijnskaartje voor in mijn webwinkel. Ik was gisteren lekker op dreef met mijn kaartjes, het papier van My Mind's Eye, Be Loved vind ik echt geweldig om mee te werken!
Het labeltje komt van Margriet. De swirls en de bloemen zijn van Prima!
Fijne zondag, liefs Karin

zaterdag 16 januari 2010

Get Sketchy #21


Mijn inzending voor deze week bij Get Sketchy! Het is al weer bijna Valentijnsdag, dus het wordt hoog tijd dat ik daar eens wat kaartjes voor ga maken voor in mijn webwinkel!
Het papier is van My Mind's Eye, Be Loved. De swirls en de bloemen zijn van Prima en de rub-on van Melissa Frances.

This is my entry for this week's sketch at Get Sketchy! Because it is almost Valentine, I decided to use the sketch for a lovely valentine' s day card for in my little webshop. The paper is from My Mind's Eys, Be Loved. The swirls and the flowers are from Prima Marketing and the rub-ons is from Melissa Frances.

Bedankt voor het langskomen, fijn weekend! Liefs Karin

donderdag 14 januari 2010

3 Kaartjes


Vandaag heb ik 3 nieuwe kaartjes in mijn webwinkeltje geplaatst. De 2 geboortekaartjes heb ik in opdracht gemaakt voor een klant. Deze moet nu alleen nog een keuze maken, welke van de 2!
Het papier van het bovenste kaartje heb ik al een tijdje liggen, het is van Imaginisce. De label heb ik van Jolanda. En de swirls en bloemen zijn van Prima!

Het papier van dit kaartje is van Jillibean Soup. De tekst in de ovaal is papier van October Afternoon!

En dit mini-kaartje (10x10 cm) heb ik gemaakt met de allerlaatste restjes van het My Mind's Eye, Abbey Road papier! De stempel is van Margriet!
Bedankt voor het langskomen! Liefs Karin

zondag 10 januari 2010

Cards and things #14


Via het blog van Anja ben ik op een heel erg leuk challenge blog gekomen. Cards and things challenges. Ik zag daar deze leuke sketch staan, en met de restjes van het My Mind's Eye papier heb ik dit verjaardagskaartje gemaakt. De digitale stempel komt van Margriet.

De bloemen en de swirls zijn van Prima Marketing!
Bedankt voor het langskomen! Groetjes Karin

DCL #28


Naar aanleiding van de sketch #28 van Dutch Card Lovers heb ik onderstaand kaartje gemaakt. De digitale stempel is van DZDoodles en gratis te downloaden van de site van DCL. Echt een superlief stempeltje! De tag is van Margriet. Het papier is van October Afternoon, de swirls van Zva Creative en het bloemetje van Prima Marketing.

Fijne zondag, liefs Karin

zaterdag 9 januari 2010

Get Sketchy #20

Met de sketch van Get Sketchy heb ik een verjaardagskaartje gemaakt met restantjes papier van My Mind's Eye, Abbey Road. De swirls en de bloemetjes zijn van Prima.
I made this birthday card using the sketch of Get Sketchy #20. I used some left-overs from My Mind's Eye, Abbey Road. The swirls and flowers are from Prima Marketing.
Fijn weekend! Groetjes Karin

vrijdag 8 januari 2010

LO Snow much fun


De eerste sneeuwfoto is gescrapt! Woensdag heb ik de foto's binnen gekregen, dus ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan! Op het blog van Scrapcorner staat een leuke 'winter' wedstrijd, en dus heb ik deze LO daarvoor ingestuurd!
Het papier is van My Mind's Eye, Abbey Road. Dit papier had ik al een tijdje liggen, maar ik had alleen de foto's er nog niet voor....nu dus wel! De sneeuwvlokjes zijn gemaakt met mijn nieuwe Martha Stewart pons, de swirls zijn van Zva Creative en de bloemen van Prima!
Er komen nog veel meer sneeuw-lo's aan!
Fijne dag, groetjes Karin

dinsdag 5 januari 2010

2Sketches4You #43


Volgende week is mijn oom jarig, en omdat ik weinig 'mannenkaartjes' in mijn assortiment heb, heb ik de sketch van 2S4Y gebruikt. Het papier is van Jillibean Soup, de swirl van Zva Creative en de stempel heb ik van Magriet.

Ik blijf het moelijk vinden om een kaartje voor een man te maken, ik ben dol op bloemen, maar voor mannen vind ik dat toch niet kunnen. Dit kaartje vind ik best leuk geworden, maar toch mis ik iets.....misschien wel een bloemetje.....????
Groetjes Karin

Get Sketchy #19


Vandaag heb ik lekker de tijd gehad om een kaartje te maken met de sketch van Get Sketchy.
Ik ben er niet helemaal tevreden over...weet niet waarom...ik denk dat het door de combinatie bloemen komt....maar goed....niet alles kan altijd perfect zijn!
Het papier is van Bo Bunny, Love bandit. Heerlijk papier om mee te werken, maar dit waren echt mijn allerlaatste restantjes. Alles is nu op.....!!!

Bedankt voor het langskomen, liefs Karin

maandag 4 januari 2010

Mara 5 jaar!!!!


Hiep-hiep-hoera!!! Vandaag is Mara alweer 5 jaar geworden! (wat gaat de tijd toch snel...)
We hebben gisteren al feest gehad, en uiteraard hebben we gelijk even een fotoshoot gedaan met de jarige job! Ze is erg verwend met alle kadootjes, en ze heeft een superdag gehad!
Ze wilde heel erg graag een taart met een hondje erop, zie hieronder het resultaat!

Fijne dag allemaal, veel liefs Karin.

zondag 3 januari 2010

Mini-album Sinterklaas 2008


Dit is mijn laatste design-werk voor pimp-a-pumpkin. De opdracht voor de januari-wedstrijd is om een mini-album met het thema 'feest'.
Ik heb hiervoor de foto's van sinterklaas 2008 gebruikt, het papier is van making memories, net als de embellishments.
Ik heb met veel plezier aan het DT-team deelgenomen, maar nu is het weer tijd voor nieuwe creatieve dames! Groetjes Karin

vrijdag 1 januari 2010

LO Zo verliefd....

Deze foto van Nick en Lenka had ik al een tijdje liggen en toen ik het papier van Bo Bunny, Love Bandit zag, was ik gelijk verkocht! Dit past zo perfect bij elkaar (al zeg ik het zelf...).
De journaling gaat erover dat ze op school '2 verliefde kippen' worden genoemd. Wat is 7 jaar soms toch een moeilijke leeftijd!
Dit kaartje heb ik ook gemaakt met papier van Bo Bunny, Persuasion.
De swirls op dit kaartje zijn van Zva Creative. Erg mooi, en een stuk voordeliger als de swirls van Prima!
Liefs Karin

Gelukkig nieuwjaar!!!!


Ik wens iedereen een heel gelukkig, gezond, liefdevol maar vooral creatief 2010 toe!
Veel liefs Karin