Scrapblog-Karin

zondag 30 oktober 2011

Kerstkaartjes


Dit weekend heb ik weer wat kerstkaartjes gemaakt. Het eerste kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van Just Magnolia. Ik heb weer het prachtige papier gebruikt van Paper & Pictures. De klok is van Tim Holtz, het tekststempeltje is van Nicole. En natuurlijk weer bloemen/roosjes en ZVA Creative swirls.

This weekend I made some christmas cards. I made the first card for the Just Magnolia challenge. I used Paper & Pictures pattern papers, Zva Creative swirls, flowers/roses and the Tim Holtz clock.

Voor het tweede kaartje heb ik een Forever Friends stempel gebruikt. Het papier is van My Mind's Eye. Het papier heb ik met een distresser en inkt bewerkt en daarna heb ik de randen nog een naaimachine randje gegeven. Verder heb ik nog wat lint gebruikt, touw, kant, roosjes, bedeltjes, nestabilities, een Magnolia DooHickey voor de tag en de blaadjes. Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan de Addicted to Stamps Challenge.


For the second card I used a Forever Friends stamp. The pattern papers are from My Mind's Eye. I used a distresser for the edges of the paper and some brown ink. After that I used my sewing machine. I also used some lace, ribbon, charms, nestabilities, flowers, a Magnolia DooHickey for the tag and leaves. I would like to join the Addicted to Stamps Challenge with this card.


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartjes vinden.

Fijne avond, liefs Karin

zaterdag 29 oktober 2011

It's a Magnolia Challenge #18


Hallo lieve bloggers!

Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij It's a Magnolia Challenge. Het is deze keer de opdracht om een kaart/creatie te maken met de hoofdkleur paars. Je kan een waardebon winnen van EUR 7.50 van Zuurstokgroen.nl. De challenge loopt tot en met donderdag 10 november 21.00.


Ik heb voor mijn kaartje papier gebruikt van Maja Design, creme cardstock, bloemen, pareltjes, blaadjes, stickles en druppels.

***

Fijne avond, liefs Karin

dinsdag 25 oktober 2011

Dutch Magnolia Lovers #18


Vandaag heb ik dit kaartje gemaakt met de sketch van Dutch Magnolia Lovers. Als extra moet je een label gebruiken op je kaart. Ik heb papier gebruikt van Magnolia, een Magnolia DooHickey voor het labeltje (de tekst heb ik er zelf opgeprint met de computer) en voor de blaadjes. Verder nog nestabilities voor het rondje, bloemen, lint, touw, bedeltjes. De hartjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van TOMIC.


Today I made this card for challenge #18 from the Dutch Magnolia Lovers blog. This time there is a sketch, and you have to use a tag on your card. I used Magnolia pattern papers, a Magnolia DooHickey for the tag and leaves. I also used soms charms, flowers, ribbon and nestabilities. I bought the little hearts at Wild Orchid Crafts. I would like to join the bingo challenge at TOMIC with this card. I used the line metal embellishment-ribbon-magnolia pattern paper.

***

Fijne dag, liefs Karin

zondag 23 oktober 2011

Forever Friends Challenge #5 - LabelHallo allemaal!

Vandaag is er een nieuwe challenge van start gegaan op het Forever Friends Challenge blog. Deze keer is de challenge om een label te maken. Er is een leuke prijs te winnen van Creashop Duymelot. Vanaf vandaag gaan de challenges 4 weken duren, dus je kan met deze challenge meedoen tot 6 november.

Hello everybody!

Today the new challenge at the Forever Friends Challenge blog has started. This time the challenge is to make a tag. You can win a price which is sponsored by Creashop Duymelot, you can enter your tag untill the 6th of November.


Ik heb voor mijn label papier gebruikt van Maja Design, dat ik met een distresser en bruine inkt heb bewerkt aan de randen. Verder heb ik nog wat kant gebruikt van Marianne Design, lintjes van de markt, stickles, bloemen en een labeltje. Het beertje heb ik ingekleurd met mijn copics, de nrs. E43-E42-E41 en B45.

I used Maja Design pattern papers for my tag. On the edges of the paper I used a distresser and some brown ink. I used lace from Marianne Design, ribbon, stickles, flowers and a label with the sentiment on it. I used the following copics: E43-E42-E41 and E45.

Ook heb ik vandaag nog een ander kaartje gemaakt met een beertje, en wel Teddy Bea.

I also made another card today with a bear on it, Teddy Bea.


Het papier dat ik voor dit kaartje heb gebruikt is ook van Maja Design. Verder alleen nog wit cardstock, mijn nestabilities en de printer, bloemen, een vlindertje en parel swirls van Zva Creative.

For this card I also used Maja Design pattern papers. Also some white cardstock, nestabilities, flowers, a butterfly and some pearl swirls from Zva Creative.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

***

Veel liefs, Karin

zaterdag 22 oktober 2011

TOMIC #20 - Let's get Sporty


Goedemiddag!

