Scrapblog-Karin

vrijdag 31 december 2010

Traktaties Mara

Vandaag hebben we de traktaties van Mara gemaakt. Ze is volgende week jarig, dus ik dacht, je kan het maar vast klaar hebben! De meisjes hebben fijn meegeholpen met de zakjes te vullen, te plakken en te nieten, dus het was een gezellige middag.
We hebben exemplaren voor de meisjes (rechter foto) en voor de jongens (linker foto), want volgens Mara willen jongens echt geen rose hebben.....
Nadat alle zakjes klaar waren heeft Mara ze zelf in de uitdeelmand gedaan en dit is het resultaat:
Nu nog maar 5 nachtjes slapen....!!!
***
Doe vanavond voorzichtig met vuurwerk, en geniet lekker van elkaar, dat gaan wij ook doen.
Ik wens al mijn bloglezers een heel fijn 2011, tot volgend jaar!

dinsdag 28 december 2010

Scrap it with a Song #37

Via het blog van Sam kwam ik op het Scrap it with a Song blog. Deze week is de opdracht om 'SMILE' te gebruiken op je layout. En omdat ik deze foto van Lenka en mij al een tijdje heb liggen vond ik het nu toch echt tijd worden om deze te gaan scrappen!
Het papier dat ik heb gebruikt is van Jillibean Soup, Monster Stew. Voor de titel heb ik Thickers gebruikt. Verder nog wat Prima Marketing bloemen, Zva Creative swirls en natuurlijk heb ik mijn naaimachine niet overgeslagen!
***
I made this layout after I visited Sam's blog. She is a design member of the Scrap it with a Song blog and I really liked the challenge this week. The challenge is to use 'SMILE' in de title.
I used Jillibean Soup, Monster Stew pattern paper. Thickers for the title, Prima Marketing flowers, a Zva Creative swirl and ofcourse I used my sewing machine.
***
Fijne dag, liefs Karin

maandag 27 december 2010

Scrapping the Music-Times Like These


En nog een berichtje vandaag. Deze lay out heb ik net gemaakt met de challenge van het Scrapping the Music blog. Het is de bedoeling dat je een gedeelte van de songtekst van het lied van de Foo Fighters - Times Like These gebruikt. Ik heb de titel van het liedje gebruikt.
Het papier is van Bella Blvd. Verder heb ik lay out rustig gehouden met wat kleine Prima Marketing bloemen, Thickers van American Crafts, mijn naaimachine en de printer voor de tekst!
***
I made this lay out with the challenge from the Scrapping the Music blog. This challenge you have to use lyrics from the Foo Fighters song, Times Like These. Well, as you can see, I used the title from the song.
I used Bella Blvd pattern paper, Prima Marketing flowers and American Craft Thickers.
***
Liefs Karin

Friday Sketchers #134

En de tweede week van onze vakantie gaat vandaag in....wat gaat het toch snel!
Gisteren heb ik dit kaartje gemaakt met sketch #134 van het Friday Sketchers blog.
Het papier dat ik heb gebruikt is van My Mind's Eye. De bloemen zijn van Prima Marketing en Wild Orchid Crafts, ik heb Zva Creative crystals gebruikt, een rub-on van Melissa Frances en lint van de markt.
***
I made this card with sketch #134 from the Friday Sketchers blog. I used My Mind's Eye paper, Prima Marketing flowers, roses from Wild Orchid Crafts. The crystal swirl is a Zva Creative product and I used a Melissa Frances rub-on for the sentiment.
***
Fijne dag, en bedankt voor het langskomen, liefs Karin

zondag 26 december 2010

Wild Orchid Challenge #13

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke 1e kerstdag hebben gehad. Wij hebben een hele leuke en gezellige dag gehad bij mijn ouders.
Vandaag zijn we lekker thuis, dus ik heb lekker de tijd gehad om dit kaartje af te maken. Ik kwam op het challenge blog van Wild Orchid en vond het zo'n leuke challenge, dat ik er dit kaartje mee heb gemaakt. De challenge is om de kleuren rose-wit en zilver te gebruiken.
Ik heb papier gebruikt van Magnolia en Making Memories, Zva Creative swirls en bloemen van Wild Orchid Crafts. Tilda is ingekleurd met de volgende copics:
E50-E51-E93-E44-E43-E42-E41-R85-R83-R81-YR21 en YR23.
Ik heb glitters aangebracht op de handschoenen en onderkant van de jurk.
***
I hope you all have had a wonderful christmas. We had a fabulous time at my parent's home with the family.
Today I had some time to finish this card which I made with the challenge from the Wild Orchid Challenge blog. The challenge is to use the colors pink-white and silver.
I used Magnolia and Making Memories paper, Zva Creative pearls and ofcourse flowers from Wild Orchid Crafts.
I used the following copic sketch makers for Tilda: E50-E51-E93-E44-E43-E42-E41-R85-R83-R81-YR21 and YR23. I put some glitters on Tilda's dress and gloves.
***
Fijne dag, liefs Karin

donderdag 23 december 2010

Friday Sketchers #133


Dit trouwkaartje heb ik gemaakt met sketch #133 van Friday Sketchers, een leuke sketch waar ik gisteren lekker mee bezig ben geweest. Het papier is van Making Memories en My Mind's Eye. De bloemen komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. Tilda en Edwin heb ik ingekleurd met mijn copics.
***
I made this weddingcard with sketch #133 from Friday Sketchers, a really nice sketch to work with. I used Making Memories and My Mind's Eye papers. The flowers/roses are from Wild Orchid Crafts. I colored Tilda en Edwin with my copics.
***
Fijne dag, liefs Karin

