Scrapblog-Karin

zaterdag 31 oktober 2009

S.E.I. Wintersong


Voor pimp-a-pumpkin ben ik deze week bezig geweest met het papier van S.E.I. Wintersong. Om heel eerlijk te zijn, is het niet echt mijn papier, maar ik heb toch mijn best gedaan er iets moois van te maken!
De onderkant is een witte cardstock, daarbovenop heb ik de 'snow globe' en ' ice' allebei door de midden geschuurd en op de cardstock geplakt. De rand heb ik vastgenaaid met de naaimachine met rood garen. De foto van Tessa is op rood gemat en op de LO geplakt. Aan de linkeronderkant heb ik coral lint geplakt. De LO is afgewerkt met bloemen/knopen/brads en natuurlijk de prachtige Jewel box butterfly van Prima.
Met de restanten van het papier heb ik nog 2 simpele kerstkaartjes gemaakt. De rub-ons zijn van Making Memories.

Fijn weekend allemaal! Liefs Karin

woensdag 28 oktober 2009

LO Proud & lucky


Deze foto is gemaakt toen mijn moeder 60 jaar werd! Uiteraard was het toen groot feest en ze wilde heel graag met haar 3 kleinkinderen op de foto! Zo gezegd, zo gedaan...
Het papier is van Bo Bunny, ik denk echt dat Bo Bunny op dit moment mijn favoriete merk is....wat hebben zij mooi papier, om van te smullen....
Vorige week heb ik 2 nieuwe lijnen binnen gekregen, dus daar ga ik nog mee aan de slag!
Liefs Karin

maandag 26 oktober 2009

Geldzakje Bo Bunny


Omdat mijn zus vandaag 38 jaar is geworden heb ik dit geldzakje gemaakt. Ik heb er alleen geen geld ingedaan maar een kledingbon.
Het papier is van Bo Bunny, ik had nog wat restjes liggen.

Ik heb er ook nog 2 kaartjes van gemaakt. Het formaat is wat kleiner dan normaal, 10x10 cm. Best een leuk formaatje en omdat ik het via het forum kleinere enveloppen had gekocht, moest ik er natuurlijk nog wel kaartjes voor maken!
Liefs Karin

vrijdag 23 oktober 2009

Miniboekje Mick


Deze week heb ik voor Pimp-a-pumpkin een miniboekje gemaakt.
Met de journal stickers van Sassafras Bungle jungle heb ik het mini-boekje met foto's van mijn neefje Mick gemaakt.Ik heb de stickers op cardstock geplakt, en daarna in de vorm teruggeknipt. Ook zitten er wat restjes papier in verwerkt. Omdat het een vrij klein boekje is geworden heb ik het clean and simpel gehouden, anders vond ik het te druk worden. De embellishments zijn van We R Memory keepers, ook deze had ik nog liggen...
Fijn weekend, liefs Karin

dinsdag 20 oktober 2009

Award


Ik heb een award gekregen, van Ilonka. Ilonka, hartstikke bedankt, een hele eer!
Voorwaarde van deze award is, dat ik 10 eerlijke dingen over mezelf vertel.....ahum...en daarna deze award doorgeef aan 9 anderen.
Nou, laten we eerst maar even beginnen met de 10 eerlijke dingen:
* ik kan soms echt niet tot 1o tellen, zeg meestal gelijk wat in me opkomt...en niet iedereen kan dat waarderen
* ik heel erg blij ben, dat ik na een half jaar geen werk te hebben gehad, eindelijk weer aan de slag ben in het VU ziekenhuis als medisch typiste
* ik zielsgelukkig ben met Paul en onze prachtige dochters Lenka en Mara
* ik eigenlijk wel heel graag zou willen trouwen....maar na 10 jaar wacht ik nog steeds op een aanzoek.....
* ik het een hele eer vind (en uiteraard ook ontzettend leuk) dat ik in 2 Design teams zit
* ik het erg gezellig vind om elke dag even op verschillende forums rond te neuzen, en op de blogs van mijn mede-scrappers
* ik het heerlijk vind dat het weer winter wordt, de lange dagen vind ik heerlijk, kaarsjes aan, lekker warm binnen en natuurlijk hele lange avonden om lekker te scrappen
* ik de winter na een paar maanden ook wel weer zat wordt.....dan wordt het weer tijd voor de lente en zomer...!!!
* ik erg blij ben met onze nieuwe caravan...wat een luxe...om je eigen huisje mee op vakantie te nemen!
* ik dol ben op chocolade....maar ik dit eigenlijk niet teveel mag eten vanwege mijn nieren.....(en mijn figuur....)
Zo, nou ik ben wel weer eerlijk genoeg geweest voor vandaag, nu nog even bedenken aan wie ik deze award door ga geven.....
Hier komen ze: Hilde, Melissa, Diana, Jolanda, Susan, Andrea, Ellen, Anja. OK het zijn er geen 9, maar de andere meiden hebben allemaal ook deze award gekregen....dus vandaar! Meiden succes met de 10 eerlijke dingen!
Liefs Karin

maandag 19 oktober 2009

LO Egmond aan zee


Jippie, ik heb een prijs gewonnen met deze LO! Ik heb meegedaan aan de september wedstrijd van het Scrapsite forum. De opdracht was om een LO te maken met een vakantiefoto van afgelopen zomer. Deze foto's zijn gemaakt in Egmond. Het papier is van Basic Grey, lemonade. Ik mag voor 15 euro gaan uitzoeken bij Scraptree. Nou, dat moet vast wel gaan lukken!
Liefs Karin

vrijdag 16 oktober 2009

LO Scary duo


Voor pimp-a-pumpkin ben ik deze week aan de slag gegaan met de nieuwe Eerie-lijn van Basic Grey! De foto van Lenka en haar vriendje Nick is 2 jaar geleden gemaakt bij een Halloween feestje van een vriendinnetje. Met 2 kleuren doilies heb ik een kraft cardstock beplakt. Daar bovenop heb ik de foto geplakt, eerst is deze bewerkt zodat de randen wat ruwer zijn. De oranje letters zijn thickers, de kleine zwarte zijn van Basic Grey. Met de element stickers van Basic Grey heb ik de LO afgemaakt! Oh ja, de randen van de LO zijn bewerkt met zwarte inkt.

