Scrapblog-Karin

zondag 28 februari 2010

Workshop Paper & Pictures

Zoals ik eerder al schreef ben ik gisteren met mama naar een workshop geweest in Doorn, bij Paper and Pictures. We hebben allerlei kaartjes gemaakt. Hieronder de resultaten!
Dit is een uitklapkaart, voor het eerst dat is die heb gemaakt, en ik vond het best wel ingewikkeld! Maar heel erg leuk om te doen. De oranje bloemen (zonder groene brad..) hebben we zelf gemaakt. We hebben 6 bloemblaadje uitgeponst, en daarna weer in elkaar geplakt. Een pielewerk, maar het resultaat is erg gaaf geworden!
Daarna hebben we een doosje gemaakt, waar we kleine kaartjes in konden doen! Ook erg leuk om te maken. Het kaartje met het envelopje vind ik zelf erg leuk om aan iemand te geven voor een verjaardag, je kan er nl. geld in doen. Ook hebben we nog een kaartje gemaakt met een magnolia plaatje erop, maar die is nog niet af, dus die volgt nog....!
Uiteraard hebben we ook nog wat inkopen gedaan in de winkel....zou zonde zijn om weg te rijden, zonder geld te hebben uitgegeven aan al die prachtige spullen..hahaha.
Het was een superdag!
En weer genoeg gekocht om lekker aan de slag te gaan, fijne zondag nog. Liefs Karin

Nieuw jasje!

En wat kun je beter doen op een druilerige zondagmorgen dan je blog een nieuw jasje geven!
Nou ja, eigenlijk heb ik er naast gezeten en heeft Paul al het werk gedaan...hahaha..
Ik ben er superblij mee!
Gisteren heb ik met mama een workshop 'cards, cards, cards' gevolgt bij Paper and Pictures in Doorn. Echt superleuk en heel erg gezellig! Ik zal vandaag of morgen laten zien wat we hebben gemaakt!
Liefs Karin

donderdag 25 februari 2010

CPS #155


Met echt de allerlaatste restantjes van mijn October Afternoon, Farm Fresh, papier heb ik dit kaartje gemaakt. Ik heb hiervoor sketch #155 gebruikt van Card Positioning Systems. De swirls zijn van Zva Creative, de bloemen van Prima en het labeltje is van Margriet. Het gebruikte groene lint heb ik op de markt gekocht!
I made this 'get well soon' card with my last little pieces of my October Afternoon, Farm Fresh paper! I used sketch #155 from the CPS-blog. The swirls is from Zva Creative, the flowers from Prima and the label is from Margriet. I bought the green ribbon at our local marketplace!
Bedankt voor het langskomen! Groetjes Karin

maandag 22 februari 2010

Kaartje Create4fun Challenge


Gisterenavond heb ik dit kaartje nog gemaakt met de sketch van het Create4fun challenge blog. Ik heb heerlijk zitten kleuren met mijn potloodjes. Ik zit nog zooooo te twijfelen over de copics. Ik vind ze best wel gaaf, maar ooooh zo duur, dus voorlopig (totdat ik de lotto heb gewonnen...) houd ik het maar bij mijn Derwents. Het papier is van Cosmo Cricket, en ja, het labeltje is van Margriet (ze blijven zo leuk).
Fijne avond, groetjes Karin

zondag 21 februari 2010

Get Sketchy #26


Wat is het vandaag een heerlijke dag geweest om lekker te scrappen. Buiten was het guur en nat, binnen was, en is het nog steeds, heerlijk! De meiden hebben nu vakantie, dus de joggingbroeken zijn weer uit de kast getrokken voor de aankomende week!
Met nog wat restantjes van het Cosmo Cricket papier heb ik dit kaartje gemaakt met sketch #26 van Get Sketchy! Een hele leuke sketch. De digitale stempel is van Margriet.

I used sketch #26 from Get Sketchy to make this 'thank you' card. I love the sketch, great to work with! I just some left-over papers from Cosmo Cricket for this card. The digital stamp is from Margriet.
Ik ga nog even verder met genieten van deze heerlijke, rustige zondag. Groetjes Karin

vrijdag 19 februari 2010

Kaartje 40 jaar


Omdat Jeroen (onze buurman) over 2 weken 40 jaar wordt, heb ik alvast dit kaartje gemaakt! Ik heb sketch #25 van Get Sketchy gebruikt, maar ik zag net dat ik te laat ben met uploaden....
Het papier is van October Afternoon, de stempel van Margriet, en uiteraard heb ik ook weer mijn big shot gebruikt!
Because Jeroen (our neighbour) will turn 40 in about 2 weeks, I made this card with sketch #25 from the Get Sketchy blog. But unfortunately I am to late with uploading the card....
I used October Afternoon papers, my big shot and the digital stamp is from Margriet.
Fijn weekend, bedankt voor het langskomen, liefs Karin

donderdag 18 februari 2010

CPS #154


Nadat ik vanmorgen ons hele huis van boven naar onderen heb gepoetst en heb opgeruimd vanwege kijkers, kon ik vanmiddag er weer lekker een bende van maken in mijn scraphoek! En daar is dit kaartje uitgekomen! Ik heb sketch #154 van Card Positioning Systems gebruikt voor dit verjaardagskaartje. Het papier is van October Afternoon, afgezien van dat kleine groene randje aan de bovenkant, dat is van American Craft net als de thickers!
This morning I did a lot of cleaning in my house, so this afternoon it was time to mess up my scraproom again! I made this birthday card with sketch #154 from the Card Positioning Systems blog. I used papers from October Afternoon, and the little green piece on top of the card is from American Craft, just like the thickers!
Fijne dag nog, liefs Karin

