Scrapblog-Karin

vrijdag 30 augustus 2013

Kris-Kros-Kaart


Hallo lieve allemaal!
Even een kleine update over mijn gestolen portemonnee: er waren nog 4 andere collega's gedupeerd op 1 dag!! En de man in kwestie is gesignaleerd, maar nog niet gepakt. Een oudere man van een jaar of 60, dat verwacht je toch ook niet?? Maar goed, er zijn wel portemonnees gevonden in de stortbakken van wc's in het ziekenhuis, maar helaas zat die van mij er niet bij.....Dus ik ben al 2 dagen bezig om pasjes aan te vragen etc. Vanmiddag naar het politiebureau om aangifte te doen, anders kan ik geen nieuw rijbewijs halen.....pfff...alsof ik niets beters te doen heb......


Graag wil ik jullie dit kris-kros kaartje laten zien. Ik blijf het een leuk modelletje vinden! Het papier is van Maja Design. Bovenop heb ik de vlinderpons van Joy gebruikt en voor de andere randjes heb ik een pons van Martha Stewart gebruikt. Voor het labeltje, het dia-rondje en de swirls heb ik Magnolia DooHickeys gebruikt. De tekst heb ik zelf geprint.


Verder nog wat frantage, bloemen, wondgaas, knoopjes, kant en touw. Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn copics. Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
My Besties UK Challenge - 3 x B (button-butterfly-bow-birthday card)


De foto's zijn een beetje blauw, dus de kleuren komen niet helemaal goed over vind ik zelf. Ik weet niet hoe dat komt...iemand nog tips??
Ik wens iedereen een heel fijn weekend! Geniet nog lekker van het mooie weer.
*****
Veel liefs Karin

woensdag 28 augustus 2013

Ik baal......


Hallo lieve allemaal!
Ik ben zo boos, vanmorgen is mijn portemonnee gestolen, uit een afgesloten ladeblok op mijn werk...grrrr!!!
Ze hebben het blok opengebroken en zo mijn portemonnee eruit gehaald. Er zat niet meer in dan EUR 1.50 aan kleingeld maar al mijn pasjes zaten erin.....2 bankpasjes, rijbewijs, treinkaart en ga zo maar door. Ik ben al de hele middag bezig om alles te blokkeren en afspraken te maken voor het aanvragen van nieuwe pasjes en natuurlijk om aangifte te doen. Echt, zo balen......
Maar goed even over mijn kaartje. Dit kaartje heb ik afgelopen weekend gemaakt met wat nieuwe spulletjes van de beurs. De filmstrip van Tim Holtz is nieuw en de grote vlinder van Joy op de vlinderstans is nieuw.


Verder heb ik de gebruikelijke dingen gebruikt: bloemen, kant, frantage, wondgaas en kant. Het kant zie je niet zo goed door het wondgaas maar het zit er echt. Het papier is van Lily of the Valley.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Dutch Besties Challenge #6 - Bingo (tekst-kant-licht blauw)
Besties Aussie Challenge #5 - Spring is in the Air
****
Fijne avond, liefs Karin

zondag 25 augustus 2013

DT -Birthday Glitters @ Simply Magnolia


Hallo lieve allemaal!
Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Simply Magnolia. Het thema is birthday glitters. Ik heb voor mijn kaartje Tilda with Cherry Ice gebruikt. Het design papier is van Magnolia en de basis is wit cardstock. Alle randen van het papier heb ik met een distresser en inkt bewerkt. en daarna heb ik de randen voorzien van een stikrandje met de naaimachine.


Verder heb ik de gebruikelijke dingen gebruikt en lekker veel stansen. Jullie hebben weer 2 weken de tijd om mee te doen met deze challenge. En als jullie nog meer inspiratie zoeken dan zou ik zeker even het blog bezoeken van Simply Magnolia voor alle prachtige kaarten van mijn mede DT-leden!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Magnolia Down Under #211 - Tic Tac Toe (pearls-frantage-flowers)
The Ribbon Girl - august challenge girly cards
LHOSM #76 - Punches/Dies
Marvelous Magnolia #41 - Lots of Layers
*******
Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 23 augustus 2013

Knotsgekke dagen


Hallo lieve bloggers!
Ik kom net terug van de Knotsgekke dagen met mams en wat hebben we het weer leuk gehad. We hebben alles gekocht wat op ons lijstje stond. Gelukkig was het niet zo heel druk, dus we hebben heerlijk overal kunnen kijken!
Dan even over mijn kaartje. De basis van de kaart is wit cardstock. Het design papier is van Maja.


