Scrapblog-Karin

vrijdag 31 december 2010

Traktaties Mara

Vandaag hebben we de traktaties van Mara gemaakt. Ze is volgende week jarig, dus ik dacht, je kan het maar vast klaar hebben! De meisjes hebben fijn meegeholpen met de zakjes te vullen, te plakken en te nieten, dus het was een gezellige middag.
We hebben exemplaren voor de meisjes (rechter foto) en voor de jongens (linker foto), want volgens Mara willen jongens echt geen rose hebben.....
Nadat alle zakjes klaar waren heeft Mara ze zelf in de uitdeelmand gedaan en dit is het resultaat:
Nu nog maar 5 nachtjes slapen....!!!
***
Doe vanavond voorzichtig met vuurwerk, en geniet lekker van elkaar, dat gaan wij ook doen.
Ik wens al mijn bloglezers een heel fijn 2011, tot volgend jaar!

dinsdag 28 december 2010

Scrap it with a Song #37

Via het blog van Sam kwam ik op het Scrap it with a Song blog. Deze week is de opdracht om 'SMILE' te gebruiken op je layout. En omdat ik deze foto van Lenka en mij al een tijdje heb liggen vond ik het nu toch echt tijd worden om deze te gaan scrappen!
Het papier dat ik heb gebruikt is van Jillibean Soup, Monster Stew. Voor de titel heb ik Thickers gebruikt. Verder nog wat Prima Marketing bloemen, Zva Creative swirls en natuurlijk heb ik mijn naaimachine niet overgeslagen!
***
I made this layout after I visited Sam's blog. She is a design member of the Scrap it with a Song blog and I really liked the challenge this week. The challenge is to use 'SMILE' in de title.
I used Jillibean Soup, Monster Stew pattern paper. Thickers for the title, Prima Marketing flowers, a Zva Creative swirl and ofcourse I used my sewing machine.
***
Fijne dag, liefs Karin

maandag 27 december 2010

Scrapping the Music-Times Like These


En nog een berichtje vandaag. Deze lay out heb ik net gemaakt met de challenge van het Scrapping the Music blog. Het is de bedoeling dat je een gedeelte van de songtekst van het lied van de Foo Fighters - Times Like These gebruikt. Ik heb de titel van het liedje gebruikt.
Het papier is van Bella Blvd. Verder heb ik lay out rustig gehouden met wat kleine Prima Marketing bloemen, Thickers van American Crafts, mijn naaimachine en de printer voor de tekst!
***
I made this lay out with the challenge from the Scrapping the Music blog. This challenge you have to use lyrics from the Foo Fighters song, Times Like These. Well, as you can see, I used the title from the song.
I used Bella Blvd pattern paper, Prima Marketing flowers and American Craft Thickers.
***
Liefs Karin

Friday Sketchers #134

En de tweede week van onze vakantie gaat vandaag in....wat gaat het toch snel!
Gisteren heb ik dit kaartje gemaakt met sketch #134 van het Friday Sketchers blog.
Het papier dat ik heb gebruikt is van My Mind's Eye. De bloemen zijn van Prima Marketing en Wild Orchid Crafts, ik heb Zva Creative crystals gebruikt, een rub-on van Melissa Frances en lint van de markt.
***
I made this card with sketch #134 from the Friday Sketchers blog. I used My Mind's Eye paper, Prima Marketing flowers, roses from Wild Orchid Crafts. The crystal swirl is a Zva Creative product and I used a Melissa Frances rub-on for the sentiment.
***
Fijne dag, en bedankt voor het langskomen, liefs Karin

