Scrapblog-Karin

zaterdag 22 januari 2011

Friday Sketchers #138

Vanmiddag heb ik dit kaartje gemaakt met de sketch van het Friday Sketchers blog. Ik heb erg lopen 'klieren' met de kleuren van het scalloped randje...rose, wit, toen weer rose en uiteindelijk toch maar weer wit....maar of ik er nou tevreden mee ben...ik weet het nog niet. Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye, Fine and Dandy. Roosjes van Wild Orchid Crafts, een rub-on van Melissa Frances en mijn Martha Stewart ponzen voor de blaadjes en de vlinders.
***
This afternoon I made this card with sketch #138 from the Friday Sketchers blog. I used My Mind's Eye, Fine and Dandy papers. The roses are from Wild Orchid Crafts, I used my Martha Stewart punches for the leaves and the butterfly. The 'happy birthday' rub-on is a Melissa Frances one.
***
Heel fijn weekend, veel liefs Karin

9 reacties:

sam zei

ik vind het een erg mooi kaartje!

Romy zei

Hij is helemaal super! Een en al vrolijkheid op dit mooie kaartje!

Anoniem zei

Ik vind het een schitterende kaart! Hele mooie kleurtjes gebruikt.
Liefs, Myriam

Heidie zei

wat een mooie kaart heb je gemaakt.

groetjes Heidie

Esther zei

Wat een schattig kaartje weer zeg.

Groetjes Esther

Raf mama’s mini dingen zei

wat een schattig kaartje ......wat een mooi blog eb je karin ....zo ze je met de trein kom je nog eens ergens haha

liefs raffa

Angelique zei

Hoi Karin,

Ik ben niet veel maar aan het bloggen. Maar zo af en toe kom ik nog wel even bij jou kijken. Ik zit momenteel in een enorme scrapdip of zeg maar rustig scrapblok. Ik ben wel een nieuw kamertje voor mezelf aan het inrichten en ik hoop daar over een paar weekjes klaar mee te zijn. Ik hoop dat dan de inspiratie weer komt. Ik weet in ieder geval dat ik op jou site als 1e kom kijken. Je hebt weer zoveel leuke dingen gemaakt, het kan bijna niet anders als dat ik dan weer inspiratie krijg ;-).

Groetjes Angelique

Marjo zei

Karin, je mag tevreden zijn met het witte randje hoor, staat heel mooi. Wat is de bovenkant van je blog ook prachtig. HOe heb je dat zo gekregen? Groetjes Marjo

Joyce zei

Wat een schitterend en lief kaartje! Vind de kleur keuze heel mooi, ook het witte randje staat goed zo!

Groetjes Joyce

Een reactie posten