woensdag 22 december 2010

Just Magnolia #86

Gisteren heb ik met de meiden heerlijk zitten knutselen. Lenka was aan het schilderen, Mara aan het knippen en plakken en ik heb dit kaartje gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van sketch #86 van het Just Magnolia Challlenge blog. Het papier is van Bo Bunny, de roosjes zijn van Wild Orchid Crafts en Tilda heb ik met mijn copics ingekleurd.
***
Yesterday I made this 'happy birthday' card with sketch #86 from the Just Magnolia Challenge blog. I used Bo Bunny pattern paper, a MS punch for the leaves and I bought the roses at Wild Orchid Crafts. I colored Tilda with my copics.
***
Fijne dag en bedankt voor het langskomen, liefs Karin

maandag 20 december 2010

Uitnodigingen Mara

In het nieuwe jaar wordt Mara al weer 6 jaar en dus is het tijd voor een feestje! Ik heb het kaartje simpel gehouden maar wel lekker vrolijk!
Het papier dat ik heb gebruikt is van Echo Park, voor de border heb ik mijn Martha Stewart pons gebruikt en de tekst "feest" heb ik gemaakt op de computer. Uiteraard heb ik ook mijn naaimachine weer gebruikt voor de afwerking.
Fijne dag, liefs Karin

woensdag 15 december 2010

Just Magnolia #85

Het is al weer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet, maar ik heb drukke tijden achter de rug! Ik heb gisteren examen gedaan voor het eerste gedeelte van de medische terminologie cursus die ik volg via mijn werk. En wat moest ik daar veel voor leren, dat heeft veel tijd in beslag genomen en daarom even geen scrapsels! Maar gelukkig heb ik nu lekker vakantie dus ik kan weer aan de gang! En het leren is niet voor niets geweest, want ik heb een 8.4 gehaald!! Ik ben er zoooooooo blij mee.
Voor het Just Magnolia challenge blog is de opdracht deze week om een kerstkaartje te maken...en moest ik er nou toch nog eentje nodig hebben...elk jaar vergeet ik wel iemand (shame on me...) en ook dit jaar weer.....maar dit kaartje gaat vandaag op de bus, dus met een beetje geluk, en met behulp van de TNT, moet die voor kerst wel aankomen! Ik heb gebruik gemaakt van Magnolia papier, 2 Martha Stewart ponzen (voor de blaadjes en voor het randje), en de roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. Tilda heb ik ingekleurd met mijn copics.
***
I made this christmas card for the challenge at the Just Magnolia challenge blog. I used Magnolia paper, roses from Wild Orchid Crafts and 2 different Martha Stewart punches, 1 for the leaves and 1 for the border.
I colored Tilda with my copics.
***
Fijne dag, veel liefs Karin

vrijdag 3 december 2010

Just Magnolia #84

Ik heb vanmorgen heerlijk zitten scrappen op mijn zolder/scrapkamer. Ik moet eigenlijk de bedden verschonen......maar ja, dat kan morgen ook wel...
Omdat de trouwkaarten in mijn webwinkel erg goed lopen, heb ik vandaag weer een nieuwe gemaakt.
Op het Just Magnolia challenge blog is de challenge van deze week: SPARKLE...en dat heb ik terug laten komen in de jurk van Tilda en de swirls.
Het rose papier is van Magnolia, het papier met de tekst is van Making Memories.
Afgelopen week heb ik weer een heleboel nieuwe bloemen binnen gekregen van Wild Orchid Crafts, dus die heb ik gelijk gebruikt, super zijn ze, toch?
Het bruidspaar is uiteraard ingekleurd met mijn copics. De swirls zijn van Zva Creative en de blaadjes heb ik geponst met mijn Martha Stewart pons.
***
This morning I made this wedding card with challenge #84 from the Just Magnolia challenge blog, which is: SPARKLE! I used this in Tilda's dress which is very sparkly and the swirls.
The pink paper is from Magnolia and the other paper is from Making Memories. I used flowers and roses from Wild Orchid Crafts, a Zva Creative pearl and I made the leaves with my Martha Stewart punch. I colored Tilda and Edwin with my copic markers.
***
Bedankt voor het langskomen en al die lieve berichtjes die jullie achterlaten, liefs Karin

woensdag 1 december 2010

LO Le Cap d'Agde

Oh, wat is het toch koud.............brrrrrrrrrrrrrrr........ben echt geen wintermens hoor....geef mij maar lekker zomerweer! Maar goed, we maken er het beste van met 4 winterjassen/5 sjaals/3 mutsen en 2 paar handschoen!
Om toch een beetje warm te blijven heb ik deze zomerse LO gemaakt van onze meiden. De foto is afgelopen zomer genomen in Zuid-Frankrijk, en als ik er naar kijk word ik al helemaal blij.....wat was het daar heerlijk!
Het papier is van October Afternoon, ik dacht Fly-a-Kite, de letters zijn van American Crafts en de bloemen en swirls zijn van Prima Marketing.
Nou ik ga de kou weer in, want de meiden komen zo uit school! Fijne dag allemaal.
Liefs Karin