zondag 26 december 2010

Wild Orchid Challenge #13

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke 1e kerstdag hebben gehad. Wij hebben een hele leuke en gezellige dag gehad bij mijn ouders.
Vandaag zijn we lekker thuis, dus ik heb lekker de tijd gehad om dit kaartje af te maken. Ik kwam op het challenge blog van Wild Orchid en vond het zo'n leuke challenge, dat ik er dit kaartje mee heb gemaakt. De challenge is om de kleuren rose-wit en zilver te gebruiken.
Ik heb papier gebruikt van Magnolia en Making Memories, Zva Creative swirls en bloemen van Wild Orchid Crafts. Tilda is ingekleurd met de volgende copics:
E50-E51-E93-E44-E43-E42-E41-R85-R83-R81-YR21 en YR23.
Ik heb glitters aangebracht op de handschoenen en onderkant van de jurk.
***
I hope you all have had a wonderful christmas. We had a fabulous time at my parent's home with the family.
Today I had some time to finish this card which I made with the challenge from the Wild Orchid Challenge blog. The challenge is to use the colors pink-white and silver.
I used Magnolia and Making Memories paper, Zva Creative pearls and ofcourse flowers from Wild Orchid Crafts.
I used the following copic sketch makers for Tilda: E50-E51-E93-E44-E43-E42-E41-R85-R83-R81-YR21 and YR23. I put some glitters on Tilda's dress and gloves.
***
Fijne dag, liefs Karin

donderdag 23 december 2010

Friday Sketchers #133


Dit trouwkaartje heb ik gemaakt met sketch #133 van Friday Sketchers, een leuke sketch waar ik gisteren lekker mee bezig ben geweest. Het papier is van Making Memories en My Mind's Eye. De bloemen komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. Tilda en Edwin heb ik ingekleurd met mijn copics.
***
I made this weddingcard with sketch #133 from Friday Sketchers, a really nice sketch to work with. I used Making Memories and My Mind's Eye papers. The flowers/roses are from Wild Orchid Crafts. I colored Tilda en Edwin with my copics.
***
Fijne dag, liefs Karin

woensdag 22 december 2010

Just Magnolia #86

Gisteren heb ik met de meiden heerlijk zitten knutselen. Lenka was aan het schilderen, Mara aan het knippen en plakken en ik heb dit kaartje gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van sketch #86 van het Just Magnolia Challlenge blog. Het papier is van Bo Bunny, de roosjes zijn van Wild Orchid Crafts en Tilda heb ik met mijn copics ingekleurd.
***
Yesterday I made this 'happy birthday' card with sketch #86 from the Just Magnolia Challenge blog. I used Bo Bunny pattern paper, a MS punch for the leaves and I bought the roses at Wild Orchid Crafts. I colored Tilda with my copics.
***
Fijne dag en bedankt voor het langskomen, liefs Karin

maandag 20 december 2010

Uitnodigingen Mara

In het nieuwe jaar wordt Mara al weer 6 jaar en dus is het tijd voor een feestje! Ik heb het kaartje simpel gehouden maar wel lekker vrolijk!
Het papier dat ik heb gebruikt is van Echo Park, voor de border heb ik mijn Martha Stewart pons gebruikt en de tekst "feest" heb ik gemaakt op de computer. Uiteraard heb ik ook mijn naaimachine weer gebruikt voor de afwerking.
Fijne dag, liefs Karin

woensdag 15 december 2010

Just Magnolia #85

Het is al weer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet, maar ik heb drukke tijden achter de rug! Ik heb gisteren examen gedaan voor het eerste gedeelte van de medische terminologie cursus die ik volg via mijn werk. En wat moest ik daar veel voor leren, dat heeft veel tijd in beslag genomen en daarom even geen scrapsels! Maar gelukkig heb ik nu lekker vakantie dus ik kan weer aan de gang! En het leren is niet voor niets geweest, want ik heb een 8.4 gehaald!! Ik ben er zoooooooo blij mee.
Voor het Just Magnolia challenge blog is de opdracht deze week om een kerstkaartje te maken...en moest ik er nou toch nog eentje nodig hebben...elk jaar vergeet ik wel iemand (shame on me...) en ook dit jaar weer.....maar dit kaartje gaat vandaag op de bus, dus met een beetje geluk, en met behulp van de TNT, moet die voor kerst wel aankomen! Ik heb gebruik gemaakt van Magnolia papier, 2 Martha Stewart ponzen (voor de blaadjes en voor het randje), en de roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. Tilda heb ik ingekleurd met mijn copics.
***
I made this christmas card for the challenge at the Just Magnolia challenge blog. I used Magnolia paper, roses from Wild Orchid Crafts and 2 different Martha Stewart punches, 1 for the leaves and 1 for the border.
I colored Tilda with my copics.
***
Fijne dag, veel liefs Karin

