Scrapblog-Karin

vrijdag 16 juli 2010

Eindelijk....ik heb ze!

Eindelijk ben ik overstag....het heeft even geduurd maar na lang twijfelen heb ik toch mijn eerste copics aangeschaft! Ik vind de Derwents heel fijn werken, maar ik mis de lekkere felle kleurtjes waar ik zo dol op ben. Dus heb ik mijn eerste copics sketch markers gekocht. Dit is vast een begin, er zullen zeker meerdere kleurtjes komen, en ik ben best trots op het resultaat van mijn eerste ingekleurde stempels! Niet slecht voor een beginner, toch??

Dan heb ik ook nog wat DT-werk gedaan voor Scrapaddiction.nl. De stempel van IN2Stamps, Kibo the Little Elephant heb ik ingekleurd met mijn Derwents. Het papier is van Kaisercraft, Peachy Keen.


En als laatste heb ik deze LO nog gemaakt. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een LO heb gemaakt, maar deze foto is het toch echt waard. Een superfoto van onze 2 meiden! Het papier had ik nog liggen, dus ik heb geen idee van welk merk het is..... Voor de titel heb ik thickers gebruikt, de bloemen zijn van Prima Marketing en de swirls van Zva Creative!

Fijn weekend allemaal, veel liefs Karin

5 reacties:

Marjan K├╝ppers zei

Niet slecht?? Je bent nu al een kei!
Mooi hoor, je kaartje en die LO.... zucht.... prachtig!

Groetjes, Marjan

sam zei

erg leuke dingen heb je gemaakt! Mooie lo!
heel veel plezier met je copics!

PatriciaKleijn zei

Wow heel mooi zeg, vooral de LO

*Kus Patries*

Romy zei

Wauw, wat kun je dat al mooi inkleuren... zo te zien is het een hele goede investering geweest! Ik ben zelf net begonnen met Derwents, maar heb ook al kwijlend allemaal Copic-creaties op internet bewonderd. Ach, wie weet dat ik ook nog eens overstag ben;)

Dat kaartje is zo gaaf geworden! Heerlijke jongenskleurtjes! En je layout is ook helemaal super. Die foto is inderdaad prachtig.

Petra zei

Dat heb je heel mooi ingekleurd, ik mag binnenkort ook gaan oefenen, ik heb de zomercandy gewonnen bij Diny Sprakel ;-))

Dat kaartje is schitterend en dat olifantje zo liefffffffffff en mooi ingekleurd.

Gave lo ook ;-)

Groetjes,

Petra

Een reactie posten