Vanmorgen heb ik dit kaartje gemaakt met de sketch van The Official Magnolia Inspiration Challenge blog. Een hele leuke sketch met het thema: sport. Ik heb papier gebruikt van Paper & Pictures. Verder nog wat bloemen, pareltjes, knoopje en doileys. Tilda komt uit de nieuwste serie Sweet Christmas Dreams.

Hello!

Today I have made this card with the sketch from The Officical Magnolia Inspiration Challenge blog. It's a great sketch with a sports theme. I used pattern paper from Paper & Pictures, flowers, pearls, a button and doileys. Tilda is from the newest Sweet Christmas Dreams collection.

***

Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 21 oktober 2011

Just Magnolia - Pink


Hallo lieve bloggers! Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve berichtjes die ik heb gekregen bij mijn vorige post. Ik werd er helemaal stil van....

Vandaag is de herfstvakantie begonnen voor ons, dus Lenka en ik hebben gelijk een knutselmiddagje gehad. Mara is bij een vriendinnetje spelen, dus wij hebben lekker zitten rommelen met z'n tweetjes. Er is vandaag een nieuwe challenge van start gegaan bij het Just Magnolia blog en laat dat nou in het teken staan van PINK ribbon. Zo leuk, want ik ben dol op rose!!!


Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye, Blush. Alle randjes heb ik aangezet met wat bruine inkt. Verder natuurlijk de gebruikelijke bloemen en swirls, lint van de markt, een Magnolia DooHickey voor het labeltje en een bedeltje. Ik heb vandaag heel veel nieuwe bedeltjes binnen gekregen die vanaf vandaag te koop zijn in mijn winkeltje!


Today I made this card for the Just Magnolia challenge blog where the challenge is: PINK. I love this color! I used My Mind's Eye, Blush pattern papers, flowers, swirls, a Magnolia DooHickey for the label, ribbon and a charm.

***

Fijn weekend, liefs Karin

dinsdag 18 oktober 2011

Speciale kerstkaartenHallo, en welkom voor alle nieuwe volgers! Leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden.

Mam heeft mij gevraagd of dat ik 2 'speciale' kerstkaarten wilde maken. Zoals jullie misschien weten is mijn lieve schoonzusje Debby afgelopen juni overleden aan de gevolgen van longkanker op 33-jarige leeftijd. Mam wil dus geen 'fijne feestdagen' kaartjes sturen naar mijn broer René en de ouders van Debby, want een fijne kerst zal het dit jaar niet echt worden voor ze.... Het kaartje met de vliegende engel is voor de ouders van Debby, daar staat de tekst 'een lieve groet van ons' op. Het papier is van Paper & Pictures, echt heel gaaf papier om mee te werken.


Verder heb ik nog bloemen gebruikt, Zva Creative swirls, rode besjes, stickles, nestabilities, een Magnolia DooHickey voor het labeltje en lint.
Dit kaartje is voor René.

Ook voor dit kaartje heb ik papier gebruikt van Paper & Pictures. De grote half ronde parels zijn van Zva Creative en het kant heb ik gekocht bij het Fairytale Event.


Ik ben benieuwd wat jullie van deze 'speciale' kerstkaarten vinden.

Fijne avond, liefs Karin

zondag 16 oktober 2011

The Dutch Magnolia Chickies #9


Goedemorgen! Er is een nieuwe challenge van start gegaan bij The Dutch Magnolia Chickies. Het thema is deze keer Halloween. Je mag een kaartje maken maar ook een andere creatie, als het thema maar Halloween is. Ik heb voor mijn kaartje papier gebruikt uit de oude doos, het is een hele oude lijn van Heide Grace. Verder heb ik bloemen gebruikt en ZVA Creative swirls. Het lint komt van het tuincentrum, en het labeltje komt hier vandaan. De blaadjes heb ik van mam.


Je kan een leuke prijs winnen van Miekelotte, en je hebt tot en met 31 oktober de tijd om mee te doen.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Totally Tilda en met de challenge van Simply Magnolia.

I would like to join the challenge at Totally Tilda and Simply Magnolia with this card.

***

Fijne zondag, liefs Karin

vrijdag 14 oktober 2011

It's a Magnolia Challenge #17 + kerstkaartje


Hallo lieve allemaal! Vandaag is er weer een nieuwe challenge van start gegaan op het It's a Magnolia Challenge blog. De keer is de opdracht om een kadoverpakking/creatie te maken. Ik heb een doosje toffifee gebruikt voor mijn doosje. Dit heb ik gezien op het blog van Berdien.


Ik heb papier gebruikt van Maja Design, een Magnolia DooHickey voor het labeltje. Verder thickers, nestabilities, roosjes, Zva Creative swirls. Het vlindertje heb ik gemaakt met een stansje. Het doosje is voor mijn zus, die wordt bijna 40, nog een leuke kadobon erbij en klaar is kees! Ik wil met dit kaartje ook graag meedoen met de challenge van The Official Magnolia Inspiration Challenge blog.

Ook heb ik vandaag nog een kerstkaartje gemaakt. Deze keer heb ik het papier gebruikt van Bo Bunny. Prachtig papier, maar ik ben toch meer van de fellere kleurtjes....


