Scrapblog-Karin

zondag 11 juli 2010

Trouwkaartjes

Goedemorgen! Wat een onweer vannacht, ik heb er gewoon wakker van gelegen. Bij de buren is er een boom omgewaaid in de tuin, dus het is echt flink tekeer gegaan. Gelukkig is het nu iets afgekoeld, dus ik ga zo de caravan poetsen, na 2 weken dit te hebben uitgesteld...ahum...zal het nu toch echt moeten gebeuren want volgende vertrekken we richting Zuid-Frankrijk!
Ik heb gisteravond heerlijk zitten scrappen en omdat mijn vriendin over een paar weken trouwt heb ik me op de trouwkaartjes gestort. De bovenste heb ik gemaakt nav de challenge van het Just Magnolia Challenge blog, de challenge: 2 papiertjes, 3 bloemen en een lintje. Het papier is van Magnolia. De tekst in het labeltje heb ik zelf gemaakt met een blanco labeltje van Magriet.
I made this wedding card with the challenge from the Just Magnolia Challenge blog. The challenge was to use 2 papers, 3 flowers and 1 ribbon. I just Magnolia paper for this card.

I made the second wedding card with the sketch #110 from the Friday Sketchers blog. I used also Magnolia papers, and Prima Marketing roses.

Het 2e kaartje heb ik gemaakt met sketch #110 van het Friday Sketchers blog. Ook voor dit kaartje heb ik Magnolia papier gebruikt, de roosjes zijn van Prima Marketing. Fijne zondag allemaal, geniet van het mooie weer! Liefs Karin

8 reacties:

Marjan Küppers zei

Het zijn allebei snoesjes, mooie tintjes ook voor een trouwkaartje!
Succes met je poetswerk, het zal toch best warm zijn in die caravan...

Groetjes, Marjan

Marian zei

Wauw, hele mooie kaartjes! Ik vind die magnoliastempels zó leuk, heb er alleen helaas zelf nog geen.

Romy zei

Dat stempeltje is wel heel erg schattig, net als je kaartjes trouwens. Ik vind ze allebei super! En ja, dat onweer vannacht... mijn nichtje (ze is 4) bleef vannacht op mijn kamer logeren en om 3 uur 's nachts sliep zij (en ik dus ook...) nog niet. Gelukkig is er verder hier niets omgevallen of zoiets. Regenen mag het wat mij betreft best (graag zelfs), maar zulk onweer...dat is dan weer wat minder...

PatriciaKleijn zei

heel mooi kaartje zeg

*Kus Patries*

Ria zei

Wat een mooie kaartjes en een super leuk stempeltje.
Ik denk dat ik ze ga liften van je want mijn nichtje trouwt volgende maand, moet dan nog wel ff op zoek naar het stempeltje.

groetjes Ria S.

Heidie zei

wat een mooie kaarten heb je weer gemaakt. Vind de bovenste het mooiste.

groetjes Heidie

Carole zei

Two beautiful cards - lovely details and wonderful colouring.
Thanks for joining us at FS.
Carole

Jane zei

Gorgeous card! thanks for joining us at Just Magnolia, hugs, Jane xxx

Een reactie posten