Scrapblog-Karin

zondag 2 januari 2011

Just Magnolia #87

Vandaag is alweer de laatste dag van de vakantie...morgen gaan de meiden weer naar school en ik ga weer aan het werk....dat zal wel weer even wennen zijn, om na 2 weken uitslapen weer vroeg op te moeten!
***
Gisteren heb ik dit kaartje gemaakt met het leuke papier van Bo Bunny, Crazy Love.
Op het Just Magnolia blog mag je deze week je eigen creatie insturen, en dit is het resultaat daarvan! Ik heb Tilda ingekleurd met mijn copics, de titel is een rub-on van Melissa Frances en de roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan.
***
This week it's anything goes at the Just Magnolia challenge blog. I made this card with the cute Bo Bunny, Crazy Love collection. I colored Tilda with my copics, the sentiment is a Melissa Frances rub-on and I bought the roses at Wild Orchid Crafts.
***
Bedankt voor alle lieve berichtjes, liefs Karin

7 reacties:

Romy zei

Dit kaartje is echt superschattig! Heel erg leuk gedaan! En veel succes morgen! Ik heb gelukkig maandag nog vrij (de docenten hebben een studiedag), maar dinsdag zal ik ook weer aan het schoolritme moeten geloven...

PatriciaKleijn zei

Ja das balen he, lekker 2 weken vrij en dan weer aant werk {hier nog 1} maar je kaartje is in ieder geval super geworden

*Kus Patries*

Annemarie en Merit zei

hoi Karin,

Ja inderdaad morgenochtend zullen er heel wat oogjes pijn doen, zo ook hier,jammer dat het weer om is maar vooruit we moeten allemaal weer naar school en werken, dus dat is een schrale troost.

je kaartje is weer prachtig,heel leuk dat papier bruin en roze.

beste wensen voor 2011.

gr annemarie en merit

Danielle zei

wat een lieve kaart! en ook een schattig afdrukje. voor mijn dochter duurt de vakantie nog een week, maar helaas maakt dat voor mij niks uit, moet toch werken~!

sam zei

heel leuk kaartje! je moet even op het blog van scrap it with a song kijken! :)

sylvana zei

wat een lief kaartje heb je gemaakt.

Ben trouwens ook gelijk volger geworden bij je.

Marlies zei

Leuk kaartje Karin! Krijg alweer zin in de lente als ik dit zie... . :)

Een reactie posten