Scrapblog-Karin

donderdag 4 november 2010

Kadotasje

Morgen is het zover! Dan gaan mijn broer René en Debby trouwen! Het was nog even afwachten of dat het allemaal door zou gaan ivm de longontsteking van Debby, maar gelukkig hebben de artsen haar met behulp van Prednison weer op de been gekregen!
Ik heb dit kadotasje gemaakt waar ik dan lekkere chocolade in doe met geld.
Ik heb papier gebruikt van My Minds Eye, Alphabet Soup. De bloemen zijn van Prima Marketing en Wild Orchid Crafts. Zva Creative swirls en de bingo getallen heb ik gekregen bij het Fairytale Event. Uiteraard staat de 5 en 11 voor 5 november.
Het zal een mooie maar emotionele dag gaan worden, maar we hebben er zin in! De meiden zijn bruidsmeisjes, dus die zijn al dagen aan het stuiteren!
Veel liefs Karin

7 reacties:

Marjan Küppers zei

SUPER!! Dat is een prachtig en met liefde gemaakt tasje, iets om te bewaren! Wat fijn dat je schoonzusje toch gezond haar trouwdag kan beleven. Veel plezier morgen, ook met het geven van je mooie tasje met inhoud.

Groetjes, Marjan

Romy zei

Wauw, wauw, wauw, wat een onwijs mooi cadeautasje! Ik weet zeker dat ze daar heel blij mee zullen zijn. Ik vind het zo'n mooi idee dat ze juist nu elkaar eeuwige trouw beloven. Gelukkig is het gelukt om Debby alsnog op haar trouwdag aanwezig te kunnen laten zijn. Een hele fijne dag morgen! En wat zullen Lenka en Mara ook genieten.

martina's kaartjes zei

Wat zijn dit mooie werkjes !!! super !
vele groetjes, martina
x

Fia zei

Je kan echt zien dat je dit met liefde gemaakt heb Karin.
Prachtig!!!
Een hele mooie dag wens ik jullie toe.

Lieve groetjes Fia

Annemarie en Merit zei

Wat is dat leuk gemaakt zeg,Een hele fijne dag toegewenst ondanks alle zorgen, het allerbeste toegewenst ook voor het bruidspaar.

liefs annemarie en merit

Margot zei

dat is een supergaaf cadeau!

Heidie zei

wat een gaaf kado. En ik hoop dat je vandaag een geweldige dag heb gehad.

groetjes Heidie

Een reactie posten