Scrapblog-Karin

zondag 28 februari 2010

Workshop Paper & Pictures

Zoals ik eerder al schreef ben ik gisteren met mama naar een workshop geweest in Doorn, bij Paper and Pictures. We hebben allerlei kaartjes gemaakt. Hieronder de resultaten!
Dit is een uitklapkaart, voor het eerst dat is die heb gemaakt, en ik vond het best wel ingewikkeld! Maar heel erg leuk om te doen. De oranje bloemen (zonder groene brad..) hebben we zelf gemaakt. We hebben 6 bloemblaadje uitgeponst, en daarna weer in elkaar geplakt. Een pielewerk, maar het resultaat is erg gaaf geworden!
Daarna hebben we een doosje gemaakt, waar we kleine kaartjes in konden doen! Ook erg leuk om te maken. Het kaartje met het envelopje vind ik zelf erg leuk om aan iemand te geven voor een verjaardag, je kan er nl. geld in doen. Ook hebben we nog een kaartje gemaakt met een magnolia plaatje erop, maar die is nog niet af, dus die volgt nog....!
Uiteraard hebben we ook nog wat inkopen gedaan in de winkel....zou zonde zijn om weg te rijden, zonder geld te hebben uitgegeven aan al die prachtige spullen..hahaha.
Het was een superdag!
En weer genoeg gekocht om lekker aan de slag te gaan, fijne zondag nog. Liefs Karin

3 reacties:

Fia zei

Wowww wat heb je een prachtige dingen gemaakt,best vermoeiend he zo'n workshop maar zoooo leuk!!!
Het geldenvelopje is geweldig en...handig!!
OOk nog nieuwe spulletjes gekocht jouw dag kon niet meer stuk.
Veel plezier er van!

Romy zei

Wauw, wat een geweldige dingen heb je gemaakt! En de aankopen zien er ook super uit. Ik vind het nieuwe jasje van je blog trouwens ook erg leuk.

sam zei

hele leuke creaties en dat kaartje is geweldig!

Een reactie posten