vrijdag 3 december 2010

Just Magnolia #84

Ik heb vanmorgen heerlijk zitten scrappen op mijn zolder/scrapkamer. Ik moet eigenlijk de bedden verschonen......maar ja, dat kan morgen ook wel...
Omdat de trouwkaarten in mijn webwinkel erg goed lopen, heb ik vandaag weer een nieuwe gemaakt.
Op het Just Magnolia challenge blog is de challenge van deze week: SPARKLE...en dat heb ik terug laten komen in de jurk van Tilda en de swirls.
Het rose papier is van Magnolia, het papier met de tekst is van Making Memories.
Afgelopen week heb ik weer een heleboel nieuwe bloemen binnen gekregen van Wild Orchid Crafts, dus die heb ik gelijk gebruikt, super zijn ze, toch?
Het bruidspaar is uiteraard ingekleurd met mijn copics. De swirls zijn van Zva Creative en de blaadjes heb ik geponst met mijn Martha Stewart pons.
***
This morning I made this wedding card with challenge #84 from the Just Magnolia challenge blog, which is: SPARKLE! I used this in Tilda's dress which is very sparkly and the swirls.
The pink paper is from Magnolia and the other paper is from Making Memories. I used flowers and roses from Wild Orchid Crafts, a Zva Creative pearl and I made the leaves with my Martha Stewart punch. I colored Tilda and Edwin with my copic markers.
***
Bedankt voor het langskomen en al die lieve berichtjes die jullie achterlaten, liefs Karin

woensdag 1 december 2010

LO Le Cap d'Agde

Oh, wat is het toch koud.............brrrrrrrrrrrrrrr........ben echt geen wintermens hoor....geef mij maar lekker zomerweer! Maar goed, we maken er het beste van met 4 winterjassen/5 sjaals/3 mutsen en 2 paar handschoen!
Om toch een beetje warm te blijven heb ik deze zomerse LO gemaakt van onze meiden. De foto is afgelopen zomer genomen in Zuid-Frankrijk, en als ik er naar kijk word ik al helemaal blij.....wat was het daar heerlijk!
Het papier is van October Afternoon, ik dacht Fly-a-Kite, de letters zijn van American Crafts en de bloemen en swirls zijn van Prima Marketing.
Nou ik ga de kou weer in, want de meiden komen zo uit school! Fijne dag allemaal.
Liefs Karin

zaterdag 27 november 2010

LO Summer Memories

Omdat de winter nu toch echt gaat beginnen (hebben jullie het ook zo koud...) heb ik deze zomerse foto van Lenka gescrapt. De foto is gemaakt in Zuid Frankrijk aan het strand. De zonnebril was nieuw en ze was er zo blij mee dat ze de bril de hele vakantie heeft opgehouden!
Het papier is van Bella Blvd, de bloemen zijn van Prima Marketing en de swirls zijn van Zva Creative.
Ik heb dit weekend weer een leuke aktie in mijn winkel: als je de code VERZEND (let op: hoofdlettergevoelig) gebruikt zijn de verzendkosten gratis!
Nou ik ga mijn koffer inpakken, want Paul en ik gaan een weekendje weg! We gaan shoppen in Amsterdam, daarna een high-tea in het Krasnapolsky hotel, lekker uit eten, casino en daarna heerlijk slapen in het Marriot! We hebben er zin in! (oh ja, en de meisjes gaan logeren bij René en Debby!)
Fijn weekend, liefs Karin

dinsdag 23 november 2010

Dutch Card Lovers #71

En dit is het laatste kaartje dat ik afgelopen zondagmiddag heb gemaakt! Ik was helemaal in de kerstsfeer, dus vandaag weer een kerstkaart. Ik heb de sketch gebruikt van het Dutch Card Lovers blog. Een leuke, aparte sketch.
Ook voor dit kaartje heb ik Magnolia papier gebruikt, roosjes van Wild Orchid Crafts, swirls van Zva Creative en de takjes zijn gemaakt met mijn nieuwe Martha Stewart pons.
Tilda is ingekleurd met mijn copics.
Veel liefs, Karin

maandag 22 november 2010

Card Patterns #91

En dit is kaartje 2 die ik gisteren heb gemaakt. Ik heb de sketch van Card Patterns gebruikt.
Het papier is van Magnolia, het labeltje komt bij Margriet vandaan, de roosjes wij Wild Orchid Crafts en Tilda heb ik ingekleurd met mijn copics.
Voor de blaadjes heb ik mijn nieuwe pons gebruikt en de swirls zijn van Zva Creative.
***
I made this christmas card with sketch #91 from the Card Patterns blog. I used Magnolia papers, roses from Wild Orchid Crafts and Zva Creative pearls. I colored Tilda with my copics.
I used a Martha Stewart punch for the little leaves.
***
Tot morgen voor kaartje nr. 3, liefs Karin

