Scrapblog-Karin

dinsdag 12 oktober 2010

A-diploma Mara

Zondagmiddag was het dan zover....Mara mocht afzwemmen voor haar A-diploma. Wat was ze zenuwachtig. Opa, oma, papa, mama en Lenka waren er om haar aan te moedigen! En wat deed ze het goed, helemaal perfect.
En ja, als je dan alles goed hebt gedaan, dan is de beloning daar, je A-diploma!
Ze is er zooooooo blij mee, en papa en mama zijn zooooooooo trots op haar! Het was echt genieten in het zwembad (afgezien van de hitte...).
Thuis gekomen zat de rest van de familie al te wachten op Mara met de kadootjes. Ze is verwend met van alles. En het lekkerste van de dag was de taart van mama!
En nu op voor het B-diploma!
Liefs Karin

7 reacties:

Marian zei

Gefeliciteerd met het A-diploma!Tòch fijn als ze dat weer hebben. En 'n mooie taart heb je gemaakt!

groetjes, Marian

Danielle zei

waah dat is een gave taart!!! en gefeliciteerd voor je dochter met haar diploma.

Romy zei

Van harte gefeliciteerd met je diploma, Mara! Hartstikke goed gedaan! En je moeder heeft een prachtig mooie taart voor je gemaakt!

Karin zei

Gefeliciteerd met je A-Diploma Mara! Superknap hoor. Wat een mooie taart heeft mama gemaakt die zal vast wel lekker hebben gesmaakt na dat harde werken.

Groetjes, Karin

Marjan Küppers zei

Gefeliciteerd!! Hartstikke goed! En die taart... yummie!!

Groetjes, Marjan

Annemarie en Merit zei

Van Harte Gefeliciteerd met je A-diploma Mara, goed gedaan dametje!!! Heb vandaag ook een zwemdiploma kaart gemaakt,leuk om te doen.

gr Annemarie en Merit

blogvanco zei

Ooh wat goed, gefeliciteerd en wat een gave taart! Ons Bartje gaat zaterdag afzwemmen, ik vind het heeeel spannend, hopelijk gaat het allemaal goed. Bedenk me nu dat ik alvast achter een taart aanmoet, help ..

Een reactie posten