Scrapblog-Karin

woensdag 28 maart 2012

Just Magnolia #149

Goedemorgen allemaal!
Hier ben ik weer met een rose kaartje! Het blijft toch mijn favoriete kleur. Ik heb dit kaartje gemaakt voor het Just Magnolia blog waar de challenge is om meer dan 1 vouw te gebruiken. Ik heb het nieuwe papier van Magnolia gebruikt en dat heb ik bewerkt met bruine inkt aan de randjes. Verder nog bloemen en Magnolia DooHickeys voor het hekje, swirl en hartjes labeltje. Ik heb kaartje vrij simpel gehouden, maar ik vind het zelf wel een leukerd geworden!
 
Goodmorning! It's me again with a pink card, I just love this color, it's my favorite! I made this card for the Just Magnolia - more than ome fold challenge. I used my new Magnolia papers and I put some ink on the edges of the paper. The fence, heart label and swirl are with with a Magnolia DooHickey and at last I used some flowers.
***
Fijne dag allemaal, en geniet van het lekkere weer!
Veel liefs Karin

zondag 25 maart 2012

Magnolia Down Under #139


Hallo allemaal! Wat je weertje, heerlijk. Ik heb tussendoor nog wel een kaartje gemaakt. Ik heb de bingokaart gebruikt van Magnolia Down Under #139. Ik heb het rijtje dies/punches - flowers - glitter gebruikt. Ik heb papier gebruikt van Bo Buuny en creme cardstock. Verder heb ik de klok van Tim Holtz gebruikt, nestabilities en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls. De bloemen komen uit mijn winkeltje. Voor de glitters heb ik stickles gebruikt op de pompoenen.

Hello everybody! We have had a great weather here in Holland! But I did find some time to make this card. I used the bingocard from the Magnolia Down Under challenge. I used the line dies/punches - flowers - glitter. I used Bo Bunny pattern papers and cream cardstock. I also used my Tim Holtz clock, nestabilities and a Magnolia DooHickey for the heart swirls. I used flowers and a put some stickles on the pumpkins for the glitter effect!

***

Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 23 maart 2012

Welkom klein wonder


Hallo allemaal! Vanmorgen heb ik dit geboortekaartje gemaakt. Ik heb papier gebruikt van Simply Stories. De randen van het papier heb ik een beetje bewerkt met bruine inkt. Verder heb ik nog wat kant gebruikt, parels, bloemen, een MD stans, Magnolia DooHickeys voor het labeltje en de hartjes swirls. En het lint komt van de markt. De tekst op het labeltje heb ik zelf erop geprint.


Hello everybody. This morning I made the baby card. I used Simply Stories pattern papers. I put some brown ink on the edges of the paper. I also used some lace, pearls, flowers, a MD punch and Magnolia DooHickeys for the label and the hearts swirls. I bought the ribbon in a local shop. I printed the sentiment on the label myself.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges / I would like to join the following challenges with this card:
Midweek Magnolias #3 - Recipe, 1 ribbon - 2 pearls - 3 flowers

TOMIC #42 - Spring colour combo

***

Fijn weekend, liefs Karin

zondag 18 maart 2012

It's a Magnolia #28


Hallo lieve allemaal! Vandaag is er weer een nieuwe challenge van start gegaan op het blog van It's a Magnolia Challenge. Deze keer is het de opdracht om een easelkaart te maken. Ik heb voor mijn kaartje wit en roze cardstock gebruikt. Verder nog papier van Magnolia. Het lint komt van de markt en de bloemen komen uit mijn winkeltje. Verder heb ik nog wat pareltjes gebruikt en stickles op de ballonnen.


De tekst heb ik zelf geprint en de swirls zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey. Er is een hele leuke prijs te winnen van Miekelotte. De challenge loopt tot en met 31 maart!

