Scrapblog-Karin

zaterdag 27 november 2010

LO Summer Memories

Omdat de winter nu toch echt gaat beginnen (hebben jullie het ook zo koud...) heb ik deze zomerse foto van Lenka gescrapt. De foto is gemaakt in Zuid Frankrijk aan het strand. De zonnebril was nieuw en ze was er zo blij mee dat ze de bril de hele vakantie heeft opgehouden!
Het papier is van Bella Blvd, de bloemen zijn van Prima Marketing en de swirls zijn van Zva Creative.
Ik heb dit weekend weer een leuke aktie in mijn winkel: als je de code VERZEND (let op: hoofdlettergevoelig) gebruikt zijn de verzendkosten gratis!
Nou ik ga mijn koffer inpakken, want Paul en ik gaan een weekendje weg! We gaan shoppen in Amsterdam, daarna een high-tea in het Krasnapolsky hotel, lekker uit eten, casino en daarna heerlijk slapen in het Marriot! We hebben er zin in! (oh ja, en de meisjes gaan logeren bij René en Debby!)
Fijn weekend, liefs Karin

6 reacties:

Romy zei

Wauw, wat een boel vrolijkheid op deze prachtige, zomerse layout. Ik vind hem helemaal te gek! En zo te horen wordt het een heerlijk weekend. Heel veel plezier en geniet ervan!

Marjan Küppers zei

Een Lo om je even aan te warmen, met dit mooie papier en de leuke foto! Erg mooi, Karin!
Je weekend klinkt ook al zo leuk, geniet ervan!

Groetjes, Marjan

sam zei

hele leuke lo!
ik mis de zomer nu al :(

Danielle zei

heerlijke zomerse LO! heb het zeker koud, ik hou wel van winters, maar het gaat wel heel snel nu, brrrrr

PatriciaKleijn zei

wow hele mooie lo zeg
Geniet van je weekend

*Kus Patries*

blogvanco zei

Dat is nog eens een zomerse LO, mooi zeg. En wat gaaf een weekendje weg naar Amsterdam. Zouden wij laatst ook doen, voor het eerst sinds de vorige eeuw geloof ik, en toen ging het niet door want Sinterklaas kwam aan, jaja, erg he?

Een reactie posten