zondag 21 november 2010

Just Magnolia Challenge #83

Vandaag heb ik heerlijk zitten scrappen, en ik heb 3 kerstkaarten gemaakt! Ik schiet al op, ben er bijna!! De eerste heb ik gemaakt met de challenge van het Just Magnolia blog. En de challenge was: wit + 1. Dus ik er een blauw/wit kaartje van gemaakt! Ik ben er zelf wel tevreden over. Gisteren heb ik bij Doe@ding een nieuwe Martha Stewart pons gekocht, en ik ben er superblij mee want ik was al erg lang op zoek naar dit exemplaar! Het papier is van Magnolia, de roosjes van Wild Orchid crafts en de swirls zijn van Zva Creative.
***
Today I made this card with challenge #83 from the Just Magnolia Challenge blog. The challenge was: white + 1. And I used blue for the second color. I used Magnolia paper, Zva Creative swirls, my brand new Martha Stewart punch and roses from Wild Orchid Crafts.
***
Morgen zal ik kaartje nr. 2 showen! Liefs Karin

donderdag 18 november 2010

Card Patterns #90

En nog een kerstkaartje. Mijn voorraadje gaat goed, ik ben er bijna! Ik heb sketch #90 gebruikt van het Card Patterns challenge blog. Het papier is van 3 Bugs in a Rug. Verder heb ik Basic Grey letter gebruikt, wat touw, mijn naaimachine en een Martha Stewart pons voor de sneeuwvlokjes.
***
And another christmas card. I am almost ready with my christmas cards! I used sketch #9o from the Card Patterns blog for this card. The paper is from 3 Bugs in a Rug, Basic Grey letter stickers and my Martha Stewart punch for the snowflakes.
***
Veel liefs, Karin

dinsdag 16 november 2010

Get Sketchy #64

Met het leuke kerstpapier van Three Bugs in a Rug heb ik dit kerstkaartje gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van de sketch van Get Sketchy. Het kerstmannetje heb ik uitgeknipt en het dak van het huisje heb ik bewerkt met glitters. Voor de sneeuwvlokken heb ik een Martha Stewart pons gebruikt.
***
With the cute paper from Three Bugs in a Rug I made this christmas card. I used sketch #64 from the Get Sketchy blog. I cut out the little christmas guy from the paper and I put some glitters on the roof of the little house. I used a Martha Stewart punch for the snowflakes.
***
Fijne avond, liefs Karin

zondag 14 november 2010

Dutch Card Lovers #70

Wat een heerlijk scrapweer was het vandaag! Ik heb met de sketch van Dutch Card Lovers maar liefst 2 kaartjes gemaakt. De eerste is gemaakt met Bo Bunny papier, en het andere kaartje met My Mind's Eye. Verder heb ik swirls gebruikt van Zva Creative en Prima Marketing.
Fijne avond, liefs Karin

woensdag 10 november 2010

Get Sketchy #63

Dit geboortekaartje heb ik in opdracht gemaakt voor een vriendin die tante is geworden. Ik heb sketch #63 gebruikt van het Get Sketchy blog. Het papier is van Echo Park, A walk in the park. Ik heb thickers gebruikt voor de naam. Het is een simpel kaartje geworden, maar ik ben er zelf wel tevreden over.
***
I made this card with sketch #63 from the Get Sketchy blog. I used Echo Park, A walk in the park paper and thickers for the name. It is a simple card, but I am very happy with it.
***
Fijne dag, liefs Karin

zondag 7 november 2010

Dutch Card Challenge #69

Bedankt voor alle lieve berichtjes om mijn vorige post. De bruiloft was heel geslaagd. Ingetogen, maar toch heel romantisch en gezellig. We hebben heerlijk gelunched met z'n allen. En René en Debby vonden mijn tasje heel erg leuk.
***
Deze week geen sketch bij het Dutch Card Lovers blog maar een recept:
En dat vond ik zo leuk dat ik er gisteren gelijk mee aan de gang ben gegaan. En volgens mij heb ik alle ingredienten gebruikt. Ik heb het papier van My Minds Eye gebruikt, Alphabet Soup. De stempel van Tilda komt uit de nieuwe kerst collectie van Magnolia. Het lintje komt van de markt, de swirls zijn van Zva Creative en de roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan.
Fijne zondag iedereen, en bedankt voor het langskomen! Liefs Karin

