Scrapblog-Karin

vrijdag 25 februari 2011

Disneyland Parijs dag 3


Hallo allemaal,


wat een dag. Onze voeten weten niet wat ze overkomt de laatste 3 dagen, ik denk dat wij in 3 dagen wel 8 x de avondvierdaagse hebben gelopen! Maar gelukkig hebben we al onze doelen bereikt deze dag, en dat is waar het om gaat!

***
Na een heerlijk ontbijt stonden wij rond 9.30 bij de poort van de Disney Studios...want daar is de beroemde Crush achtbaan waar we gisteren niet zijn ingeweest ivm de lange wachttijd, maar ja, wij waren niet de enige die op dat briljante idee waren gekomen, dus we hebben uiteindelijk nog 40 minuten staan wachten...maar het was de moeite waard. Wat een gave achtbaan. Lenka vond het geweldig, het kan haar niet hard en snel genoeg zijn...Mara riep alleen maar...'ik wil eruit...ik vind het eng...'. Maar ja, dat gaat dus niet als je er eenmaal inzit....na ongeveer 60 seconden maagdraaien kwamen we weer bij het eindpunt, en wat zegt onze kleine meid...'ik wil nog een keer!' Nou, daar snap ik dus de logica niet van....maar wat bleek...alleen het achteruit gaan vond mevrouwtje eng...Dus morgenochtend gaan we nog een keertje!

***
Lenka had de smaak goed te pakken van dit avontuur en is met Paul in een achtbaan geweest die 2x over de kop ging. Mara mocht daar niet in, dus wij zijn naar de Animagique show geweest. Even bijkomen, bij dans en muziek van alle Disney klassiekers, een heerlijke show.
Na de show stonden Lenka en papa ons op te wachten en Lenka was helemaal hyper van de achtbaan...dat was een topper...dat wilde ze nog wel 100 keer!! Nou, misschien als er 30 uur in een dag zitten, want met al die wachttijden mag je wel een extra Disney bijboeken wil je alles zien.
***

***
Daarna zijn we op zoek gegaan naar Minnie Mouse, want die stond nog op het lijstje van Mara. En ook dat is gelukt. En we hoefden gelukkig niet eens zo heel lang te wachten.
Toen zijn we teruggelopen naar het andere park, want nu Lenka 2 x over de kop is gegaan, durfde ze de Space Mountain ook wel aan...want jawel..die gaat 4x over de kop. Dus je begrijpt, Lenka en Paul gingen weer voor de actie en Mara en ik zijn naar Mickey's Wondere Sneewwereld show geweest. Een heerlijke show, met dans en muziek, en alle Disney figuren. Zelfs op de schaatsen, geweldig.
Na de show stond Lenka en Paul weer te wachten en nog steeds was Lenka hyper van al die achtbanen, wat een sensatie...die wil niet in de carrousel, die gaat alleen nog voor het groffe werk! Na de ietwat verlate lunch zijn we dan toch maar in de bootjes geweest van It's a Small World, want daar wordt mama gewoon heel blij van...en de wachtrij was daar ook niet zo lang....
Om 15.30 zijn we teruggegaan naar het hotel waar we lekker hebben gezwommen met de meiden. Even pret maken in het water voor het diner. Want na het diner hadden we nog een verassing voor de meiden. We gingen nog even terug naar het park om de avondshow te bekijken om 19.10! We hadden die show woensdag al half gezien, in het licht, maar in het donker geeft het toch een andere sfeer.

***
Nu liggen ze dan uitgeput in bed, Paul is de koffer aan het inpakken, want helaas gaan we morgenmiddag weer terug naar huis.
Eerst hebben de meiden nog wat attracties op de lijst staan, dus we zien wel wat de dag ons morgen gaat brengen. Er wordt regen verwacht, dus we zien het wel.
Vandaag was het in ieder geval een prachtige dag, niet koud, soms wat zon, helemaal top dus! En we hebben alles gedaan wat op het lijstje stond, dus zoals Mara dat altijd zegt: "Het was een leuke dag vandaag, mama"! En ik ben het er helemaal mee eens!
***
Liefs Karin

3 reacties:

Anja zei

OOH wat gaaf om dit even weer te lezen.Geniet helemaal met jullie mee.Fijne terugreis en rust dan maar lekker uit,goed voor de voetjes,hihi.
Gr Anja;o)

Esther zei

Ja wat een feest is dat Disney land toch he.
Ik ben in amerika geweest maar neem aan dat alles toch wel precies hetzelfde is.
Hoe groot we ook zijn het kleine kind komt altijd snel bij mij omhoog.haha
Veel plezier nog verder en goede reis.

Groetjes Esther

Angelique zei

Leuk om te lezen. En ik krijg er ook helemaal zin in. Nemo is hier ook een atractie waar Fleur in wil. En grote favoriet hier is de Big thunder mountain. Morgen zullen we wel het verslag van vandaag zien ;-) (als je daar al puf voor hebt).

Groetjes Angelique

Een reactie posten