Scrapblog-Karin

woensdag 27 oktober 2010

Card Patterns #87

Dit kaartje heb ik gemaakt met het leuke papier van Cosmo Cricket, Pixie Licious. Ik heb gebruik gemaakt van de sketch van Card Patterns #87. Het lint komt van de markt, de roosjes zijn van Wild Orchid Crafts en de swirls is van Zva Creative. De letterstickers zijn van Basic Grey.
Vanmiddag ga ik even met de meiden naar het ziekenhuis. Helaas is Debby opgenomen met een longontsteking afgelopen weekend. De antibiotica slaat niet helemaal aan, dus waarschijnlijk ligt ze er nog wel even......de artsen gaan er gelukkig wel voor zorgen dat ze, volgende week vrijdag 5 november, een beetje opgeknapt is, want dan is haar grote dag! Ze gaat die dag trouwen met mijn grote broer!!!
***
I made this cute card with Cosmo Cricket, Pixie Licious paper. I used sketch #87 from the Card Patterns blog. The swirls is from Zva Creative, I bought the roses at Wild Orchid Crafts, and I used Basic Grey letter stickers for the sentiment!
***
Fijne woensdag, liefs Karin

4 reacties:

Romy zei

Wat een magisch mooi kaartje! Het papier is sowieso al prachtig, maar wat jij ermee gemaakt hebt is al helemaal mooi.

Wat sneu dat je schoonzus nu met longontsteking in het ziekenhuis ligt en de medicijnen niet echt aanslaan. Hoe vreselijk verdrietig het verhaal ook is, het is wel zo mooi om te horen dat ze gaan trouwen. Wat een prachtig idee en ik weet zeker dat het een geweldige dag zal zijn.

Marjan K├╝ppers zei

Wat een beauty, Karin! Het is inderdaad prachtig papier ook.

Hoop dat je schoonzusje snel weer opknapt, dit is niet leuk voor haar!

Groetjes, Marjan

Danielle zei

heel veel beterschap voor je schoonzus gewenst, wat sneu zo vlak voor haar bruiloft. hoop dat ze opgeknapt is en er volop van kan genieten!
je kaartje is erg leuk!

Michelle Bertuzzi zei

Love how you made it rectangle instead of a circle. Great unique take on the sketch.
Glad you could play along with us at Card Patterns.

Een reactie posten