Scrapblog-Karin

vrijdag 28 juni 2013

Tilda met een ijsje!


Hallo lieve allemaal!
Allereerst wil ik jullie heel erg bedanken dat jullie het blog van mijn moeder hebben gezocht, ze is helemaal in de wolken met alle reakties en volgers, super hoor, top!! 
Voor sommigen van jullie begint vandaag de vakantie....je zou bijna denken dat het herfstvakantie is ipv zomervakantie...want hier is het echt fris de laatste dagen.....dus om het leed te verzachten van het slechte weer dit zomerse kaartje! Ik heb een kaartje voor jullie met Tilda en haar ijsje die ik heb gemaakt voor de alfabet challenge op de Magnolia Club. De letter is I van Icecream. 


De basis is van van wit cardstock en het design papier is van My Mind's Eye. Verder nog een doily en wondgaas op de achtergrond. En ook nu heb ik weer de stempel van Joy gebruikt voor het bingo kaartje. De bloemen komen natuurlijk uit mijn winkeltje. De swirl en label zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey. Verder nog wat parellint, touw, stickles en pareltjes.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Inky Chicks #7 - Anything Goes
********
Fijn weekend, liefs Karin

11 reacties:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. zei

Gorgeous card Karin,
love the love background
all sweet details
hugs Tamara

Romy zei

Wat een beauty! Die stempel is ook wel heel erg leuk!

Riet zei

Wat een schitterende kaart.

Liefs Riet.

Anoniem zei

Prachtige kaart,mooie kleuren heb je gebruikt.Groetjes Joke

M@rjan zei

Gaaf zeg, dat papier met Love en als geheel natuurlijk weer een plaatje! Leuks is dat turquoise met de rest van de tinten samen.

jolanda zei

lief kaartje

Ans S. zei

Prachtige kaart, mooie kleurtjes en lief stempeltje heb je gebruikt.

Groetjes Ans

Hennie Lubbers zei

Hoi, Karin wat een schatje weer. Heel vrolijk met dat ijsje. Bedankt dat je me bekendheid hebt gegeven. Ik ben heel erg blij met de enthousiaste reacties.liefs mams

Tineke zei

Wauw wat is ie weer gaaf Karin, en volgens mij gaat het werken je kaart, volgende week beter weer!


Liefs Tineke

Nicole zei

Tis een heerlijk zomerse kaart Karin en vandaag mogen we niet mopperen met het weer. Het begint weer ergens op te lijken. Liefs, Nicole

Lacey Stephens zei

What a beautiful card!! Your coloring is lovely. Thanks for playing along with the Stamp and Create with Magnolia Summer Fun Challenge. We will have a new challenge on Friday morning. We hope you will play along again soon!
~Lacey
www.stampandcreate.com 15% off store wide sale through Sunday, July 7th
Stamp and Create with Magnolia Challenges

Een reactie posten