Scrapblog-Karin

zondag 27 februari 2011

We zijn weer thuis.....

......sinds gisteren 18.30 zijn wij weer terug in de 'echte wereld'. Om 14.00 zijn we uit sprookjeswereld Disneyland weggereden, met pijn in mijn hart....en die van de meiden!
***
's Ochtends hebben we uiteraard nog een aantal attracties gedaan. Na het ontbijt zijn we net als vrijdagochtend begonnen met de attractie van Crush, en nog steeds vonden de meiden het super! Mara vond het nu helemaal niet meer eng....'maar dat komt omdat ik mijn ogen dicht had, mam'.
***
Toen we buiten kwamen regende het heel hard en dus was het rennen naar de volgende attracties. Paul en Lenka zijn naar de Aerosmith achtbaan geweest, en Mara en ik zijn naar de show van Stitch Live geweest. Een superleuke show, het was alleen een beetje jammer dat die geheel in het frans was...en ja..ik heb dan wel 7 jaar frans gehad...maar dat wil niet zeggen dat je alles begrijpt..ahum....
***
Na de show waren Lenka en Paul nog een keertje in de achtbaan gegaan want de wachttijden waren deze keer heel erg kort. Met z'n allen zijn we naar de Animagique show geweest, gewoon omdat die leuk is, maar ook omdat het binnen tenminste droog was!!
Na de show zijn we teruggelopen naar het andere park waar Mara nog 1 keertje in de caroussel is geweest en als afsluiting hebben nog een ritje gemaakt in de bootjes van It's a Small World.
***
Daarna was het toch tijd om naar huis te gaan. Eerst hebben we nog even gelunched bij de McDonalds, droge broeken en sokken aangedaan en daarna de rit naar huis.
Videootje aan achterin en rijden maar! We zijn in 1 x en zonder files naar huis gereden!
Het waren superleuke dagen, we hebben veel gedaan, veel lol gehad en absoluut voor herhaling vatbaar!
***
Veel liefs Karin

8 reacties:

M@rjan zei

Heerlijk dat jullie het zo fijn gehad hebben. Terug in het regenachtige Nederland lekker nagenieten... :)

Groetjes, Marjan

Anja zei

Zo mooi om te lezen dat jullie erweer zijn en dat alles goed gegaan is.Enne nu weer aan de scrap;o)
GR Anja;o)

Tinie zei

Welkom thuis en ik zie graag binnen kort weer een creatie van je:)

Groetjes Tinie

Angelique zei

Welkom thuis!! Terug in de realiteit van de dag. Maar even een paar dagen mogen zweven in de Disneywereld. De baterij is vast weer even opgeladen en dat zullen jullie nodig hebben. Wij eindigen ook altijd bij de Mac ;-). Nu lekker nagenieten met alle mooie foto's.

Groetjes Angelique

Angelique zei

Ben ik nog een keertje, ik heb een verrassing voor je op mijn blog.

Groetjes Angelique

Annemarie en Merit zei

Heerlijk dat jullie het zo naar jullie's zin hebben gehad.

Romy zei

Zo te horen hebben jullie het inderdaad super naar je zin gehad. Super om te horen:) Nog maar 6 daagjes en dan zit ik ook in Disneyland (één dagje maar, met school):)

Danielle zei

wat een leuk verhaaltje om zo te lezen. superleuk voor jullie dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad, kun je nog lekker even nagenieten.

Een reactie posten