Scrapblog-Karin

zondag 16 januari 2011

Card Patterns #98

Wat is het toch heerlijk om zo'n luie zondag te hebben! Gisteren hebben we 4 en een half uur in een te hete turnzaal gezeten voor de wedstrijd van Lenka. Superleuk natuurlijk, maar best lang als je bedenkt dat we Lenka ongeveer 4 x anderhalve minuut in aktie hebben gezien.....! Dus na de zit van gisteren hebben we besloten vandaag helemaal niets te doen...nou ja...niets...daar valt een beetje scrappen natuurlijk niet onder!
***
Ik heb dit kaartje gemaakt met sketch #98 van het Card Patterns blog. Ik heb ook besloten om eerst nog wat resten papier op te maken voordat ik nieuwe koop (dit is een voornemen.....ik zeg niet dat ik me er ook aan houd.....), dus vandaar dit kaartje met een oudere collectie van Bo Bunny, Persuasion. De stempel is van Imaginisce en verder heb ik de kaart afgewerkt met Prima Marketing bloemen en een ZVA Creative swirl.
***
I made this card with sketch #98 from the Card Patterns blog. I decided to first use my old pattern papers before I buy any new ones, so that is why I used an older collection of Bo Bunny, Persuasion, for this card. I used an Imagninisce stamp, Prima Marketing flowers and a ZVA Creative swirl.
***
Fijne zondag, liefs Karin

12 reacties:

miriam zei

Mooie kaart karin

gr miriam

Romy zei

Pff, dat lijkt me inderdaad niet echt een fijne besteding van de zaterdag: 4,5 uur stilzitten. En goed idee zo'n rust-/scrap-zondag! Je kaartje is prachtig!

M@rjan zei

Harstikke mooi geworden, Karin!

Groetjes, Marjan

Danielle zei

gaaf kaartje! hmm dat voornemen heb ik nou ook altijd, en niet alleen met papier... tot dat ik weer wat moois zie, en voor ik het weet zir het alweer in mijn tas!

*~Patries~* zei

Mooi gemaakt zeg... ja dat papier he :P

*Kus Patries*

Esther zei

Schattig kaartje geworden.
Ja dat moet ik ook eens doen,restjes opmaken.haha

Groetjes Esther

sugarstamp zei

this is very pretty. I love the cluster of embellishments around your image.

Margot zei

prachtig kaartje!

Angelique zei

dat is een heel mooi kaartje geworden Karin, en wat goed dat je restjes opmaakt, ik zou dat ook eens moeten gaan doen.....

groetjes Angelique

Vanessa zei

Oh, I love your beautiful take on the sketch! Great colors! Thanks for joining us at Card Patterns :)

~amy~ zei

Lovely...your card matches your blog! Thanks for playing with us at Card Patterns!!

Joyce zei

Vind hem helemaal leuk, met die bloemen, de swirl, het papier.

Groetjes Joyce

Een reactie posten