donderdag 4 november 2010

Kadotasje

Morgen is het zover! Dan gaan mijn broer René en Debby trouwen! Het was nog even afwachten of dat het allemaal door zou gaan ivm de longontsteking van Debby, maar gelukkig hebben de artsen haar met behulp van Prednison weer op de been gekregen!
Ik heb dit kadotasje gemaakt waar ik dan lekkere chocolade in doe met geld.
Ik heb papier gebruikt van My Minds Eye, Alphabet Soup. De bloemen zijn van Prima Marketing en Wild Orchid Crafts. Zva Creative swirls en de bingo getallen heb ik gekregen bij het Fairytale Event. Uiteraard staat de 5 en 11 voor 5 november.
Het zal een mooie maar emotionele dag gaan worden, maar we hebben er zin in! De meiden zijn bruidsmeisjes, dus die zijn al dagen aan het stuiteren!
Veel liefs Karin

zondag 31 oktober 2010

Get Sketchy #62

Ik ben zo lekker op gang! Vandaag heb ik nog 2 kaartjes gemaakt met het papier van Magnolia en de nieuwe stempels van Little Merry Christmas! De kaartjes zijn gebaseerd op sketch #62 van het Get Sketchy challenge blog. Ook bij deze kaartjes heb ik het muzieknootjes papier zelf gemaakt met een stempel van Prima Marketing. De roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan en de swirls zijn van Zva Creative.
***
Today I made 2 cards with sketch #62 from the Get Sketchy challenge blog. I used new stamps from Magnolia from the Little Merry Christmas collection and some Magnolia paper. The roses are from Wild Orchid Crafts and I used Zva Creative swirls.
***
Veel liefs Karin

Just Magnolia #79

Gisteren heb ik dit kaartje gemaakt met sketch #79 van het Just Magnolia blog. Ik heb een nieuwe stempel gebruikt van de kerstcollectie van Magnolia. Er zitten weer hele leuk bij! Het papier is ook van Magnolia. De muzieknootjes heb ik zelf gemaakt met een stempel van Prima Markerting. De roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan en de swirls komen uit mijn winkeltje vandaan! Vandaag is de laatste dag dat je de swirls met 10% korting kan kopen. Vul de code ZVA10 in en de korting wordt gelijk berekend!
***
I made this card with sketch #79 from the Just Magnolia blog. I used a new stamp from the Merry Little Christmas collection. I love this collection! I also used Magnolia papers. I used a stamp for the 'music notes' background from Prima Marketing. I bought the roses at Wild Orchid Crafts and I used Zva Creative swirls.
***
Fijne zondag, liefs Karin

woensdag 27 oktober 2010

Card Patterns #87

Dit kaartje heb ik gemaakt met het leuke papier van Cosmo Cricket, Pixie Licious. Ik heb gebruik gemaakt van de sketch van Card Patterns #87. Het lint komt van de markt, de roosjes zijn van Wild Orchid Crafts en de swirls is van Zva Creative. De letterstickers zijn van Basic Grey.
Vanmiddag ga ik even met de meiden naar het ziekenhuis. Helaas is Debby opgenomen met een longontsteking afgelopen weekend. De antibiotica slaat niet helemaal aan, dus waarschijnlijk ligt ze er nog wel even......de artsen gaan er gelukkig wel voor zorgen dat ze, volgende week vrijdag 5 november, een beetje opgeknapt is, want dan is haar grote dag! Ze gaat die dag trouwen met mijn grote broer!!!
***
I made this cute card with Cosmo Cricket, Pixie Licious paper. I used sketch #87 from the Card Patterns blog. The swirls is from Zva Creative, I bought the roses at Wild Orchid Crafts, and I used Basic Grey letter stickers for the sentiment!
***
Fijne woensdag, liefs Karin

