Scrapblog-Karin

zaterdag 27 april 2013

Klaar voor vertrek!!


Hallo lieve allemaal!
De koffers staan klaar, alleen de handbagage nog bij elkaar zoeken en we kunnen vertrekken! Maar voordat we morgenochtend vertrekken wilde ik jullie graag nog dit kaartje laten zien.
Ik heb voor dit kaartje wit en kraft cardstock gebruikt. Het papier is van Lily of the Valley. Het kasteeltje is een DooHickey van Magnolia. Toen het kaartje klaar was kwam ik eigenlijk tot de conclusie dat het dak een andere kleur had moeten hebben, maar ja, dat ging niet meer zo makkelijk.....


Het ovaal heb ik gemaakt met nestabilities. Daarachter heb ik wondgaas gedaan. Verder heb ik nog wat bloemen gebruikt, stickles en een parelketting. De takjes zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey.
Ik ben benieuwd naar jullie reakties!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Marvelous Magnolia Challenge #24 - For a Special Lady
Tilda's Town #50 - May Day and Flowers
Inky Chicks #2 - Happy Birthday Girl
***********
Tot over een dag of 10!!! Veel liefs Karin

woensdag 24 april 2013

Wij zijn aan het aftellen.....


Hallo lieve allemaal!
Jullie zullen wel denken, waarvoor zijn ze aan het aftellen? Nou voor onze vakantie. Nog 4 nachtjes slapen (nog maar 1 dag werken) en dan vertrekken wij voor 10 dagen naar het zonnetje! We vliegen naar Venetië en dan stappen we daar op een cruiseschip, de MSC Fantasia, en die brengt ons naar allemaal mooie plekken in Griekenland en Italië. We hebben er zo'n zin in. Aansluitend hebben we nog een paar nachten in Venetië geboekt, dus je begrijpt het wel. Ik ben druk met de voorbereidingen bezig! We gaan voor het eerst vliegen met de meiden, dus dat is wel even anders, ik kan niet alles in de achterbak van de auto gooien..hahaha!!


Ik heb voor die tijd nog wel een paar kaartjes hoor, dus jullie zijn nog niet van me af. Tijdens mijn vakantie heb ik ook kaartjes gepland staan voor mijn DT-werk, maar ik zal dus even niet langskomen op jullie blogs. Maar goed, even over dit kaartje. Ik zag op heel veel blogs die leuke stempeltjes voorbij komen die op een postzegel lijken. Maar omdat ik meestal mijn stempel uitknip moest ik dus wel even omschakelen. Ik heb de stempels gekocht bij 't Scraphuis en ben lekker aan de slag gegaan.


En ik moet eerlijk zijn, ik vind het zo voor de eerste keer wel aardig gelukt. De tag heb ik ook gestempeld en bewerkt met bruine inkt. Het papier dat ik heb gebruikt is van Maja Design. Het ribbelkarton is van Joy en heb ik gekocht op de beurs. De kleine houten swirls zijn van Unique, ook deze komen van de beurs.


Verder nog wat wondgaas, bloemen, een Magnolia DooHickey voor de swirls. Een zakje om het labeltje in te doen, touw en lint en niet te vergeten wat stickles voor het glitter effect. Ik heb met de naaimachine nog een stikrandje gemaakt.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #49 - Once upon a Time
Deep Ocean Challenge blog #50 - Favourite Colour Combo
******
Fijne dag allemaal, liefs Karin

zondag 21 april 2013

DT - Let's see your pockets @ Simply Magnolia


Hallo lieve allemaal!
Wat een heerlijk weer vandaag, eindelijk een beetje het lente gevoel! Wij hebben heerlijk gewandeld op het strand in Scheveningen. Het windje was wel fris, maar op het terras uit de wind in het zonnetje was het zooooo lekker!! Genieten hoor. Ik hoop dat het zo blijft.


Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij Simply Magnolia. Deze keer willen we graag een pocketkaart zien. Ik heb gekozen voor een criss cross model. Als basis heb ik wit cardstock gebruikt en het design papier is van Magnolia. Verder natuurlijk lekker veel bloemen uit mijn winkeltje. Ik heb stansen gebruikt van Memorybox voor het vogelkooitje en de takjes. Het randje heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart. De tekst heb ik zelf geprint op het ovaal die weer zijn gemaakt met nestabilities. Achter het ovaal van Tilda heb ik nog wondgaas gedaan. Op het ovaal zit een parelketting.Er zijn weer prachtige prijzen te winnen, dus het is zeker de moeite waard om mee te doen! Als je naar het blog van Simply Magnolia gaat kan je zien wat je kan winnen en daar staan ook de prachtige creaties van mijn DT - collega's.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Stamp and Create with Magnolia #7 - Spring wit Ribbons
*******
Fijne avond, liefs Karin

woensdag 17 april 2013

Happy Princess Tilda


Goedemorgen lieve bloggers!
Allereerst wil ik jullie heel erg bedanken voor alle lieve en leuke berichtjes op mijn vorige post. Ik word altijd helemaal blij als ik jullie reakties lees. Top!!
Op de beurs in Zeist stond de stand van Lily of the Valley, en oh, wat hebben zij leuk papier in de collectie zeg. Ik heb dit kaartje gemaakt met de Bear Necessities collectie. Een collectie om van te smullen, zulke heerlijke kleurtjes!! Als basis heb ik wit en kraft cardstock gebruikt. 


Happy Princess Tilda komt uit de nieuwe Once upon a Time collectie van Magnolia. Dit is een van mijn favorieten van deze collectie. Verder heb ik stansen van Magnolia en Memorybox gebruikt voor de blaadjes, een parelketting, stickles, wondgaas, een labeltje en natuurlijk heel veel bloemen! Want was is een kaartje zonder als die prachtige bloemen...;) De randen van het kaartje heb ik nog voorzien van een stikrandje, dit heb ik gedaan met de naaimachine.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Totally Tilda #69 - Bingo (dies - flowers - machine stitching)
******
Fijne dag allemaal! Liefs Karin

maandag 15 april 2013

DT - DMCC #43


Goedemorgen lieve allemaal!
Hebben jullie een lekker weekend gehad? Wij hebben de tuin helemaal schoon gemaakt want de meiden hebben een trampoline gekregen! Je snapt het al....die gingen al springend naar bed 's avonds..hihi!!! Het weer vond ik persoonlijk een beetje tegenvallen hoor, de zon kwam bij ons pas om 15.00. Ik heb er natuurlijk wel even van genoten!!
Maar goed, even over mijn kaartje. Vandaag begint de nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies. Deze keer vragen wij jullie om een creatie te maken in de kleuren rood - wit - blauw met een beetje oranje. Ik heb voor mijn kaartje het papier gebruikt van Maja Design. De basis is witte cardstock.


Verder heb ik nog wat bloemen gebruikt, wondgaas, een veertje, verschillende stansen en stickles.
De sponsor van de challenge is deze keer Crealing. De prijs kan je bewonderen op het blog en daar staan ook de prachtige creaties van mijn DT - collega's.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #48 - Flowers
*****
Fijne dag, liefs Karin

woensdag 10 april 2013

Hartelijk Gefeliciteerd!!


Goedemorgen!
Ik heb heerlijk zitten knutselen met mijn nieuw gekochte spulletjes van de beurs in Zeist. Wat kan je daar toch blij van worden. Voor dit kaartje heb ik zo'n leuk papieren zakje gebruikt die ik bij Doe-a-Ding heb gekocht. Het is nu veel handiger om er een label in te steken! Ik heb ze in het wit en in kraft gekocht, dus waarschijnlijk komen ze nog vaker voorbij!
De vorm van het kaartje heb ik gemaakt met een Go Kreate mal.


