Scrapblog-Karin

zondag 18 juli 2010

Even gedag zeggen....

..want wij vertrekken vannacht voor 2 1/2 week naar Vias, Zuid-Frankrijk met de caravan! En wat hebben wij er zin in! Alles is ingepakt, het huis is bijna op orde (nog 1 klein wasje draaien..) dus we zijn er bijna klaar voor. De meisjes kunnen ook niet wachten.
Maar voordat we gaan heb ik nog een leuke LO van Mara die ik jullie wil laten zien.
Deze LO heb ik gemaakt met papier van Bo Bunny, Petal Pushers. De swirl is van Zva Creative en de bloemen zijn van Prima Marketing.
Ik wens iedereen een fijne zomer/vakantie toe! Geniet er lekker van, en ik zie jullie 5 augustus weer!
Au revoir, liefs Karin

vrijdag 16 juli 2010

Eindelijk....ik heb ze!

Eindelijk ben ik overstag....het heeft even geduurd maar na lang twijfelen heb ik toch mijn eerste copics aangeschaft! Ik vind de Derwents heel fijn werken, maar ik mis de lekkere felle kleurtjes waar ik zo dol op ben. Dus heb ik mijn eerste copics sketch markers gekocht. Dit is vast een begin, er zullen zeker meerdere kleurtjes komen, en ik ben best trots op het resultaat van mijn eerste ingekleurde stempels! Niet slecht voor een beginner, toch??

Dan heb ik ook nog wat DT-werk gedaan voor Scrapaddiction.nl. De stempel van IN2Stamps, Kibo the Little Elephant heb ik ingekleurd met mijn Derwents. Het papier is van Kaisercraft, Peachy Keen.


En als laatste heb ik deze LO nog gemaakt. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een LO heb gemaakt, maar deze foto is het toch echt waard. Een superfoto van onze 2 meiden! Het papier had ik nog liggen, dus ik heb geen idee van welk merk het is..... Voor de titel heb ik thickers gebruikt, de bloemen zijn van Prima Marketing en de swirls van Zva Creative!

Fijn weekend allemaal, veel liefs Karin

donderdag 15 juli 2010

Get Sketchy #46

Dit kaartje heb ik gemaakt met de sketch van Get Sketchy. Best een moeilijke sketch, maar met een beetje draaien is het toch gelukt! Het papier is van October Afternoon, Fly a Kite. De swirls zijn van Zva Creative en de bloemen van Prima Marketing!
I made this card with sketch #46 from the Get Sketchy challenge blog. Not a very easy sketch but with some twisting the card turned out very pretty! I used October Afternoon, Fly a Kite papers. The swirls are from Zva Creative and I used Prima flowers.
Have a great day, love Karin

woensdag 14 juli 2010

Card Patterns #72

Dit kaartje heb ik vandaag afgemaakt. De sketch is van Card Patterns, #72. Een leuke sketch, dus die gaat in mijn 'bewaarmapje'. Je kan met deze sketch heerlijk de restjes papier opmaken, en dat heb ik dus ook gedaan met mijn restjes van Bo Bunny, Petal Pushers. De tekst op het kaartje heb ik in de Cards Only op een kaartje gezien, en die vond ik zo mooi, dat ik het zelf heb gebruikt voor dit kaartje!
I finished this card today. I used a sketch from Card Patterns, #72. A great sketch which I will probably use for other projects in the future. I used some left-over papers from Bo Bunny, Petal Pushers.
Thanks for stopping by, lots of love, Karin

maandag 12 juli 2010

Nog een trouwkaartje

Ik begin vandaag met deze 2 leuke awards die ik heb gekregen van Marjan! Hartstikke leuk, dank je wel Marjan! Ik geef ze door aan Romy, Joyce en Patries omdat ik het altijd superleuk vind als ze weer een berichtje achterlaten op mijn blog!
En omdat ik zo lekker bezig was met mijn trouwkaartjes heb ik er nog eentje gemaakt om het 'voorlopig' even hierbij te laten....met de trouwkaartjes dan, bedoel ik! De sketch die ik heb gebruikt voor dit kaartje is van Dutch Card Lovers! En weet je wat nou zo leuk is, ik heb een prijs gewonnen met de vorige sketch bij Dutch Card Lovers, echt supergaaf!
Groetjes Karin