Omdat ik nog wat restje over had, heb ik kaartje nog gemaakt! Zelf heb ik niet zoveel met Halloween, maar de kleuren van het papier vind ik wel prachtig, is weer eens wat anders dan rose!!!
Fijn weekend, liefs Karin

woensdag 14 oktober 2009

Kerstkaarten Eskimo kisses


Afgelopen weekend heb ik heerlijk zitten knutselen met de meiden. Ik ben vast begonnen met wat kerstkaartjes te maken en Lenka en Mara hebben heerlijk zitten kleuren en plakken.
Het papier is van Basic Grey, Eskimo kisses.
Erg mooi papier, heerlijke kleurtjes en lekker makkelijk met elkaar te combineren!~
De stempels van Magnolia heb ik ingekleurd met Derwent potloden, in de toekomst wil ik ook nog graag de Copic Markers, maar voor nu ben ik erg tevreden met mijn potloodjes!
Ik ben uiteraard nog lang niet klaar met de kerstkaarten, maar het begin is er!
Liefs Karin

maandag 12 oktober 2009

LO wij DUS - oktober


Deze maand is de challenge van het wij DUS challenge blog, om een LO te maken met een dier erop. Nou, dan hebben we maar 1 mogelijkheid, Tessa! Daar hebben we zoveel foto's van, deze is gemaakt in het bos, afgelopen kerst. Het papier is van Bo Bunny, zo ook de bloemen. Swirls zijn van prima, letters zijn Thickers.
Liefs Karin

zondag 11 oktober 2009

Kaartje Just Magnolia Challenge blog


Dit is de sketch van deze week van het Just Magnolia Challenge blog. Erg leuk, al zeg ik het zelf!

Ik had nog wat restjes papier over van Bo Bunny, dus die kwamen goed van pas!
Bedankt voor het langskomen, liefs Karin

Dutch Dare #62


Deze week is de challenge voor het Dutch Dare Card Challenges Blog om een kaartje te maken met de volgende dingen: 2 kleuren cardstock, 2 stukjes designpapier, 2 bloemen, 2 brads en 2 knoopjes. Een leuke challenge, en volgens mij is het prima gelukt! Het papier is van Bo Bunny!
Liefs Karin

woensdag 7 oktober 2009

LO Onderstekop

Afgelopen weekend heb ik een begin gemaakt met 2 LO's met het papier van Penny Playground. Het papier vind ik perfect passen bij de foto's, dus de LO's waren eigenlijk zo klaar!
Vandaag heb ik alleen nog even de afwerking gedaan!
Lenka zegt al vanaf dat ze kan praten 'onderstekop' ipv 'ondersteboven' of 'op z'n kop'. We hebben het heel vaak geprobeerd te verbeteren, maar ze blijft het zeggen! We zijn er inmiddels aan gewend, dus we laten het maar lekker zo! Maar omdat ik het zo'n grappig woord vind, moest er natuurlijk een LO mee gemaakt worden!
De 2e LO is met een foto van de avondvierdaagse, samen met Shanna en Noa hebben de meiden heerlijk gewandeld, 4 dagen lang, en ze waren ook erg trots op de medailles, en dat moest even vastgelegd worden voor later!
Van de restantjes papier heb ik nog 2 kaartjes gemaakt! Bedankt weer voor het langskomen!
Liefs Karin

zondag 4 oktober 2009

LO X-Mas 2008


Deze week heb ben ik voor Pimp-a-pumpkin aan de slag gegaan met het papier van Cosmo Cricket, Jolly by Golly. Als basis heb ik een licht-groen vel cardstock gebruikt. Met Merry Berry, Smitten Mitten en Sweather Weather heb ik een compositie gemaakt. Gewoon een beetje schuiven, naar de kleuren kijken en als het naar je zin plak je het op!Met de naaimachine heb ik wat randen gestikt en gezigzagd. De bloemen zijn van Prima, net als de Crystals die in het hart van de bloemen zitten.
Met de restjes van het papier heb ik nog 2 kaartjes gemaakt!

Fijne zondag allemaal!
Liefs Karin

donderdag 1 oktober 2009

Oktober wedstrijd LO Pimp-a-pumpkin


Het is weer tijd voor een wedstrijd op het pimp-a-pumkin forum! Deze maand is de opdracht om een LO te maken over een gebeurtenis binnen je familie die je graag voor later vast wilt leggen. Toen ik de opdracht kreeg van Marianne moest ik gelijk aan de foto's van Lenka en haar fietsenrek denken! Deze foto's zijn geknipt voor de opdracht!
Het papier is van Bo Bunny, de letters zijn thickers. En de bloemetjes zijn van Prima.
Wil je meedoen aan de wedstrijd kijk dan even naar de voorwaarden op het forum!
Liefs Karin