Scrapblog-Karin

dinsdag 14 september 2010

Just Magnolia

Mijn kerstkaarten voorraad begint al wat te worden! Vandaag heb ik weer een kaartje gemaakt met het prachtige papier van Bo Bunny. Het kerstkaartje heb ik gemaakt met de challenge van het Just Magnolia Challenge blog. Ik heb Tilda ingekleurd met de volgende copics: E50-E51-E93-BG11-BG13-E44-E43-E42-E41 en R35. De swirls is van Prima Marketing, net zoals de centers in de sneeuwvlokjes, die ik heb gemaakt met mijn Martha Stewart pons. Het labeltje heb ik zelf gemaakt.
***
Today I made this christmas card with sketch #72 from the Just Magnolia Challenge blog. I used Bo Bunny papers. I used the following copics for Tilda: E50-E51-E93-BG11-BG13-E44-E43-E42-E41 and R35. The swirl and centers are from Prima Marketing, the snowflakes are made with a Martha Stewart punch. I made the label myself.
***
Fijne dag, liefs Karin

8 reacties:

Romy zei

Oh wauw, die is mooi! De kleurtjes van Tilda staan werkelijk prachtig bij dit papier en de zilveren details geven het kaartje echt wat kersterigs!

bmartes zei

Ha Karin, weer een nieuw kaartje, mooi hoor!
Groetjes,
Arja

manja zei

Hoi Karin, wat een leuke kaartjes staan er op je blog!Ik heb de lijnen van bo bunny en 3 bugs ook liggen, maar bij mij is er nog niks mee gebeurt, ik word gelijk volger bij je, kan ik in de gaten houden wat je er nog meer mee maakt ;)
groetjes Manja

Lida zei

wow ontzettende leuk kaatje dat is ook mijn fav
stempel

groetjes lida

carlies zei

ohh wat een super leuk kaartje

groetjes carla

Monique/bloem zei

Wat een prachtig kaartje is dit zeg! Dit papier is ook wel heel erg leuk, mooie kleuren!

Bev zei

Gorgeous card, love the colours and detail! Thanks for joining us at JM this week x

Dena zei

Beautiful papers, the colors are so wonderful!
Thanks for joining the Just Magnolia challenge this week!
Hugs, Dena

Een reactie posten