zondag 24 oktober 2010

Get Sketchy #61


Met de restje van mijn Jillibean, Pasta Fagioli soup papier heb ik gisteravond dit kaartje gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van sketch #61 van Get Sketchy. Ik weet niet of ik er zelf helemaal tevreden over ben.....maar ik kan niet zeggen wat ik dan precies mis.......
Ik heb thickers gebruikt voor de tekst, een lintje en roosjes van Wild Orchid Crafts.
***
Yesterday I made this card with some left-over paper from Jillibean Soup, Pasta Fagioli. I used sketch #61 from the Get Sketchy blog. I am not sure if I am really satisfied with this card....but I am not sure what I don't like about it........
I used thickers, a ribbon and roses from Wild Orchid Crafts.
***
Fijne zondag, liefs Karin

donderdag 21 oktober 2010

Family

Wat een heerlijkheid, zo'n herfstvakantie. Heerlijk uitslapen, heel erg laat aankleden en gewoon lekker rommelen in huis met de meiden. Af en toe moet ik hinkelen tussen al het knutselwerk van Lenka en het playmobil van Mara, maar ze vermaken zich prima, komen lekker tot rust en ik kan lekker scrappen!
De LO heb ik gemaakt bij het Fairytale Event, met papier van Sassafrass. Het was een hele leuke workshop met veel knipwerk, maar het resultaat vind ik zelf erg leuk geworden.
***
Vanmorgen heb ik dit kaartje gemaakt. Ik heb nog wat verjaardagskaarten nodig, dus dit is vast een begin. En voor de verandering maar eens zonder sketch! Ik kon zo gauw geen leuke vinden, dus heb ik zelf maar de indeling bedacht!
Het papier is van Jillibean Soup, Pasta Fagioli. Verder heb ik Prima Marketing bloemetjes gebruikt, strass-steentjes, een rub-on van Melissa Frances en mijn naaimachine. Oh ja, de swirl is van Zva Creative en komt uiteraard uit mijn webwinkel!
***
Fijne dag, liefs Karin

woensdag 20 oktober 2010

Card Patterns #86

Vandaag is officieel de herfstvakantie begonnen in huize van der Krabben. Nou ja, deze 3 dagen zijn het studiedagen en dan volgende week de 'echte' vakantie! Dus we hebben heerlijk de tijd om uit te slapen en leuke dingen te doen!
Volgende week gaan de meiden ook nog 2 dagen bij opa en oma logeren, dus genoeg leuke dingen in het vooruitzicht.
Dit kaartje heb ik gemaakt met sketch #86 van het Card Patterns blog. Ik heb de sketch wel gedraaid want dat kwam beter uit. Ik heb papier gebruikt van Prima Marketing. Het bruidspaar is ingekleurd met copics. De jurk van Tilda heb ik bewerkt met glitters.
De roosjes zijn van Wild Orchid Crafts en de swirls van Zva Creative komen uit mijn webwinkel.
***
I made this card with sketch #86 from the Card Patterns blog. I twisted the sketch. I used Prima Marketing paper, flowers from Wild Orchid Crafts and swirls from Zva Creative.
***
Fijne dag, liefs Karin

maandag 18 oktober 2010

Dutch Card Lovers #66

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Rein, die (je raadt het waarschijnlijk al....) 65 jaar wordt! Ik heb de sketch gebruikt van Dutch Card Lovers, #66. Het papier is van Jillibean Soup, Pasta Fagioli. Ik heb thickers gebruikt voor de '65' en het labeltje komt bij Margriet vandaan.
Fijne avond, liefs Karin

zondag 17 oktober 2010

Get Sketchy #60

Gisteren heb ik samen met mama lekker zitten scrappen! En daar is dit kaartje uitgekomen. Gemaakt met sketch #60 van het Get Sketchy blog. Ik had nog wat restje van het Bella Blvd papier, waar ik ook die 2 bloemen uit heb geknipt. Het labeltje is van Margriet.
***
I made this card yesterday with sketch #60 from the Get Sketchy blog. I still had some left-overs from my Bella Blvd papers. The 2 flowers were also cut out of this Bella paper.
***
Fijne zondag, liefs Karin

