Scrapblog-Karin

dinsdag 9 maart 2010

Ochtendje ziekenhuis


Vandaag was het zover, Lenka moest naar het ziekenhuis om haar 'bultje' weg te laten halen. ( bultje= een ontstoken speekselkliertje dat maar niet weg wilde gaan....) Vorige maand is het uitgesteld vanwege, wat na veel onderzoeken bleek, een onschuldig hartruisje. Omdat Lenka nogal nerveus kan worden over dat soort dingen hebben we het haar gisterenavond pas verteld. Na een goede nachtrust was ik samen met Lenka om 7 uur present in het ziekenhuis. Lenka nuchter, ikke nog een beetje slaperig...:)
Om 8.10 is ze geholpen, zoals verwacht ging Lenka de narcose erg onrustig in, en om 8.35 kwam ze terug op de uitslaapkamer, zeer onrustig. Na veel gespuugd te hebben op de uitslaapkamer mochten we om 9.30 weer terug naar de zaal.

Daar zou ze snel naar huis mogen als ze zou drinken. Dat deed Lenka ook perfect, alleen kwam alles er net zo snel weer uit! Ze was erg misselijk, nadat ze om 12.00 het infuus eruit hebben gehaald en Lenka na 6x gespuugd te hebben, nu echt wel klaar was om naar huis te gaan, mochten we om 13.30 eindelijk naar huis! Wat een opluchting voor het meisje. De operatie, de hechtingen en het infuus hebben zoveel stress gegeven, dat het grietje erg moe is. Maar gelukkig eet ze wel lekker en drinkt ze prima (en alles blijft binnen...).
We hebben het weer gehad, en ik ben supertrots op haar! Liefs Karin

6 reacties:

Romy zei

Ach jee, arme meid. Gelukkig is alles goed gegaan en verloopt het herstel ook goed. Ik hoop dat ze zich snel weer goed voelt!

elske zei

jeetje zeg wat vervelend dat ze zo misselijk was gelukkig gaat het nu beter en betrschap maar verder groetjes Elske

lieke zei

ach jeetje!
gelukkig is het nu weg en hopelijk hersteld het goed,
beterschap voor je meissie!

groetjes lieke

Fia zei

Ohhh wat sneu voor je meisje!
Heel fijn dat het achter de rug is en ze weer fijn thuis is, lekker vertroetelen maar dat is de beste medicijn.

Groetjes hoor!

Angelique zei

Die arme Lenka. En wat was ze stoer. En wat was mama stoer. Want ja niet alleen Lenke zal heel nerveus zijn geweest ;-). Nu allemaal bijkomen en rustig herstellen met veel TLC (Tender Love and Care)

Groetjes Angelique

simone zei

oh arme meid dat ze zo heeft moeten spugen, wel fijn dat het nu achter de rug en is dat ze weer lekker eet en drinkt.
vertroetel haar nog maar lekker, dat heeft deze stoere meid wel verdient
groetjes simone

Een reactie posten