Scrapblog-Karin

dinsdag 29 januari 2013

Tilda with Love Potion


Hallo lieve allemaal!
Vandaag heb ik weer een nieuw kaartje voor jullie. Ook deze keer heb ik weer een stempel gebruikt uit de With Love Collection, Tilda with Love Potion. Een schatje die je weer voor meerdere gelegenheden kan gebruiken. Ik heb er een verjaardagskaartje mee gemaakt.
Het papier dat ik heb gebruikt is van My Mind's Eye.


Verder heb ik nog wat bloemen gebruikt, parels, stickles, wondgaas, een labeltje en een Magnolia DooHickey voor de swirl.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #37 - Celebrate
*******
Fijne avond, liefs Karin

zondag 27 januari 2013

Heart Shape Challenge @ Simply Magnolia


Goedemiddag lieve bloggers!
Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij Simply Magnolia. En omdat het bijna Valentijnsdag is, leek het ons wel leuk om een kaart of creatie te maken in de vorm van een hart.
Ik heb een kaartje gemaakt in de vorm van een hart. De vorm heb ik vanuit word geprint op cardstock en toen uitgeknipt. Daarna wat designpapier van Magnolia erop geplakt zodat de kaart wat steviger is.
Het is dus geen dubbele kaart deze keer.


Verder heb ik nog wat bloemen erop gedaan, kant, parels en wondgaas. De swirl en takjes zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey. Zoals altijd heb je weer twee weken de tijd om mee te doen met de challenge en er zijn prachtige prijzen te winnen, kijk maar eens hier
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
You, Me and Magnolia #6 - Bloemen en Swirls
*******
Fijne avond allemaal! Liefs Karin

vrijdag 25 januari 2013

Tilda met tulpen


Hallo lieve allemaal!
Vandaag heb ik weer een kaartje voor jullie met een nieuwe stempel van de 'With Love Collection'. Deze keer heb ik Tilda with Tulips gebruikt. Een schatje met haar prachtige lange haar. Ze doet me een beetje aan Lenka (onze oudste dochter) denken omdat die ook van dat mooie lange haar heeft!!


De kaart heb ik gemaakt met een Go Kreate mal. De vorige keer wist ik niet hoe ik de kaart dubbel kon maken, maar nadat ik van Nicole een link had gekregen, is mijn kaartje nu ook dubbel!! Is toch een stuk handiger als je er iets in wilt schrijven.
Het designpapier is van Magnolia en dat heb ik weer bewerkt met bruine inkt. Tussen het designpapier heb ik wat wondgaas gedaan en een labeltje. Het labeltje zit trouwens wel vast hoor, dus die kan er niet uit! Verder heb ik nog wat bloemen gebruikt, een bedeltje, touw, stickles en parels. De takjes zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Midweek Magnolias #45 - Anything Goes
Inky Chicks #2 - Bingo (flowers-image-die cuts)
*****
Fijn weekend allemaal, liefs Karin

dinsdag 22 januari 2013

Tilda als cupido!!


Hallo lieve allemaal!
Pfff, nou het is best mooi hoor die sneeuw, en de meiden vinden het ook geweldig, maar ik ben er nu wel een beetje klaar mee. Ik werk in Amsterdam en ga altijd met de trein, maar de laatste week is het echt drama elke dag....uitval van treinen, vertragingen, te kleine treinen....ik ben blij dat ik morgen lekker vrij ben!!!
Wat is de laatste Magnolia collectie toch gaaf, vinden jullie ook niet? Ik vind alle stempels zo lief, en ze zijn voor zoveel verschillende thema's te gebruiken. 
Afgelopen zondag had ik een kleine scrapdipje, maar na een bezoekje aan Camilla's blog kreeg ik weer wat inspiratie. Toch best wel handig voor je dipje al die mooie creaties van andere Magnolia liefhebbers!!
De basis van mijn kaart is kraft en creme cardstock. Het design papier is van Magnolia.


De randen heb ik bewerkt met bruine inkt en ik heb een stikrandje met de naaimachine gemaakt. Voor de afwerking heb ik wondgaas, bloemen, een bedeltje, touw, kant, stickles en parels gebruikt. De tekst heb ik geprint met de computer en een beetje 'bol' op mijn kaartje geplakt. De takjes heb ik gemaakt met een Magnolia DooHickey.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Magnolia Down Under #180 - Pink - Lace - Metal
Dutch Magnolia Lovers #49 - Bingo (tekst - snijmal - parel)
*****
Fijne avond allemaal! Liefs Karin

zaterdag 19 januari 2013

Pink Ribbon Tilda


Goedemorgen lieve bloggers!
Ik heb vandaag weer een nieuw kaartje voor jullie. Ik vind het zelf wel een schatje geworden!
Ik heb wit en craft cardstock als basis gebruikt, het designpapier komt uit de laatste Magnolia collectie. De randen van het papier heb ik bewerkt met wat bruine inkt.


