Scrapblog-Karin

zondag 31 juli 2011

Magnolia Down Under Challenge #107


Zo, we zijn weer terug van de camping. We hebben het vrij droog gehouden, maar echt warm was het niet! Volgende week schijnt het weer beter te worden, dus woensdag gaan we weer. Ik heb wel dit kaartje nog gemaakt met de challenge van Magnolia Down Under. Deze keer is het bingo en ik heb het lijntje flowers-ribbon-DooHickey gebruikt. Het papier is van Magnolia. Het lint komt van het tuincentrum, de bloemen, roosjes en swirls komen bij ScrapParadise vandaan. De doiley is van Wild Orchid Crafts.

***

I made this card for the Magnolia Down Under Challenge. It's bingo time this week. I chose the line flowers-ribbon-DooHickey. I used Wild Orchid Crafts doiley, flowers and roses. Zva Creative pearls and Magnolia pattern paper.

***

Fijne middag, liefs Karin

donderdag 28 juli 2011

Dutch Magnolia Lovers #12


Een hele goede morgen vanaf de camping! Het is niet heel erg zonnig, maar wel droog en gelukkig ook niet koud. De meiden zijn al weer op pad, Paul is naar zijn werk, dus ik zit heerlijk in de voortent met de laptap en mijn knutselspullen!
Dit kaartje heb ik gemaakt voor de zomerchallenge van Dutch Magnolia Lovers. Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye, Lost & Found, Market Street. De swirls heb ik gemaakt met een Magnolia DooHickey. Het labeltje komt bij Nicole vandaan, en daar heb ik zelf in word de tekst ingezet. De roosjes komen uit mijn winkeltje. De besjes zijn van Magnolia.

Ik ben benieuwd wat jullie van het kaartje vinden. Ik ga lekker aan de knutsel vandaag!

***

Liefs Karin

maandag 25 juli 2011

Girls Cards World #14


Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van Girls Cards World. Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye, de stempel is van Teddy Bo. Verder heb ik roosjes en bloemen gebruikt van Wild Orchid Crafts. De blaadjes zijn gemaakt met een Martha Stewart pons. De tekst heb ik in word gemaakt met behulp van de kaders van Nicole.

***

Ik heb vandaag ook heel veel roosjes en bloemen van Wild Orchid Crafts in het assortiment van mijn winkeltje opgenomen. Tot en met zondag 14 augustus krijg je 10% korting op het gehele assortiment als je de kortingscode WOC10 (let op: gebruik hoofdletters) gebruikt.

***

Fijne avond, liefs Karin

zondag 24 juli 2011

Het is net herfst.......

....en dat in juli. Nou ja, volgens de weermannen/vrouwen wordt het volgende week beter, dus daar gaan we dan maar naar uitkijken. Kunnen we weer eens naar de camping toe! Met dit slechte weer knutsel ik wel veel, dus vandaar 2 kaartjes in deze post.
Het eerste kaartje heb ik gemaakt met de sketch van Magnolia Mania. Een hele leuke sketch, dus het kaartje was zo gemaakt. Ik heb papier gebruikt van Pion Design. De bloemen en roosjes zijn van Wild Orchid Crafts, de besjes zijn van Magnolia. De rand heb ik geponst met een Martha Stewart pons. De tekst heb ik geprint in word met een label van Nicole.
I made this card with sketch #17 from the Magnolia Mania challenge blog. A fantastic sketch to work with. I used Pion Design pattern papers. Flowers and roses from Wild Orchid Crafts and Magnolia, a Martha Stewart punch and the label is from Nicole's blog.
Het tweede kaartje heb ik gemaakt met de sketch van het Wild Orchid Challenge blog, ook een hele leuk sketch. Voor dit kaartje heb ik My Mind's Eye papier gebruikt, Zva Creative pearls, mijn naaimachine, bloemen/roosjes/blaadjes van Wild Orchid Crafts en een labeltje.
I made this card with the sketch from the Wild Orchid challenge blog. I used My Mind's Eye pattern papers. Roses, leaves and flowers from Wild Orchid Crafts, Zva Creative pearls and a label.
***
Bedankt voor het langskomen! Ik zag dat ik de 150 volgers heb gehaald, dus ik ga straks even bedenken wat voor candy ik ga weggeven! Liefs Karin