maandag 15 februari 2010

Dutch Card Lovers #33


Gisteren heb ik eindelijk, na heel lang dubben, de Big Shot gekocht. En natuurlijk heb ik die vandaag even uitgeprobeerd met sketch #33 van Dutch Card Lovers. Wat een onwijs leuk apparaat. Ook heb ik mijn nieuwe Martha Stewart pons gebruikt voor het randje! Het papier is van Jillibean Soup. De digitale stempel is van Margriet.
Bedankt weer voor het langskomen, liefs Karin

zaterdag 13 februari 2010

LO Ik ben boos


Deze LO van Mara heb ik gisterenmiddag gemaakt! Ik vind de foto echt geweldig, echt Mara! Die kan soms boos worden om helemaal niets! Het papier is van TaDa, voor de titel heb ik thickers gebruikt en de bloemen en swirls zijn van Prima Marketing!

De journaling spreekt voor zich....hahaha!
Ik ga nu snel inpakken, want Paul en ik gaan heerlijk een weekendje weg voor de Valentijn! Valkenburg, here we come! Fijn weekend allemaal, liefs Karin

vrijdag 12 februari 2010

Mojo Monday #125


Ik zag deze sketch van Mojo Monday en gelijk kreeg ik een idee voor een kaartje! Debby begint volgende week aan haar 2e chemo-kuur, dus die kan wel een kaartje gebruiken! Het papier is van TaDa, de bloemen en swirls zijn van Prima en het labeltje is van Margriet.

The sketch from Mojo Monday gave me inspiration to make this card for Debby. She will start her second chemo next week, so she can use a card like this! The paper is from TaDa, the swirls and flowers are from Prima Marketing and the cute label is from Margriet.
Allemaal een fijn weekend en een gezellige carnaval! Alaaf! Liefs Karin

donderdag 11 februari 2010

CPS #153


Met sketch #153 van Card Positioning Systems heb ik dit verjaardagskaartje gemaakt. Het papier is van American Craft, de swirls van Prima en de digitale stempel heb ik ooit eens ergens gedownload.
I made this birthday card with sketch #153 from the CPS-challenge blog. The paper I used is from American Craft, the swirls are from Prima Marketing and I downloaded the digital stamp a few months ago.
Bedankt weer voor het langskomen! Ik ga vanmiddag nog even verder scrappen, dus wellicht dat ik vanavond nog wat op mijn blog zet! Liefs Karin

maandag 8 februari 2010

Card Patterns #50

Naar aanleiding van sketch #50 van Card Patterns heb ik dit verjaardagskaartje gemaakt! Het papier van American Craft heb ik al zo lang liggen, en nu dus eindelijk eens gebruikt! De digitale stempel is van Margriet.
I used sketch #50 from Card Patterns for this 'Happy Birthday' card. I have this paper from American Craft for a long time, but I never used it before, but today I did! The digital stamp is from Margriet.
Bedankt voor het langskomen en alle leuke berichtjes! Groetjes Karin

donderdag 4 februari 2010

You are the one!


Deze week heb ik sketch #23 van Get Sketchy gebruikt voor een kaartje voor het Just Magnolia Challenge Blog! Dus 2 vliegen in 1 klap! :) Bij het de Magnolia Challenge is de opdracht om een kaartje te maken met hartjes en bloemen, dat is volgens mij wel gelukt! Het papier is van My Mind's Eye, Be Loved. De tekst rub-on is van SEI, de bloemen zijn van Prima en de kleine swirls zijn van Zva Creative!

This week I used sketch #23 from the Get Sketchy challenge blog to make a card for the Just Magnolia Challenge blog! The challenge for the Magnolia blog is to use flowers and hearts. Well, I think I did that! :)
The paper is from MME, Be Loved. The flowers are from Prima Marketing, the little swirls are from Zva Creative. Oh, and the rub-on is from SEI!
Bedankt voor het langskomen! Liefs Karin

woensdag 3 februari 2010

DCL #31


Ook deze week heb ik lekker meegedaan met de sketch van Dutch Card Lovers.
Afgelopen zondag had ik samen met mama een middagje scrappen gepland, maar omdat ik niet helemaal lekker was, is er eigenlijk niet echt veel van gekomen! Best jammer, want zo vaak plannen we die dagen niet....helaas....
Maar goed, dit kaartje heb ik nog wel gemaakt! Het papier is van October Afternoon, het labeltje van Margriet en de bloemen en swirls zijn van Prima. Het randje heb ik gemaakt met een pons van EK Succes, vandaag heb ik een nieuwe pons binnengekregen van Martha Stewart, dus die ga ik uiteraard ook snel uitproberen!
Bedankt weer voor het langskomen en voor het achterlaten van al die leuke berichtjes!
Liefs Karin

maandag 1 februari 2010

LO Pretty on a rock


Om heel eerlijk te zijn heb ik het nu wel weer een beetje gehad met die sneeuw! Ik verlang naar de lente en vooral de zomer! Vandaar dat ik een heerlijk zomers LO'tje heb gescrapt. De foto is van afgelopen zomer, gemaakt op een rots in Zuid-Frankrijk!
Het papier is van Bo Bunny, Persuasion. Uiteraard heb ik Thickers gebruikt en swirls en bloemen van Prima Marketing!
En nu maar wachten totdat de lente gaat beginnen......
Fijne dag, groetjes Karin