Scrapblog-Karin

zaterdag 27 november 2010

LO Summer Memories

Omdat de winter nu toch echt gaat beginnen (hebben jullie het ook zo koud...) heb ik deze zomerse foto van Lenka gescrapt. De foto is gemaakt in Zuid Frankrijk aan het strand. De zonnebril was nieuw en ze was er zo blij mee dat ze de bril de hele vakantie heeft opgehouden!
Het papier is van Bella Blvd, de bloemen zijn van Prima Marketing en de swirls zijn van Zva Creative.
Ik heb dit weekend weer een leuke aktie in mijn winkel: als je de code VERZEND (let op: hoofdlettergevoelig) gebruikt zijn de verzendkosten gratis!
Nou ik ga mijn koffer inpakken, want Paul en ik gaan een weekendje weg! We gaan shoppen in Amsterdam, daarna een high-tea in het Krasnapolsky hotel, lekker uit eten, casino en daarna heerlijk slapen in het Marriot! We hebben er zin in! (oh ja, en de meisjes gaan logeren bij René en Debby!)
Fijn weekend, liefs Karin

dinsdag 23 november 2010

Dutch Card Lovers #71

En dit is het laatste kaartje dat ik afgelopen zondagmiddag heb gemaakt! Ik was helemaal in de kerstsfeer, dus vandaag weer een kerstkaart. Ik heb de sketch gebruikt van het Dutch Card Lovers blog. Een leuke, aparte sketch.
Ook voor dit kaartje heb ik Magnolia papier gebruikt, roosjes van Wild Orchid Crafts, swirls van Zva Creative en de takjes zijn gemaakt met mijn nieuwe Martha Stewart pons.
Tilda is ingekleurd met mijn copics.
Veel liefs, Karin

maandag 22 november 2010

Card Patterns #91

En dit is kaartje 2 die ik gisteren heb gemaakt. Ik heb de sketch van Card Patterns gebruikt.
Het papier is van Magnolia, het labeltje komt bij Margriet vandaan, de roosjes wij Wild Orchid Crafts en Tilda heb ik ingekleurd met mijn copics.
Voor de blaadjes heb ik mijn nieuwe pons gebruikt en de swirls zijn van Zva Creative.
***
I made this christmas card with sketch #91 from the Card Patterns blog. I used Magnolia papers, roses from Wild Orchid Crafts and Zva Creative pearls. I colored Tilda with my copics.
I used a Martha Stewart punch for the little leaves.
***
Tot morgen voor kaartje nr. 3, liefs Karin

zondag 21 november 2010

Just Magnolia Challenge #83

Vandaag heb ik heerlijk zitten scrappen, en ik heb 3 kerstkaarten gemaakt! Ik schiet al op, ben er bijna!! De eerste heb ik gemaakt met de challenge van het Just Magnolia blog. En de challenge was: wit + 1. Dus ik er een blauw/wit kaartje van gemaakt! Ik ben er zelf wel tevreden over. Gisteren heb ik bij Doe@ding een nieuwe Martha Stewart pons gekocht, en ik ben er superblij mee want ik was al erg lang op zoek naar dit exemplaar! Het papier is van Magnolia, de roosjes van Wild Orchid crafts en de swirls zijn van Zva Creative.
***
Today I made this card with challenge #83 from the Just Magnolia Challenge blog. The challenge was: white + 1. And I used blue for the second color. I used Magnolia paper, Zva Creative swirls, my brand new Martha Stewart punch and roses from Wild Orchid Crafts.
***
Morgen zal ik kaartje nr. 2 showen! Liefs Karin