De Besties stempel is ingekleurd met mijn copics en daarna heb ik wat frantage en stickles toegevoegd.
Onder het afdrukje zit wat jute, een Magnolia DooHickey label en een bingo kaartje van Joy. Ook de vlinderstans is natuurlijk van Joy! De bloemen komen uit mijn winkeltje.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Besties Challenge - wedding/puppy love/romance
Inky Chicks #11 - Use a Bestie image
*****
Fijn weekend allemaal, liefs Karin

woensdag 21 augustus 2013

Hula Hula Tilda


Goedemorgen!
Daar ben ik weer met een heerlijk zomers kaartje. Het zonnetje schijnt hier ook lekker dus toepasselijker kan bijna niet. 
De basis van de kaart is wit cardstock en het designpapier is van Magnolia. Ik heb ook weer de vlinderstans van Joy! gebruikt, ik blijf 'm gaaf vinden hoor! Verder nog wat bloemen, schelpjes, wondgaas, frantage, parels, touw, kant en stickles. Het labeltje en de swirls zijn gemaakt met DooHickeys.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
GE-WE Challenge - vakantie
TFM Challenge #23 - Sun, Sea and the Beach
Scrapbook Stamp Society #15 - use twine / fiber
*******
Fijne dag allemaal, geniet van het mooie weer! Liefs Karin

maandag 19 augustus 2013

Tilda op het strand


Hallo lieve allemaal!
Allereerst wil ik jullie graag bedanken voor het stemmen op het Fashionista blog, ik heb gewonnen! Super, ben er zo trots op. Ik mag 2 Besties digi stempels uitzoeken en ik mag gastdesigner zijn, hoe leuk is dat.
Maar even over mijn kaartje, het is deze keer weer een Magnolia stempel. Ik vind de nieuwe collectie toch ook wel weer erg gaaf! Ook heb ik het nieuwe papier gekocht dat weer perfect past bij deze stempel.


De vorm is gemaakt met een Go Kreate stans. De ronde vorm met Nestabilities. Verder nog wat wondgaas, touw, jute, frantage, bloemen en schelpjes. Het labeltje en de vlaggetjes zijn gemaakt met DooHickeys.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Midweek Magnolias #71 - Shaped Cards
******
Fijne avond allemaal, liefs Karin

zaterdag 17 augustus 2013

Besties doorkijkkaart


Goedemorgen lieve allemaal!
Hier is de vakantie officieel voorbij, maandag gaan de meiden weer naar school en naar turnen en dan gaat het 'normale' leven weer beginnen. Wat zijn de 6 weken toch hard gegaan. Om de vakantie af te sluiten gaan we vandaag een dagje naar Walibi World, maar voordat we gaan wil ik jullie graag dit kaartje nog laten zien.
Op het Dutch Besties blog is de challenge om een doorkijkkaart te maken. Ik had het helemaal in mijn hoofd zitten, maar soms komt het er niet helemaal uit. Dat heb je wel eens. Ik weet niet wat het is met dit kaartje, maar echt 100% tevreden ben ik niet....

De basis voor het kaartje is kraft en wit cardstock. Het designpapier is van Maja. De ovalen heb ik gesneden met nestabilities. De lantaarn is een stans van MD.
Verder nog wat frantage hier en daar, bloemen, parels, drops, touw en parelketting. De swirls zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey en de vlinder is gemaakt met een Cheery Linn stans. De tekststempel 'love' is van Magnolia.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
My Dutch Besties #4 - doorkijkkaart
********
Fijn weekend, liefs Karin

woensdag 14 augustus 2013

Besties met een diertje!


Hoi, hoi!
Vandaag heb ik een lekker rose kaartje voor jullie, daar ben ik toch zo dol op!
De basis is wit en rose cardstock en het design papier is van Maja. De randen van het papier heb ik voorzien van een stikrandje met de naaimachine en natuurlijk heb ik er een beetje frantage op gedaan.


De bloemen komen uit mijn winkeltje en het labeltje komt hier vandaan. De swirls zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey, net zoals de grote label. De vlinderrand is natuurlijk van Joy!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Wild Orchid Challenge #83 - Anything Goes
****
Fijne avond allemaal, liefs Karin

maandag 12 augustus 2013

Ik sta in de top 5 van het Fashionista Challenge blog!!!!