****

Fijne avond, liefs Karin

donderdag 15 maart 2012

Dutch Magnolia Chickies #19


Vandaag is er een nieuwe challenge van start gegaan op het blog van The Dutch Magnolia Chickies. De opdracht is om een lente/paaskaartje te maken. Ik heb voor mijn kaartje wit en geeel cardstock gebruikt en papier van Maja Design. De randjes heb ik bewerkt met de naaimachine. Verder heb ik voor mijn kaartje wondgaas gebruikt, bloemen, een labeltje, een pinnetje, lint en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls.


De sponsor van deze challenge is Miekelotte. En als speciale gastdesigner doet Geralda van Unique Hobbyproducts deze keer mee. Ook Geralda geeft een leuke prijs weg. Je kan tot en met 30 maart meedoen met de challenge!

***

Fijne avond, liefs Karin

woensdag 14 maart 2012

Just Magnolia #147


Daar ben ik weer! Zo heb ik een week niets op mijn blog gezet, en zo 2 op 1 dag! hihi.

Ik heb dit kaartje gemaakt voor de blauw/wit challenge van Just Magnolia. En omdat ik weer geboortekaartjes nodig heb voor in winkeltje vond ik dit een hele goede challenge voor een jongenskaartje!


Ik heb papier gebruikt van Maja Design -Vintage Winter. Officieel is het kerstpapier, maar ik heb de papiertjes gebruikt waar geen sterren of iets anders kerstachtigs op staat. Verder nog wat wondgaas, bloemen, kant, stickles, thickers voor de tekst en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls. Ook heb ik een randje gemaakt met de naaimachine.

Op de foto lijkt het blauw van de baby veel lichter dan het papier, maar in het echt is dat veel minder....komt denk ik door het licht of zo. Ik kreeg het in ieder geval niet beter....

****

Fijne avond, liefs Karin

Happy Birthday!!


Hoi, hoi! Het is even een weekje stil geweest op mijn blog, maar dat komt omdat Paul en ik een heerlijk weekend in Gent hebben gehad. Dus ik had geen tijd om te knutselen. Maar gelukkig vandaag wel en dit is het kaartje wat ik heb gemaakt. Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye en creme cardstock. Verder nog wondgaas, bloemen, een bedeltje, bloemblaadjes, touw en kant en niet te vergeten een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls en het labeltje. De ronde achterkant heb ik gemaakt met mijn nieuwe MD stans.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:****

Fijne dag, liefs Karin

donderdag 8 maart 2012

Wild Orchid Challenge #44


Hallo allemaal! En welkom voor mijn nieuwe volgers. Ik heb bijna 250 volgers, nog 8 te gaan! Als ik de 250 heb gehaald ga ik weer een candy weggeven.

Ik heb dit kaartje gemaakt voor de get-in-shape challenge van Wild Orchid. De bedoeling is om tenminste 3 verschillende vormen op je kaartje te hebben. Nou, ik heb dus de vorm van het kaartje zelf, het hartje en het vierkantje. Moet goed zijn, toch? Ik heb het papier gebruikt van Pion Design, verder nog pareltjes, bloemen, wondgaas, stickles en swirls gemaakt met Magnolia DooHickeys.

I made this card for the get-in-shape challenge at Wild Orchid. You need at least 3 different shapes on your card. Well I have the shape of the card, the heart-shape and the square. I used Pion Design pattern paper, flowers, pearls, stickles and I made the swirls with 2 different Magnolia DooHickeys.
***

Fijne avond, veel liefs Karin

zondag 4 maart 2012

It's a Magnolia Challenge #27


Hallo lieve allemaal! Vandaag is er een nieuwe challenge van start gegaan op het It's a Magnolia Challenge blog. De challenge is om een creatie te maken met 2 kleuren waarvan 1 kleur wit is. Ik heb voor mijn kaartje het papier gebruikt van Magnolia. De sierrand heb ik gemaakt met een Martha Stewart pons. Verder nog bloemen, swirls, parels, stickles en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls en het labeltje.


Je kan een waardebon van 10 euro winnen van Scrappapier.nl. De challenge loopt tot en met zaterdag 17 maart!

***

Fijne avond, liefs Karin

zaterdag 3 maart 2012

DT-call Dutch Magnolia ChickiesHet team van The Dutch Magnolia Chickies is op zoek naar een nieuw lid voor het DT-team.