donderdag 18 november 2010

Card Patterns #90

En nog een kerstkaartje. Mijn voorraadje gaat goed, ik ben er bijna! Ik heb sketch #90 gebruikt van het Card Patterns challenge blog. Het papier is van 3 Bugs in a Rug. Verder heb ik Basic Grey letter gebruikt, wat touw, mijn naaimachine en een Martha Stewart pons voor de sneeuwvlokjes.
***
And another christmas card. I am almost ready with my christmas cards! I used sketch #9o from the Card Patterns blog for this card. The paper is from 3 Bugs in a Rug, Basic Grey letter stickers and my Martha Stewart punch for the snowflakes.
***
Veel liefs, Karin

dinsdag 16 november 2010

Get Sketchy #64

Met het leuke kerstpapier van Three Bugs in a Rug heb ik dit kerstkaartje gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van de sketch van Get Sketchy. Het kerstmannetje heb ik uitgeknipt en het dak van het huisje heb ik bewerkt met glitters. Voor de sneeuwvlokken heb ik een Martha Stewart pons gebruikt.
***
With the cute paper from Three Bugs in a Rug I made this christmas card. I used sketch #64 from the Get Sketchy blog. I cut out the little christmas guy from the paper and I put some glitters on the roof of the little house. I used a Martha Stewart punch for the snowflakes.
***
Fijne avond, liefs Karin

zondag 14 november 2010

Dutch Card Lovers #70

Wat een heerlijk scrapweer was het vandaag! Ik heb met de sketch van Dutch Card Lovers maar liefst 2 kaartjes gemaakt. De eerste is gemaakt met Bo Bunny papier, en het andere kaartje met My Mind's Eye. Verder heb ik swirls gebruikt van Zva Creative en Prima Marketing.
Fijne avond, liefs Karin

woensdag 10 november 2010

Get Sketchy #63

Dit geboortekaartje heb ik in opdracht gemaakt voor een vriendin die tante is geworden. Ik heb sketch #63 gebruikt van het Get Sketchy blog. Het papier is van Echo Park, A walk in the park. Ik heb thickers gebruikt voor de naam. Het is een simpel kaartje geworden, maar ik ben er zelf wel tevreden over.
***
I made this card with sketch #63 from the Get Sketchy blog. I used Echo Park, A walk in the park paper and thickers for the name. It is a simple card, but I am very happy with it.
***
Fijne dag, liefs Karin

zondag 7 november 2010

Dutch Card Challenge #69

Bedankt voor alle lieve berichtjes om mijn vorige post. De bruiloft was heel geslaagd. Ingetogen, maar toch heel romantisch en gezellig. We hebben heerlijk gelunched met z'n allen. En René en Debby vonden mijn tasje heel erg leuk.
***
Deze week geen sketch bij het Dutch Card Lovers blog maar een recept:
En dat vond ik zo leuk dat ik er gisteren gelijk mee aan de gang ben gegaan. En volgens mij heb ik alle ingredienten gebruikt. Ik heb het papier van My Minds Eye gebruikt, Alphabet Soup. De stempel van Tilda komt uit de nieuwe kerst collectie van Magnolia. Het lintje komt van de markt, de swirls zijn van Zva Creative en de roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan.
Fijne zondag iedereen, en bedankt voor het langskomen! Liefs Karin

donderdag 4 november 2010

Kadotasje

Morgen is het zover! Dan gaan mijn broer René en Debby trouwen! Het was nog even afwachten of dat het allemaal door zou gaan ivm de longontsteking van Debby, maar gelukkig hebben de artsen haar met behulp van Prednison weer op de been gekregen!
Ik heb dit kadotasje gemaakt waar ik dan lekkere chocolade in doe met geld.
Ik heb papier gebruikt van My Minds Eye, Alphabet Soup. De bloemen zijn van Prima Marketing en Wild Orchid Crafts. Zva Creative swirls en de bingo getallen heb ik gekregen bij het Fairytale Event. Uiteraard staat de 5 en 11 voor 5 november.
Het zal een mooie maar emotionele dag gaan worden, maar we hebben er zin in! De meiden zijn bruidsmeisjes, dus die zijn al dagen aan het stuiteren!
Veel liefs Karin