Scrapblog-Karin

donderdag 21 oktober 2010

Family

Wat een heerlijkheid, zo'n herfstvakantie. Heerlijk uitslapen, heel erg laat aankleden en gewoon lekker rommelen in huis met de meiden. Af en toe moet ik hinkelen tussen al het knutselwerk van Lenka en het playmobil van Mara, maar ze vermaken zich prima, komen lekker tot rust en ik kan lekker scrappen!
De LO heb ik gemaakt bij het Fairytale Event, met papier van Sassafrass. Het was een hele leuke workshop met veel knipwerk, maar het resultaat vind ik zelf erg leuk geworden.
***
Vanmorgen heb ik dit kaartje gemaakt. Ik heb nog wat verjaardagskaarten nodig, dus dit is vast een begin. En voor de verandering maar eens zonder sketch! Ik kon zo gauw geen leuke vinden, dus heb ik zelf maar de indeling bedacht!
Het papier is van Jillibean Soup, Pasta Fagioli. Verder heb ik Prima Marketing bloemetjes gebruikt, strass-steentjes, een rub-on van Melissa Frances en mijn naaimachine. Oh ja, de swirl is van Zva Creative en komt uiteraard uit mijn webwinkel!
***
Fijne dag, liefs Karin

4 reacties:

Marjan Küppers zei

Heerlijk hè, ik weet precies wat je bedoelt!
Mooi je LO'tje en je zelfbedachte design voor je kaartje ook! Vaker doen = hartstikke leuk!

Maaike zei

vakantie heerlijk toch!
erg mooi lootje geworden
t ziet er idd uit als een hoop werk maar dan heb je ook wat ;-)

Romy zei

Je layout ziet er prachtig uit! Heel gaaf met al dat knipwerk! En het kaartje is ook weer supermooi geworden. Heerlijk, die vakantie! Geniet er lekker van!

Chantal zei

Je LO is heel mooi, mooie zachte kleuren. Je kaartje is ook erg leuk!

Een reactie posten