Scrapblog-Karin

woensdag 31 maart 2010

Stamptacular Sunday Challenge #52

Wat een heerlijkheid dat mijn gips eraf is! Een hele bevrijding, maar goed, het gips is vervangen voor een brace, maar die hoef ik niet om in bed en onder de douche, dus dat scheelt een hoop! Erg vervelend is wel dat de arts gister heeft gezegd dat ik de aankomende 3 weken nog steeds mijn enkel niet mag belasten, dat wordt dus nog langer zitten! Met krukken kom je best ver, maar ja, ook weer niet al te ver. En je bent best afhankelijk van iedereen...maar goed...het is voor een goed doel.........dus we gaan ervoor!
En ja, wat kan je anders doen dan lekker scrappen als je niet veel meer mag doen dan zitten. Deze week is de challenge bij het Stamptacular Sunday Challenge blog: Flower Power! En dat is met dit kaartje wel gelukt dacht ik zo! Het papier is van Pink Paislee, tekststempel van Jillibean Soup, bloemen van Prima en swirls van Zva Creative!
This week's challenge at the Stamptacular Sunday Challenge blog is: flower power! I think I pulled that off with this card! The paper I used is from Pink Paislee, flowers are from Prima and the swirls is from Zva Creative. Oh, and the 'just because' stamp is from Jillibean Soup!
Fijne dag, liefs Karin

7 reacties:

Jolara zei

wat mooi, wooow ! GR Joyce

*~Patries~* zei

Wat een super gave kaart zeg!

*Kus Patries*

Gemma zei

Zeker goed gelukt, wat een schattig kaartje weer! Fijn dat je gips eraf is, wel jammer dat je nog steeds niet op je enkel mag leunen, maar die 3 weken komen ook wel weer om! Succes! Gemma

Sprytebyrd zei

Oh, so pretty! I love the pearl spray!
Thanks so much for joining us at Stamptacular Sunday! ♥
Dee (Spryte)

Aud Kirsten zei

Beautiful card! Sweet image:) Thanks for joining us at SSC this week:o)
Hugs:)

Paula zei

Love the pearl flourishes on this beautiful card! Great take on this weeks challenge at the Stamptacular Sunday Challenge!
Pleasantly,
Paula

Carolyn zei

Karin, this is a gorgeous card. I love what you did to the flowers. Thanks for joining in at SSC.
Hugs xx
Carolyn

Een reactie posten