Het prachtige papier is van Maja Design. Verder nog wat wondgaas, bloemen, een veertje, touw, een bedeltje, lint en stickles. De tekst op het label heb ik er zelf geprint. Het vogelhuisje is een mal van Memorybox en de swirl en label zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey. De vlinder is gemaakt met een stans van Cheery Linn.Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Midweeek Magnolias #55 - How Charming
*******
Fijne dag, liefs Karin

zondag 7 april 2013

DT - Colour Combo @ Simply Magnolia


Hallo lieve allemaal!
Er zijn al weer 2 weken voorbij dus het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij Simply Magnolia. Deze keer hebben we een kleuren challenge: rose - groen - wit en/of zilver. Ik heb voor mijn kaartje het nieuwe papier van Maja Design - Vintage Spring gebruikt. Ik vind het echt weer een topcollectie.
Verder heb ik eigenlijk de gebruikelijke dingen op mijn kaartje zitten. Mocht je daar vragen over hebben, dan mag je me natuurlijk altijd mailen!!


The Pretty Little Ribbon Shop is de sponsor van deze challenge en ze geven een superleuke prijs weg. Als je even kijkt op het blog van Simply Magnolia kan je de prijs bekijken en kijk dan gelijk naar de prachtige creaties van mijn DT-collega's!!
Gisteren ben ik met mams naar de beurs in Zeist geweest, en wat hebben we genoten! Het was wel erg druk, maar gelukkig hebben we alles gevonden wat we zochten.....en natuurlijk nog een beetje meer.....
Dus ik heb weer genoeg spulletjes om lekker mee aan de freubel te gaan.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
You, Me and Magnolia #11 - Anything Goes
Tilda's Town #47 - Fussy and Fancy
*******
Fijne avond, liefs Karin

donderdag 4 april 2013

Zin in de beurs!!


Hallo lieve allemaal!
 Vandaag heb ik een extra vrije dag gehad, want Lenka was vandaag thuis van school met een oorontsteking....de derde keer in 3 maanden.....dus ik kon niet werken.
Gelukkig gaat het al weer wat beter met haar met druppels en de liefde van mama, dus de koorts is weer weg.
Ik wil jullie graag nog dit kaartje laten zien. Deze heb ik al een tijdje terug gemaakt, maar ik had 'm nog niet op mijn blog laten zien. De vorm is gemaakt met een Go Kreate stans. Het design papier is van Magnolia. De randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt.


Verder heb ik nog wat bloemen gebruikt, nestabilities voor het ovaal, wondgaas en een parelketting. De bloemen heb ik gemaakt met een Magnolia DooHickey. Ik vind het zelf wel een schatje geworden en ik ben dan ook heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden!
Gaan jullie dit weekend ook naar de beurs in Zeist? Ik ga zaterdag met mams lekker shoppen dus misschien komen we elkaar nog tegen! Ik heb er zin in!!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
********
Fijne avond, liefs Karin

maandag 1 april 2013

DT - DMCC #42


Goedemorgen lieve bloggers! Het is weer de eerste van de maand, dus tijd voor een nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies. En omdat het vandaag 1 april is willen wij graag een grappige creatie zien. Geen makkelijke opdracht, maar zeker wel een uitdaging!
Ik heb voor mijn kaartje Jester Tilda gebruikt. Het papier is van My Mind's Eye.


De randen van het kaartje heb ik bewerkt met een stikrandje. Verder nog wat bloemen, wondgaas, een parelketting en stickles. Het labeltje van 1 april heb ik zelf gemaakt.
Jolanda van het 't Scraphuis geeft een waardebon van 10 euro weg aan de winnaar van de challenge, hoe leuk is dat! Als je even naar het blog van DMCC gaat, kan je de prachtige grappige creaties bewonderen van mijn DT-maatjes!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Midweek Magnolias #54 - Favourite Stamp (she is soooo funny and cute)
*******
Fijne dag, liefs Karin