zaterdag 23 juli 2011

DT call Forever Friends Challenge blogTineke gaat een nieuw challenge blog beginnen voor de Forever Friends liefhebbers en zoekt nog een aantal mede DT-ers. Ik ben dol op dit beertje dus vandaar dat ik een kansje ga wagen met onderstaand kaartje.


Ik heb papier gebruikt van Pion Design, lint van de markt, Zva Creative pearls en roosjes van Wild Orchid Crafts. Ik heb de volgende copics gebruikt: E43-E42-E41-R21 en R20. Het labeltje heb ik zelf gemaakt. Het model van het kaartje heb ik uit een oude Cards Only gehaald.

***

Liefs Karin

vrijdag 22 juli 2011

It's a Magnolia Challenge #11Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij het It's a Magnolia Challenge blog. De challenge is deze keer om kant op je kaartje of creatie te gebruiken. Verder mag alles, zolang er maar een Magnolia stempel op zit. De prijs is deze keer een waardebon van 15 euro te besteden bij Scrappapier. Ik zou het leuk vinden als jullie meedoen met de challenge, je hebt tot en met 4 augustus om je kaart/creatie in te sturen.

Ik heb mijn kaartje gemaakt met papier van We R Memory Keepers. Verder heb ik natuurlijk kant gebruikt, mijn naaimachine. De roosjes. en bloemen komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. De swirl heb ik gemaakt met een Magnolia DooHickey, de blaadjes met een Martha Stewart pons en het labeltje komt hier vandaan.

En omdat het vandaag de laatste dag is voor de schoolvakantie wil ik jullie ook nog merci-kaartje nr. 4 (tevens de laatste) laten zien, die Mara vandaag aan haar juf gaat geven.Voor dit kaartje heb ik papier gebruikt van My Mind's Eye, roosjes en bloemen van Wild Orchid Crafts, lint van de markt en de parel swirls komen uit mijn winkeltje.

Nou, dit was het voor vandaag, ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

***

Fijne dag, liefs Karin

woensdag 20 juli 2011

Just Magnolia #115Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve, leuke reakties op mijn vorige post. Ik zag ook dat ik bijna 150 volgers heb, als het zover is, ga ik een leuke candy weggeven!

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van het Just Magnolia and Hanglar & Stanglar blog. De challenge is om een creatie/kaartje te maken met de kleuren rose/paars en er moeten parels op zitten. Nou dat is wel gelukt denk ik zo. Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye. Ook heb ik de naaimachine weer eens gebruikt. Verder nog een doiley, roosjes en bloemen van Wild Orchid Crafts, een labeltje en natuurlijk de parel swirls van Zva Creative. Tilda heb ik ingekleurd met de volgende copics: E44-E43-E42-E41-E50-E51-E93-BG13-BG11 en BG10.

***

I made this card for challenge #115 from the Just Magnolia and Hanglar & Stanglar blog. I used My Mind's Eye pattern paper and Zva Creative pearl swirls. The doiley, roses and flowers are from Wild Orchid Crafts. A label and I did some stitching with my machine.

***

Fijne dag, liefs Karin

maandag 18 juli 2011

Teddy Bo kaartjeIn de laatste Cards Only zag ik de stempels van Teddy Bo en Teddy Bea. Ik vind ze zo leuk dat ik gelijk een paar digitale stempels heb gekocht. En dit is mijn eerste kaartje met Teddy Bo. Ik heb papier gebruikt van Maja Design. De bloemen en roosjes zijn van Wild Orchid Crafts, de besjes zijn van Magnolia. Ik heb de volgende copics gebruikt voor het inkleuren: E44-E43-E42-E41-B01-B00-B000-R22-R21-R20-YG63.