donderdag 14 oktober 2010

Card Patterns #85

Vanmorgen heb ik dit kaartje gemaakt met sketch #85 van het Card Patterns blog. Een hele leuke sketch, want toen ik het beertje zag op het papier van Bella Blvd, kreeg ik gelijk een idee! En dit is dus het eindresultaat. Ik heb roosjes gebruikt van Wild Orchid Craft, Zva Creative pearls, en een Martha Stewart pons voor de takjes.
***
This morning I made this card with sketch #85 from the Card Patterns blog. A really nice sketch. I used roses from Wild Orchid Crafts, Zva Creative pearls and a Martha Stewart punch.
***
Fijne dag, liefs Karin

woensdag 13 oktober 2010

DCL #65 & Get Sketchy #59

Het eerste kaartje heb ik gemaakt met de sketch van Dutch Card Lovers #65. Een hele leuke sketch, dus het kaartje was zo gemaakt! Ik heb het nieuwe papier van Jillibean gebruikt, Pasta Fagioli, met die leuke pin van Jillibean en de chipboard knoopjes. De swirl is van Zva Creative en het labeltje komt bij Margriet vandaan.
***
I made this weddingcard with sketch #59 from the Get Sketchy challenge blog. I used Prima Marketing papers, Wild Orchid Crafts roses, a Jillibean pin and a Magnolia stamp which I coloured with my copics. I made the label myself.
***
***
Dit trouwkaartje heb ik gemaakt met sketch #59 van het Get Sketchy blog. Ik heb papier gebruikt van Prima Marketing, de roosjes heb ik gekocht bij Wild Orchid Crafts. De pin is van Jillibean Soup en het labeltje heb ik zelf gemaakt. Tilda en Edwin heb ik ingekleurd met mijn copics.
***
En ik zat vandaag lekker te surfen op het internet toen ik op het blog van Jillibean Soup ineens een foto zag staan van mama en mij bij de workshop van Jillibean tijdens het Fairytale Event...is dat niet gaaf..?? We staan op de 5e foto, vooraan in de klas...en we zijn heel geconcentreerd bezig!!
Liefs Karin

dinsdag 12 oktober 2010

A-diploma Mara

Zondagmiddag was het dan zover....Mara mocht afzwemmen voor haar A-diploma. Wat was ze zenuwachtig. Opa, oma, papa, mama en Lenka waren er om haar aan te moedigen! En wat deed ze het goed, helemaal perfect.
En ja, als je dan alles goed hebt gedaan, dan is de beloning daar, je A-diploma!
Ze is er zooooooo blij mee, en papa en mama zijn zooooooooo trots op haar! Het was echt genieten in het zwembad (afgezien van de hitte...).
Thuis gekomen zat de rest van de familie al te wachten op Mara met de kadootjes. Ze is verwend met van alles. En het lekkerste van de dag was de taart van mama!
En nu op voor het B-diploma!
Liefs Karin

zondag 10 oktober 2010

Friday Sketchers #123


Vandaag wordt het een spannende dag voor Mara, want ze gaat vanmiddag afzwemmen voor haar A-diploma! En wat is dat spannend voor ons grietje. Zowel het afzwemmen zelf, maar niet te vergeten ook de kadootjes die ze na afloop allemaal gaat krijgen...!!!
***
De trouwkaartjes in mijn winkeltje waren allemaal uitverkocht, dus heb ik gisteren met sketch #123 van Friday Sketchers een trouwkaartje gemaakt. Het papier is van Prima Marketing. De pin is van Jillibean Soup, en de roosjes komen bij Wild Ordchid Crafts vandaan.
***
I made this weddingcard with sketch #123 from the Friday Sketchers blog. I used Prima Marketing paper, a Jillibean Soup pin and I bought the roses at Wild Orchid Crafts.
***
Fijn weekend, liefs Karin

vrijdag 8 oktober 2010

Kerstkaarten Jillibean Soup


Gisteren heb ik de kaartjes afgemaakt die ik heb gemaakt bij de workshop van Jillibean Soup bij het Fairytale Event in Doorn. De workshop werd gegeven door Jill en Kimber, 2 hele gezellige, creatieve dames! De workshop was erg leuk. Alles was al voorgesneden, dus het was vrij simpel, maar toch heb ik door het maken van deze kaartjes heel veel ideetjes opgedaan!
We hebben gebruik gemaakt van de kerstcollectie van Jillibean, Chestnut Soup. En die hele leuke sprouts die daarbij horen! Ik heb zelf nog wat labels en stempels toegevoegd.
Fijn weekend, liefs Karin