Scrapblog-Karin

maandag 27 mei 2013

DT Call bij de Dutch Magnolia Chickies!


DIT IS EEN KOPIE VAN HET BERICHT OP HET BLOG VAN THE DUTCH MAGNOLIA CHICKIES!!


Wij zijn op zoek naar een nieuw DT member.  Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team en kun je aan onderstaande voorwaarden voldoen.

* Ben je bereid om 1 keer in de 2 weken een kaart of creatie te maken, met een Magnolia stempel .  (Opdrachten zijn vaak al maanden van te voren bekent)
* Mee te doen met een maandelijkse uitdaging..
* Reacties achter te laten bij onze deelnemers.
* Mee te stemmen voor de TOP 3.
* Je aan te melden op Yahoo Group. 
(Via deze group communiceren wij met elkaar)
* Je nieuwe DT job zal ingaan na de vakanties, op 1 september.
* Wil je meer inlichtingen mail dan naardutchmagnoliachickies@hotmail.com

De DT call loopt tot vrijdag 24 juni. Voor 1 juli nemen wij met de nieuwe DT Member contact op.zondag 26 mei 2013

Ik kom een beetje moeilijk op gang....


Hallo lieve allemaal!!
Ik ben inmiddels al weer bijna 3 weken terug van vakantie maar ik kan maar moeilijk op gang komen hoor met freubelen. Ik weet niet wat het is. Soms zou ik willen dat er 48 uur in een dag zouden zitten, misschien had ik dan wat tijd over....pffff.....Ik heb wel kaartjes gemaakt hoor, voor mijn DT-teams, maar die komen later op mijn blog. En verder heb ik het druk met van alles.....
Maar vandaag heb ik dan eindelijk een beetje tijd gehad om dit kaartje te maken.
Het papier is van Maja Design en de vorm van de kaart is gemaakt met een stans van Go Kreate.


Verder heb ik nog wat stansen gebruikt voor het labeltje, de swirls, en het ovaal. De bloemen komen uit mijn winkeltje. Ook heb ik nog wat touw, wondgaas, stickles, parels en een parelketting gebruikt.
Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, en ik kijk uit naar jullie reakties!!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Lovely Hanglar of Sweet Magnolia #70 - Shabby Chic or Vintage
You, Me and Magnolia #14 - Anything Goes
*******
Fijne avond, liefs Karin

zondag 19 mei 2013

DT - Edwin only @ Simply Magnolia


Hoi, hoi!
Ik hoop dat jullie allemaal een leuk pinksterweekend hebben. Wij hebben vandaag de verjaardag van Lenka gevierd vandaar dat ik wat later ben met deze post. Ons meisje is alweer 11 geworden, wat wordt ze toch groot! Het was een gezellige dag, en Lenka is lekker verwend door iedereen.
Graag wil ik jullie mijn DT kaartje laten zien voor het Simply Magnolia blog. Daar is vandaag de Edwin only challenge van start gegaan. Ik vind het toch altijd een beetje moeilijk om een kaartje te maken die wat 'mannelijker' is, maar omdat Edwin een mooie bos bloemen heeft is het toch weer wat makkelijker om het kaartje te versieren met bloemen!!


De basis is wit en kraft cardstock. Het design papier is van Lily of the Valley. Verder nog een doily, een veertje, bloemen, stickles en parels. De vlinder is gemaakt met een Cheery Linn stans. De post stempels zijn van Magnolia.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Time for Magnolia Challenge #15 - Bingo (rose - bling bling - stansen)
*******
Fijne avond, liefs Karin

woensdag 15 mei 2013

DT - Dieren challenge @ Dutch Magnolia Chickies


Goedemorgen! 
Vandaag begint er weer een nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies. Deze keer vragen we jullie om een dier op je kaart/creatie te verwerken. Ik heb Sitting Tilda with Butterfly gebruikt voor mijn kaartje. Het papier is van Maja Design.


Verder natuurlijk lekker veel bloemen, een bedeltje, wondgaas, stickles, touw, parels en een labeltje. Achter de bloemen heb ik nog een doiley geplakt. De swirl en het vogelhuisje zijn allebei gemaakt met een stans van Memorybox. De sponsor van de challenge is Doe@ding. De challenge loopt tot en met 29 mei!

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Wild Orchid Challenge #76 - 3 or more different flowers
******
Fijne dag, liefs Karin

maandag 13 mei 2013

Ik ben weer terug!!!


Hallo lieve allemaal!
Het is een tijdje stil geweest op mijn blog, maar dat komt omdat wij heerlijk hebben genoten van onze vakantie!!


Het was een heerlijke, zonnige, relax vakantie waarbij we veel gezien hebben (oa Athene en Olympia) maar waarbij we ook heerlijk hebben kunnen genieten van het mooie weer en het zwembad en natuurlijk van elkaar. 


Wij kijken terug op een topvakantie, maar vandaag is iedereen weer naar school of naar het werk geweest, dus het gewone leven is weer begonnen...!!!
Ik ga deze week ook weer lekker aan de knutsel!
Liefs Karin


zondag 5 mei 2013

DT - Shaker card at Simply Magnolia


Hallo lieve allemaal!
Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij Simply Magnolia! En het is een leuke challenge al zeg ik het zelf, wij willen graag een shaker kaart zien. Ik vind het hele leuke kaartjes om te maken, ze zijn wel bewerkelijk maar het effect is wel erg gaaf. Ik heb deze keer kleine kraaltjes gebruikt als schudmateriaal, klinkt lekker hoor!


Het papier dat ik heb gebruikt is van My Mind's Eye. De randen heb ik voorzien van een stikrandje met de naaimachine. Achter Tilda heb ik mijn nieuwe 'LOVE' stempel gebruikt. Ik wilde deze al een tijdje hebben en omdat ik een waardebon had gewonnen van Tilda's Town, heb ik de stempel gelijk besteld. De bloemen, kleine parel swirls en het bedeltje komen uit mijn winkeltje. Verder nog wat parellint, wit lint, wondgaas en touw. De takjes zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey.


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn shakerkaartje vinden, ik ben er zelf wel erg tevreden over. Je kan trouwens weer 2 weken meedoen met de challenge en Tilda's Town is de sponsor van de challenge. Als je hier klikt kan je alle details terugvinden.
*******
Fijne avond, liefs Karin

woensdag 1 mei 2013

DT - Sketch bij The Dutch Magnolia Chickies

Goedemorgen allemaal!
Het is weer de eerste van de maand, dus het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies. Deze keer hebben we een hele leuke sketch voor jullie.


Ik heb voor mijn kaartje kraft en creme cardstock als basis gebruikt en het design papier is van Pion. Alle randen van het papier heb ik aangezet met een beetje bruine inkt. Achter het rondje zit wondgaas. Verder nog wat jute, parels, stickles, knoopjes en bloemen. Alle bloemen natuulijk uit mijn winkeltje, behalve de gedraaide bloemen, die heb ik gekocht bij The Ribbon Girl. De swirls heb ik gemaakt met een die-namic stans


Hobbieshoppie geeft een hele leuke stempelset weg aan de winnaar, dus het is zeker de moeite waard om gezellig mee te doen met de challenge! Jullie hebben weer tot 14 mei de tijd, succes!!
******
Veel liefs, Karin