Ik ben benieuwd wat jullie van de stempel vinden...en van het kaartje natuurlijk ook!!

***

Fijne avond, liefs Karin

zondag 17 juli 2011

Simply Magnolia - BirthdayWat een herfstig weer voor juli. Ik heb medelijden met al die mensen die in de regen op de camping staan....de meisjes moeten nog 1 week naar school en dan begint de vakantie ook hier....en je begrijpt het al, ook wij gaan naar de camping.........maar wel als het droog is! Nou ja, het is in ieder geval lekker weer om te knutselen. Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van Simply Magnolia waar de challenge is om een verjaardagskaart/creatie te maken.


Het papier dat ik heb gebruikt is van My Mind's Eye, Lime Twist - Life of the Party. Verder nog wat kant van de markt, een Martha Stewart pons voor het randje. Roosjes, blaadjes en bloemen van Wild Orchid Crafts, Zva Creative swirls en het labeltje komt hier vandaan. Tilda heb ik ingekleurd met de volgende copics: E44-E43-E42-E41-E50-E51-E93-R22-R21-R20-YG25. Verder heb ik de randjes van het broekje bewerkt met wat glitters.

***

Bedankt voor het langskomen, liefs Karin

zaterdag 16 juli 2011

Dutch Magnolia Chickies - Vakantie


Vandaag is de nieuwe challenge bij the Dutch Magnolia Chickies van start gegaan en het thema deze keer is: maak een zomerse/vakantie kaart. Voorwaarde is natuurlijk dat er een Tilda of Edwin stempel gebruikt wordt. Er is een leuke prijs die je er mee kunt winnen, nl. een Magnolia stempel en deze wordt gesponsord door Miekelotte . Neem gauw een kijkje op het blog van The Dutch Magnolia Chickies en doe gezellig mee!
***

Ik heb mijn kaartje gemaakt met papier van My Mind's Eye, Lime Twist - Happy Go Lucky. Verder een doiley, bloemen en roosjes van Wild Orchid Crafts. De swirls van Zva Creative komen uit mijn winkeltje. De tekst heb ik gemaakt met behulp van de gratis kaders van het blog van Nicole, daarin heb ik in Photoshop 'veel liefs' geprint.
***

Fijne zaterdag, liefs Karin

woensdag 13 juli 2011

3e bedankje voor de jufEn hier hebben we bedankje nr. 3. Nog eentje te gaan, en dan kunnen de meiden de juffen blij gaan maken met de chocolaatjes! Dit kaartje heb ik gemaakt met papier van Prima Marketing. De bloemen, roosjes en blaadjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. Het lint komt van de markt en de uitgestanste blaadjes komen van een Magnolia DooHickey.De beschrijving hoe je deze kaart moet maken heb ik hier vandaan. De tekst aan de binnenkant heb ik zelf gemaakt op de computer mbv word.

***

Fijne woensdag, liefs Karin

zondag 10 juli 2011

Nog een bedankje voor een juf


Omdat allebei de meiden 2 juffen hebben, heb ik nog een chocolaatjes-kaart gemaakt (nog 2 te gaan dus....). Ik heb papier gebruikt van Bo Bunny, Gabrielle. Verder nog wat roosjes, blaadjes en roosjes van Wild Orchid crafts, swirls van Zva Creative en lint van het tuincentrum. De randen van het papier heb ik met bruine inkt bewerkt.


Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 8 juli 2011

It's a Magnolia Challenge #10Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij It's a Magnolia Challenge. De opdracht is om een easelkaart te maken. En natuurlijk moet er een Tilda of Edwin stempel op zitten. Je kunt een waardebon van €7,50 winnen van Zuurstokgroen.nl.


Ik heb voor mijn easelkaart papier gebruikt van Magnolia, bloemen en roosjes van Wild Orchid Crafts, Zva Creative pearls, lint van de markt en verder nestabilities. Ik heb de baby ingekleurd met de volgende copics: R85-R83-R81-E50-E51-E93-W000-W00-W01.