zondag 11 juli 2010

Trouwkaartjes

Goedemorgen! Wat een onweer vannacht, ik heb er gewoon wakker van gelegen. Bij de buren is er een boom omgewaaid in de tuin, dus het is echt flink tekeer gegaan. Gelukkig is het nu iets afgekoeld, dus ik ga zo de caravan poetsen, na 2 weken dit te hebben uitgesteld...ahum...zal het nu toch echt moeten gebeuren want volgende vertrekken we richting Zuid-Frankrijk!
Ik heb gisteravond heerlijk zitten scrappen en omdat mijn vriendin over een paar weken trouwt heb ik me op de trouwkaartjes gestort. De bovenste heb ik gemaakt nav de challenge van het Just Magnolia Challenge blog, de challenge: 2 papiertjes, 3 bloemen en een lintje. Het papier is van Magnolia. De tekst in het labeltje heb ik zelf gemaakt met een blanco labeltje van Magriet.
I made this wedding card with the challenge from the Just Magnolia Challenge blog. The challenge was to use 2 papers, 3 flowers and 1 ribbon. I just Magnolia paper for this card.

I made the second wedding card with the sketch #110 from the Friday Sketchers blog. I used also Magnolia papers, and Prima Marketing roses.

Het 2e kaartje heb ik gemaakt met sketch #110 van het Friday Sketchers blog. Ook voor dit kaartje heb ik Magnolia papier gebruikt, de roosjes zijn van Prima Marketing. Fijne zondag allemaal, geniet van het mooie weer! Liefs Karin

zaterdag 10 juli 2010

Mojo Monday #146

Wat een weertje zeg! Heerlijk om in de tuin lekker te freubelen in de schaduw. Dit kaartje heb ik gemaakt met sketch #146 van het Mojo Monday Blog. Het papier is van Bo Bunny, Petal Pushers.
What a lovely weather! Nice to do some scrapping in de shadow in our garden. I made this card with sketch #146 from the Mojo Monday Blog. I used Bo Bunny, Petal Pushers papers.
Have a great weekend! Lots of love, Karin

donderdag 8 juli 2010

Card Patterns & CPS


Oh, ik ben zo blij, ik heb weer een beetje inspiratie terug! Het papier van Bo Bunny, Petal Pushers vind ik zo gaaf, dat ik er vandaag weer 2 kaartjes mee heb gemaakt.
Ik heb sketch #71 van Card Patterns gebruikt voor het 'Happy Birthday' kaartje.
I am so happy, after a long time my scrap-inspiration is finally back! I really like the Bo Bunny, Petal Pusher collection, and so I made 2 cards with it today. I used sketch #71 from Card Patterns for the 'Happy Birthday' card.

Voor het 'Hartelijk Gefeliciteerd' kaartje heb ik gebruik gemaakt van de sketch van CPS #174. Ook hier heb ik gebruik gemaakt van het Bo Bunny, Petal Pushers papier. Het labeltje is van Margriet, de swirls zijn van Zva Creative en de bloemen van Prima Marketing!

I used sketch #174 from the CPS challenge blog for the 'Hartelijk Gefeliciteerd' card. I used Bo Bunny, Petal Pushers paper. I used swirls from Zva Creative and flowers from Prima Marketing.

Have a great day! Liefs Karin

zondag 4 juli 2010

Dutch Card Lovers #51


Gisteren ben ik samen met mama naar Paper and Pictures geweest, wat word ik toch altijd blij van die winkel, er is zoveel te zien...en het straalt zoveel gezelligheid uit. Ik heb wat papier gekocht, en zowaar heb ik weer een beetje inspiratie terug!
Dit kaartje heb ik gemaakt voor challenge #51 van het Dutch Card Lovers blog. Ik heb papier gebruikt van Bo Bunny, Petal Pushers. Prachtig papier, helemaal mijn kleurtjes! De bloemen zijn van Prima Marketing en de swirls van Zva Creative.
Fijne zondag, liefs Karin