Scrapblog-Karin

woensdag 13 oktober 2010

DCL #65 & Get Sketchy #59

Het eerste kaartje heb ik gemaakt met de sketch van Dutch Card Lovers #65. Een hele leuke sketch, dus het kaartje was zo gemaakt! Ik heb het nieuwe papier van Jillibean gebruikt, Pasta Fagioli, met die leuke pin van Jillibean en de chipboard knoopjes. De swirl is van Zva Creative en het labeltje komt bij Margriet vandaan.
***
I made this weddingcard with sketch #59 from the Get Sketchy challenge blog. I used Prima Marketing papers, Wild Orchid Crafts roses, a Jillibean pin and a Magnolia stamp which I coloured with my copics. I made the label myself.
***
***
Dit trouwkaartje heb ik gemaakt met sketch #59 van het Get Sketchy blog. Ik heb papier gebruikt van Prima Marketing, de roosjes heb ik gekocht bij Wild Orchid Crafts. De pin is van Jillibean Soup en het labeltje heb ik zelf gemaakt. Tilda en Edwin heb ik ingekleurd met mijn copics.
***
En ik zat vandaag lekker te surfen op het internet toen ik op het blog van Jillibean Soup ineens een foto zag staan van mama en mij bij de workshop van Jillibean tijdens het Fairytale Event...is dat niet gaaf..?? We staan op de 5e foto, vooraan in de klas...en we zijn heel geconcentreerd bezig!!
Liefs Karin

8 reacties:

Marjan K├╝ppers zei

Twee erg mooie kaarten, vooral van de eerste ben ik weg!

Groetjes, Marjan

Karin zei

Wat een schitterende kaarten. Ik vind ze alletwee heel mooi.

Groetjes, Karin

Margot zei

supermooie kaarten, die bovenste is mijn favoriet!

anja curvers zei

Twee hele mooie kaartjes vooral die van DCL maar wat wil je ook met dat mooie jillibean papier, hi,hi. Bedankt voor het meedoen bij DCL.

miriam zei

Mooie kaarten voorla die van dcl

Bedankt voor je deelname aan DCL

gr miriam

Ellen zei

Wat een prachtige uitwerking van de schets!
Bedankt voor het meedoen met DCL.

Groetjes Ellen

Rosalien Zwackhalen zei

Super kaartjes weer, maar de eerste is mijn favoriet.:) Helemaal toppie!
Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Groetjes Rosalien

sam zei

hele leuke kaarten! die bovenste vind ik erg mooi

Een reactie posten