Ik hoop dat jullie allemaal mee gaan doen met de challenge!!!

***

Dit kaartje wil ik ook graag mee laten doen aan challenge #5 van TOMIC.

I would like to enter challenge #5 at the TOMIC blog with this card.
***


Fijne dag, bedankt voor het langskomen. Liefs Karin

woensdag 6 juli 2011

Just Magnolia #113Ik ben helemaal opgelucht, kom net van de tandarts vandaan (ik had een gaatje....), en eigenlijk viel het allemaal erg mee. Ben altijd best nerveus, maar eigenlijk blijkt dus weer dat het niet nodig is. Maar goed, dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van Just Magnolia and Hanglar and Stanglar blog. De challenge deze week is 'anything goes, with optional extra shabby chic'. Ik heb papier gebruikt van Magnolia. De doiley, roosjes, blaadjes, bloemen en druppels komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. Het kant en het lint komt van de markt. Het labeltje komt hier vandaan.

***

I made this card for challenge #113 from the Just Magnolia and Hanglar and Stanglar blog. The challenge is anything goes with optional extra shabby chic. I used Magnolia pattern paper, the doiley, flowers, roses, leaves and drops are from Wild Orchid Crafts. I bought the ribbon and lace at a local shop.

***

Fijne dag, liefs Karin

maandag 4 juli 2011

Dutch Card Lovers #97


Ik zag gisteren een hele leuke challenge bij het Dutch Card Lovers blog voorbij komen. Het is de bedoeling dat je een Diaperfoldpouch maakt. Nou had ik daar dus nog nooit van gehoord, maar omdat er ook een link bij stond hoe je dit moet maken ben ik gelijk aan de slag gegaan. Als klein kadootje heb ik er babysokjes in gedaan.


Ik heb papier gebruikt van Pebbles Inc. Roosjes, bloemen en blaadjes van Wild Orchid Crafts, een Magnolia DooHickey voor de swirls en mijn nestabilities. Ik vind het resultaat zelf wel erg leuk geworden. Oh ja, baby Tilda heb ik inkleurd met W000-W00-W1-E50-E51-E93-R22-R21 en R20.

***

Fijne avond, liefs Karin

zondag 3 juli 2011

Simply Magnolia - Anything goesGisteravond hebben we Paul opgehaald op Schiphol, wat is dat leuk om te zien hoe de meiden naar hem toe rennen, al joelend van plezier! En ja, ook ik ben weer blij dat hij heelhuids terug is. Maar het is niet voor lang, want dinsdag vertrekt hij weer voor 4 dagen naar Turkije.....

Dit kaartje heb ik gemaakt voor 1 van de juffen van de meiden. Het is bijna weer juffendag, dus ik ben maar vast begonnen.Het papier is van Prima Marketing, Sparkling Spring. De roosjes, blaadjes en bloemen zijn van Wild Orchid Crafts. De druppels zijn van Magnolia. Het lint komt van het tuincentrum. Ik heb Tilda ingkleurd met de volgende copics: R85-R83-R81-E44-E43-E42-E41-E50-E51 en E93. Het kaartje doet mee aan de challenge van Simply Magnolia, waar het deze keer 'anything goes' is.
***

Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 1 juli 2011

Dutch Magnolia Chickies Challenge #4Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies. En voor mij de eerste challenge als DT-er. De challenge is om een een kaart te maken n.a.v. bovenstaande sketch. De bedoeling is het dat het een langwerpige kaart wordt. Dus geen A5 of vierkant.

Ik heb voor mijn kaartje papier gebruikt van Magnolia. Verder nog wat roosjes van Wild Orchid Crafts, touw, Zva Creative pearls. Tilda heb ik ingekleurd met de volgende copics: E44-E43-E42-E41-E50-E51-E93-RV34-RV32-RV00-E31-E35-E37.

Je kan een heel leuk prijsje winnen van HobbieShoppie, dus ik zou zeggen, doe gezellig met ons mee!
***

Nog maar 1 nachtje slapen.....liefs Karin