Waar moet een nieuw DT lid aan voldoen:

* Deze moet iet wat flexibel zijn.

* Je moet bereid zijn elke twee weken een kaart of creatie te maken met een Magnolia stempel.

* Een reactie plaatsen bij deelneemsters. Hier voor hebben wij een systeem dat je dit niet bij ieder deelneemster hoeft te doen.

* Je moet volgens een deadline kunnen werken om vroegtijdig de challenge online te krijgen.

Wat krijg je er voor terug:

* Wij zijn een gezellig team die voor elkaar klaar staat.

* Veel onderlinge creativiteit en inspiratie.

* We zijn allemaal met ons hobby bezig zijn en mocht het zo zijn dat je om wat voor reden dan ook een kaart of creatie niet vroegtijdig af hebt, valt er na overleg altijd wat te regelen. Maar in eerste instantie moeten we er van uit kunnen gaan dat je iedere twee weken een kaart of creatie kunt maken.

Als je bij dit bericht een reaktie achterlaat met je bloglink dan gaan wij na 17 maart het nieuwe lid van ons team bekend maken!

****

Fijn weekend, liefs Karin

vrijdag 2 maart 2012

Just Magnolia #146


Hallo lieve allemaal. Wat is zo'n weekje vakantie toch heerlijk, lekker uitslapen, even niet heen en weer rennen naar school en turnen, gewoon lekker rust.
Ik heb dit kaartje gemaakt voor de Just Magnolia challenge. Deze week is de challenge 'anything goes with the option of adding stitching'. Ik heb voor dit kaartje het papier gebruikt van Bo Bunny en creme cardstock. Verder nestabilities voor het ovaal en het rondje en Magnolia DooHickeys voor de blaadjes en swirls.


De bloemen/roosjes komen uit mijn winkeltje. De stiksteekjes heb ik met de naaimachine gemaakt. De stempel is digitaal.

Ik heb vandaag het papier besteld van Magnolia, ben zooo benieuwd, het ziet er weer super uit. Ik ga morgen bij de brievenbus liggen....

****

Fijn weekend, liefs Karin

donderdag 1 maart 2012

Dutch Magnolia Chickies #18


Goedemorgen! Vandaag is er een nieuwe maand begonnen, en dus ook een nieuwe challenge op het blog van de The Dutch Magnolia Chickies. De challenge is om een easelkaartje te maken. Thema en vorm van de kaart ben je helemaal vrij in, de enige voorwaarde is natuurlijk dat er een Magnolia stempel op je easelkaart zit. Ik heb voor mijn kaartje wit cardstock gebruikt en Magnolia papier. Verder heb ik wondgaas gebruikt, bloemen, parels, stickles en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls en het labeltje. De tekst op de label heb ik zelf geprint.


Het lint komt van de markt vandaan. De randen van het papier heb ik een beetje bewerkt met bruine inkt. We hebben een gastdesigner bij deze challenge en dat is Hanneke van Alles om te Scrappen. Zij geeft een prijs weg als er meer dan 25 deelnemers zijn. HobbyShoppie is de sponsor van de challenge deze keer! Op het blog kan je zien wat de prijs is. De challenge loopt tot en met 14 maart!

Graag wil ik jullie nog een kaartje laten zien. Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge op het Just Magnolia blog. De challenge is om een doiley te gebruiken. Voor dit kaartje heb ik cardstock gebruikt en papier van My Mind's Eye. Natuurlijk een doiley, parels, kant, roosjes, stickles en een Magnolia DooHickey voor de hartjes swirls.

Dit was het weer voor vandaag! Ik wens iedereen een fijne dag, wij genieten nog even van de laatste dagen van de vakantie. Oh ja, de kortingsaktie op de nieuwe ZVA Creative produkten loopt nog tot as zondag. Je krijgt 10% korting als je de kortingskode ZVA10 gebruikt in mijn webwinkel. De korting geldt trouwens op alle artikelen!

****

Liefs Karin