Fashionista Challenges

Hallo lieve allemaal!
Ik wil jullie graag om een gunst vragen, ik ben maar liefst met 2 kaartjes in de Top 5 gekomen van het Fashionista Challenge blog en nu is het tijd om te stemmen.............en nu wil ik aan jullie vragen of jullie dat misschien willen doen.
Je hoeft alleen maar een berichtje achter te laten met mijn naam.
Alvast bedankt voor alle moeite, liefs Karin

zondag 11 augustus 2013

DT - Sketch @ Simply Magnolia


Hallo lieve allemaal!
Daar ben ik weer! Vandaag gaat er een nieuwe challenge van start op het Simply Magnolia challenge blog. We hebben deze keer een leuke sketch voor jullie, en uiteraard hopen we dat er weer net zoveel creatievelingen mee gaan doen als bij de laatste challenge.
Ik heb voor mijn kaartje het prachtige papier van Maja Design gebruikt. De randen heb ik voorzien van een stikrandje met de naaimachine. Verder nog wat kant, bloemen, frantage en stickles.


De challenge loopt weer 2 weken dus je hebt tot 24 augustus de tijd. Als je hier klikt kan je de sketch bekijken en de prachtige creaties van de andere DT-leden!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #65 - Special Occasions
******
Fijne avond, liefs Karin

zaterdag 10 augustus 2013

Bestie School Challenge


Hoi, hoi!
En ik heb nog een Bestie kaartje voor jullie. Ik wilde nog graag meedoen met de School Challenge op het Besties blog, en omdat ik 3 digi's mocht uitzoeken omdat ik runner up was geworden bij de laatste challenge heb ik dit schatje uitgekozen! Ik vind vooral het potlood zo grappig in haar haren.


Het papier dat ik heb gebruikt is van My Mind's Eye. De vorm is gemaakt met een stans van Go Kreate.
Verder heb ik de gebruikelijke dingen gebruikt: wondgaas, touw, lint, frantage, bloemen, een doily en verschillende stansen.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Besties Challenge - school / fall challenge
***
Fijne dag, liefs Karin

vrijdag 9 augustus 2013

Ik ben er weer hoor!!


Hallo lieve allemaal!
Wij zijn weer terug van vakantie hoor, nou ja, al weer een weekje (ik heb zelfs al weer gewerkt), maar ik kom nu weer een beetje op gang met bloggen en knutselen. De vakantie was heerlijk, Oostenrijk is in de winter mooi maar persoonlijk vind ik het land in de zomer nog mooier! We hebben heerlijk gewandeld met de meiden, zo mooi. En het weer was ook prachtig, dus het was genieten.
Ik hoop dat jullie ook allemaal lekker aan het genieten zijn van de vakantie. De meiden hebben nog 1 week vakantie en dan gaan ze weer naar school, wat gaat de tijd toch snel.


Maar even over mijn kaartje. Ik ben echt verliefd geworden op de Besties. Ik heb tijdens mijn vakantie een paar challenges gewonnen, dus ik heb al een kleine collectie van deze prachtige stempels. En ik kan er geen genoeg van krijgen! Natuurlijk ben ik ook nog dol op mijn Magnoliaatjes hoor, die vergeet ik echt niet.
Het papier dat ik heb gebruikt is het nieuwe Magnolia papier, de basis is wit en kraft cardstock.
Verder nog wat bloemen, frantage, stickles, kant, touw, parels, wondgaas en ik heb een heleboel verschillende stanzen gebruikt. De bingokaart is een stempel van Joy!


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
******
Fijn weekend allemaal!
Liefs Karin

donderdag 1 augustus 2013

DT - Anything Goes @ DMCC


Goedemorgen!!
Het is de eerste van de maand, dus is het tijd voor een nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies.
En de challenge is niet zo moeilijk want alles mag deze keer, en vanwege de zomervakantie heb je ook voor deze challenge een maand de tijd.

De sponsor van de challenge is Hobbyhome Hobbyartikelen. En ze geven 2 nieuwe kerst stansen van Joy! weg, dus het is zeker de moeite waard om gezellig mee te doen aan de challenge.Dan nu even over mijn kaartje. Ik heb een Go Kreate stans gebruikt voor de vorm. Het design papier is van Magnolia en dat heb ik bewerkt met bruine inkt. Tilda is uiteraard ingekleurd met mijn copics en de randen van het stempelafdrukje heb ik voorzien van poststempels van Magnolia en frantage van Stampendous.
Het ribbelkarton en de bingokaart zijn van Joy!


Verder nog wat bloemen, kant, wondgaas, drops en stickles. De swirls zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden, ik ben er zelf wel trots op!!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Wild Orchid Challenge #82 - Birthday Party
*********
Fijne dag, liefs Karin