Ik heb Tilda ingekleurd met mijn copics. Het ovaal heb ik gemaakt met nestabilities. Verder nog wat touw, een bedeltje, pareltjes en roosjes. De witte spiraalbloem en de parelketting komen bij The Ribbon Girl vandaan.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Totally Tilda Challenge #63 - Tilda in Trousers
Wild Orchid Challenge #67 - Coming up Roses
*******
Fijn weekend allemaal! Liefs Karin

dinsdag 15 januari 2013

Winter challenge @ The Dutch Magnolia Chickies


Goedemorgen!!
Vandaag gaat er een nieuwe challenge van start op het blog van The Dutch Magnolia Chickies. Een winter challenge, dus laat je creativiteit lekker gaan en maak een mooie winterse kreatie. Moet toch niet al te moeilijk zijn met al die sneeuw en kou van de laatste dagen ;)!!


Ik heb voor mijn kaartje papier gebruikt van Maja Design, het is eigenlijk herfstpapier maar ik vond de blauwe kleuren erg mooi passen bij het winter thema. De basis is creme cardstock en de randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt. De sneeuwvlokken zijn gemaakt met een Martha Stewart pons. De bloemen komen uit mijn winkeltje. Verder heb ik alleen nog wat touw en stickles gebruikt.
De sponsor van de challenge is Krea2day. 
Doen jullie allemaal gezellig mee??
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Tilda's Town #35 - Let it Snow
***
Fijne dag allemaal, liefs Karin

zondag 13 januari 2013

DT Kaart voor Simply Magnolia

Hallo lieve allemaal!
Wat een spannende dag vandaag. Lenka heeft haar eerste turnwedstrijd van het seizoen gehad, en wat heeft onze meid het goed gedaan, ze is 6e geworden! Helaas net geen medaille, die waren voor de nrs. 1 t/m 5....maar dat mag de pret niet drukken, 6e worden is gewoon een pracht prestatie!!
Vandaag is er een nieuwe challenge van start gegaan op het Simply Magnolia blog. 
Het thema is deze keer voedsel/eten.


Ik heb mijn kaartje gemaakt met design papier van Magnolia. De basis is wit cardstock met kraft.
Verder heb ik nog bloemen gebruikt, een bedeltje, jute touw, parels, wondgaas, stickles, een Magnolia DooHickey voor de swirl en de digitale stempel is van Marianne.


We geven 2 prijzen weg aan het eind van de challenge. The Ribbon Girl geeft een voucher weg en Stamping Tilda geeft een voucher weg, is dat dit gaaf??
Ik hoop dat jullie allemaal meedoen met onze challenge, als je nog even hier klikt kan je de prachtige creaties van mijn collega's bekijken!!
Ik wil met deze challenge graag meedoen met de challenge van Magnolia Down Under #179 - Flowers.
*******
Fijne avond, liefs Karin

dinsdag 8 januari 2013

Daar ben ik weer!!


Hallo lieve bloggers!
Daar ben ik weer, het 'normale' leven is weer begonnen. Wij hebben heerlijke weken gehad en gaan weer  met volle energie het jaar beginnen! Ook heb ik even een kleine blogpauze gehad, maar die is nu weer voorbij hoor!! Dus ik kom in de komende week weer gezellig bij iedereen langs.
Ik had mezelf voorgenomen om deze vakantie lekker veel te knutselen, maar eigenlijk is het er helemaal niet van gekomen. Wij hebben zoveel andere leuke dingen gedaan in de vakantie, en ik moet eerlijk zeggen dat je er toch minder aan denkt als iedereen thuis is!!
Dit is eigenlijk het enigste kaartje dat ik heb gemaakt tijdens de vakantie, en daar heb ik dan 2 weken over gedaan...hahaha!!


Ik heb een Go Kreate stans gebruikt voor de vorm van de kaart. Het is een enkele kaart geworden, want ik krijg het niet voor elkaar om met deze mal een dubbele kaart te maken. Het design papier dat ik heb gebruikt is van My Minds Eye. De dubbele strik heb ik gemaakt met de strikjesmaker van Joy, dat is een handig apparaatje hoor!! Verder nog wat bloemen, stickles, parels, wondgaas en een Magnolia DooHickey voor de swirls.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #34 - Anything Goes
Inky Chicks #1 - Anything Goes
********
Fijne avond, liefs Karin

dinsdag 1 januari 2013

DT - Dutch Magnolia Chickies #36


Goedemorgen!
Ik wil iedereen een heel gelukkig, liefdevol en vooral creatief 2013 toewensen!!
Vandaag begint er weer een nieuwe challenge op het blog van The Dutch Magnolia Chickies.
En om het jaar goed te beginnen is de challenge: alles mag. Creashop Duymelot stelt een superprijs beschikbaar. Als je hier klikt kan je de prijs bekijken en ook kun je de prachtige creaties van mijn collega's bekijken.


Ik heb voor mijn kaartje papier gebruikt van My Mind's Eye. De randen heb ik bewerkt met bruine inkt. De vlaggetjes en de letters erop zijn gemaakt met stansen van Crealies. Verder nog wat bloemen, parels, stickles, touw en de blaadjes heb ik gemaakt met een Magnolia DooHickey.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Tilda's Town #33 - Happy New Year
*********
Fijne dag, liefs Karin