Ik heb voor dit kaartje bloemen gebruikt, lint, een DooHickey swirl, paperclips van Tim Holtz en pareltjes. Ik heb de randen bewerkt met een distresser. Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Just Magnolia. Op de swirl heb ik stickles gedaan.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Fijne avond.

Liefs Karin

woensdag 12 oktober 2011

Fairytale Project Bella Blvd


Hallo lieve bloggers! Hier is dan mijn eerste project die mam en ik hebben gemaakt afgelopen weekend bij het Fairytale Event. De workshop werd gegeven door Lea en we hebben het papier gebruikt van Bella Blvd, Family. Heerlijk vrolijk papier om mee te werken, echt mijn kleurtjes!


De papertray is van 7-Gypsies. De papertray was al zo mooi wit, dus we konden gelijk beginnen met de papiertjes. Ik heb eigenlijk dezelfde gemaakt als van Lea, alleen natuurlijk met andere foto's. De randen van de foto's heb ik een beetje geschuurd en zijn opgehoogd met 7-Gypsies 3D Double Sided Adhesive om er meer diepte in te krijgen.


Verder nog wat stickers en knoopjes en klaar is de papertray! Ik heb 'm in de huiskamer hangen, erg gezellig met die vrolijke kleurtjes. Ik ben alleen vergeten een foto van Paul erin te doen.....maar ja.........dat is een detail...ahum!!! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Fijne dag, liefs Karin

dinsdag 11 oktober 2011

Magnolia Mania #29


Goedemorgen! Het is weer tijd voor een nieuwe challenge op het Magnolia Mania challenge blog. Deze week is de opdracht om strepen te gebruiken op je kaartje/creatie. Ik heb een kerstkaartje gemaakt met het papier van My Mind's Eye. Het hekje heb ik gemaakt met een Magnolia DooHickey. De kerstbomen zijn ook van Magnolia. De roosjes komen uit mijn winkeltje. De titel heb ik gemaakt met de computer. Ik hoop dat jullie allemaal mee gaan doen met de challenge!

Ik wil met dit kaartje ook graag meedoen met de Wild Orchid Challenge.

Goodmorning! It is time for a new challenge at the Magnolia Mania Challenge blog. This week the challenge is to use stripes on your card/creation. I used My Mind's Eye pattern paper for my christmas card. Also a Magnolia DooHickey for the fence, some roses and leaves. The sentiment is printed on the computer.

I would like to join the Wild Orchid Challenge with this card.

***

Fijne dag, liefs Karin

zondag 9 oktober 2011

Forever Friends #4


Hallo allemaal! Mam en ik zijn net terug van ons weekendje Fairytale, en wat was het weer leuk dit jaar! We hebben heerlijk gescrapt. Het waren weer superleuke workshops, maar we zijn wel erg moe... Ik zal de komende dagen de projecten op mijn blog zetten!

Vandaag is er een nieuwe challenge van start gegaan op het Forever Friends blog. Deze keer is er een inspiratie foto.


Ik heb mijn kaartje gemaakt met papier van My Mind's Eye. De herfstblaadjes heb ik van mam, en ik heb geen idee waar zij ze vandaan heeft.....Verder nog een label gemaakt met een Magnolia DooHickey, lint van de markt en de paddenstoelen stempel is ook van Magnolia. Er is een hele leuke prijs te winnen van Webshop Margo. Je hebt tot 23 oktober de tijd om met de challenge mee te doen.

***

Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 7 oktober 2011

Nurse Tilda


Hallo lieve allemaal! Bedankt voor jullie lieve berichtjes op mijn vorige post, altijd leuk om te lezen! En trouwens ook welkom voor de nieuwe volgers!

Vandaag heb ik een beterschaps kaartje gemaakt. En wat vind ik dit toch een schattig stempeltje. Ik ben helemaal weg van haar! Ik heb papier gebruikt van Maja Design met rood erin, want dat past toch wel heel goed bij een zustertje!! De bloemen en swirls komen uit mijn winkeltje en het lint komt van de markt.


Dan ga ik nu gauw verder, want morgen ga ik samen met mama het hele weekend naar het Fairytale Event in Doorn! En ik moet mijn hobbykoffer nog herpakken! We hebben er zin in. Ik ben benieuwd of er nog meer van jullie komen.

****

Fijn weekend, liefs Karin

dinsdag 4 oktober 2011

Magnolia Mania #28


Goedemorgen! Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start op het Magnolia Mania blog. Deze week is er een hele leuke sketch. Ik heb mijn kaartje gemaakt met het kerstpapier van My Mind's Eye. Verder nog Zva Creative swirls, bloemen en roosjes. Het labeltje komt hier vandaan.


Goodmorning! Today there is a new challenge at the Magnolia Mania blog. This week there is a fantastic sketch. I used the christmas pattern papers from My Mind's Eye. I also used Zva Creative crystal swirls, flowers/roses and a label.

En omdat ik het zo'n leuke sketch vind, heb ik onderstaand kaartje ook nog gemaakt!

And because I like the sketch so much, I made a second card with it!
Fijne dag, liefs Karin