Scrapblog-Karin

zondag 28 september 2014

DT - ATSC #88


Hallo lieve allemaal!

Hebben jullie vandaag ook nog even genoten van het heerlijke weer? Wij wel hoor, wij hebben heerlijk met de meiden door de bossen van Ermelo gefietst. Van mij mag de nazomer nog wel wat langer aanhouden.
Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe challenge op het blog van Addicted to Stamps. De challenge luidt: wit + 1 andere kleur. Nou, jullie zullen het misschien wel raden, mijn andere kleur is rose....hoe kan het ook anders...hahaha!!


Het papier is van Maja Design. Verder nog bloemen, kant, parels, swirls (DooHickey), parellint en wondgaas. De randen van het kaartje heb ik voorzien van een stikrandje met de naaimachine.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan de volgende challenge:

*****
Fijne avond, liefs Karin


zondag 21 september 2014

Sneaky Tilda


Hallo lieve allemaal!
Ik moet echt nog een beetje inkomen hoor met knutselen. Ik wil wel heel graag maar soms ontbreekt het me gewoon aan tijd....zou willen dat er wat uren in een dag zouden zitten! Dit weekend heb ik 2 kaartjes gemaakt waarvan dit de eerste is, de tweede zal ik in de loop van de week plaatsen.
Ik heb weer eens een Magnolia stempel gebruikt, Sneaky Tilda, ik vind het schatje en ik vind de Magnolia stempels nog steeds het fijnste inkleuren, er zijn nl niet zoveel details....


Het papier dat ik heb gebruikt is van Maja Design. De randen heb ik bewerkt met wat bruine inkt. De vorm is trouwens een Go Kreate mal. Verder nog wat wondgaas, kreukellint, parels, parellint, frantage, kant en natuurlijk onmisbaar op mijn kaartjes: bloemen!!

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:

********

Fijn week, liefs Karin

zaterdag 6 september 2014

Olifantje


Hallo lieve allemaal!

Ik zag de laatste tijd steeds vaker de olifantjes voorbij komen van Wild Rose, en ik vind ze zo leuk dat ik er ook 2 heb aangeschaft, waaronder deze. Zo schattig. Ik heb ze ingekleurd met Pan Pastels.
Het papier is van Maja Design. Verder heb ik lekker veel stansen gebruikt waaronder mijn nieuwe honingraat stans. De bloemen komen uit mijn winkeltje.


Ik vind het zelf wel een schatje geworden!
****
Fijn weekend, liefs Karin

maandag 1 september 2014

Zomerstop is voorbij!!

Hallo allemaal!
Na een heerlijke zomerstop kan ik er weer tegenaan! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, we hebben genoten van het weer maar vooral van elkaar! Het school/werk ritme zit er weer lekker in, dus ik heb weer wat meer tijd om te knutselen.

Gisteren is er een nieuwe challenge van start gegaan op bij ATSC. Het thema is deze keer: pastelkleuren. Lijkt me niet zo moeilijk, toch?? Dit is mijn voorbeeldkaartje.


Het prachtige papier is van Maja Design, verder nog wat Joy! stanzen en stempels. Lekker veel bloemen, een parelketting, wondgaas en Magnolia stempels. Ik heb ook de naaimachine nog gebruikt voor het stikrandje.


En om maar meteen goed te beginnen zo na de vakantie heb ik nog een kaartje voor jullie.
Deze heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge bij My Besties Aussie Challenge. De challenge is: alles mag zolang er maar bloemen op zitten.


Ook hier heb ik gebruikt gemaakt van de Joy stempels. Het papier is van Lily of the Valley. Verder nog een bedeltje, wondgaas, bloemen en parels. Ook heb ik de postzegel stempels van Magnolia gebruikt.Allebei de stempels zijn ingekleurd met PanPastels.
Ik wens iedereen een fijne week!!
****
Liefs Karin