Scrapblog-Karin

woensdag 1 december 2010

LO Le Cap d'Agde

Oh, wat is het toch koud.............brrrrrrrrrrrrrrr........ben echt geen wintermens hoor....geef mij maar lekker zomerweer! Maar goed, we maken er het beste van met 4 winterjassen/5 sjaals/3 mutsen en 2 paar handschoen!
Om toch een beetje warm te blijven heb ik deze zomerse LO gemaakt van onze meiden. De foto is afgelopen zomer genomen in Zuid-Frankrijk, en als ik er naar kijk word ik al helemaal blij.....wat was het daar heerlijk!
Het papier is van October Afternoon, ik dacht Fly-a-Kite, de letters zijn van American Crafts en de bloemen en swirls zijn van Prima Marketing.
Nou ik ga de kou weer in, want de meiden komen zo uit school! Fijne dag allemaal.
Liefs Karin

4 reacties:

Romy zei

Inderdaad: het is echt niet normaal koud buiten. En dan heb ik nog de mazzel dat mijn school maar 2 minuten fietsen is; een paar arme klasgenoten moeten wel drie kwartier door de kou heen:( Je layout is in ieder geval heel zomers en verfrissend. Suuuupermooi met al die laagjes en de bloemetjes. Dit is echt één van mijn favoriete layouts van jou:)

Marjan Küppers zei

Heerlijk, zo'n mooie zomerse LO met dit weer. Ja, het is ijskoud, op het schoolplein staan is nu even niet zo fijn, maar moet wel. En dan komt vrijdag de Sint aan... op onze school.Brrrrr!!!

Groetjes, Marjan

PatriciaKleijn zei

Heel erg leuk zeg... en ja die kou he wat zal ik er van zeggen brrrrrrrr :P

*Kus Patries*

Annemarie en Merit zei

Wat een leuke layout en een prachtige foto van je 2 meiden,fijn als je zulke heerlijk herinneringen hebt aan een vakantie.
en inderdaad het is behoorlijk frisjes...

Een reactie posten