Scrapblog-Karin

zondag 27 juni 2010

Ik schaam me diep.....

Oh, wat is het lang geleden dat ik een berichtje heb geplaatst op mijn blog! Ik schaam me diep...
Zo waren we in de wolken dat ons huis verkocht was en dat we zelf al iets op het oog hadden....en zo krijg je te horen dat onze kopers de financien niet rond kunnen krijgen...aarrgghhh.
Dus het huis dat wij graag zouden willen kopen, gaat aan ons neusje voorbij...want ja..wij kunnen immers geen 2 hypotheken betalen! Ik heb het ook erg druk met revalideren.....ik loop inmiddels weer.....maar 2x fysiotherapie in de week is best pittig!
En ja, dan is er nog de bekende 'scrapdip', iedereen heeft er wel eens last van....en zo ook ik.....
En ik baal ervan.....ik heb geen puf, geen inspiratie...........en dat is best frusterend.
Dit kaartje heb ik nog kunnen maken voor ons neefje Mick, die is al weer 2 jaar geworden!
Het papier is van October Afternoon, de letters zijn Thickers. De stempel heb ik met mijn Derwents ingekleurd!
Ik ga heerlijk genieten van het mooie weer, we gaan over 3 weken naar Zuid-Frankrijk, en ik hoop dat ik mijn inspiratie heel gauw terugkrijg!
Tot die tijd, veel liefs, Karin

7 reacties:

Romy zei

Goed om weer wat van je te horen! Ik was al bang dat er iets aan de hand was. Wat vervelend zeg van jullie huis! Nu maar hopen dat er misschien snel nieuwe kopers voor jullie huis zich melden. En ook heel veel sterkte bij de fysio! Ik hoop dat de behandeling in ieder geval aanslaat en dat je wat minder last hebt.

Je kaartje ziet er trouwens prachtig uit. Een echt stoer jongenskaartje!

blogvanco zei

Hoi Karin, ik was je al kwijt in bloggersland, haha maar mooi dat je er weer bent. Jammer dat het met jullie huis niet doorging zeg, maar de markt schijnt weer aan te trekken, komt vast goed.
En met die dip komt het ook wel weer goed hoor, eerst lekker vakantie en daarna bruis jij weer van de energie, haha !
Groetjes, Corine

M@rjan zei

Ik vroeg me al af waar je was? Jeetje meid, wat jammer van dat huis!Het is een bekend probleem in deze tijd, hopelijk lukt het binnenkort toch.
Sterkte met de revalidatie en met je scrapdip komt het vast weer goed. Eerst maar eens lekker van jullie vakantie genieten, scrapblaadjes mee om lekker door te bladeren onder je parasolletje!
Hier is het nu trouwens ook geen scrapweer.

Ik vind je kaartje super, heel leuk met dat stratenplannetje erachter en het stempeltje.

Groetjes, Marjan

*~Patries~* zei

Heel mooi kaartje hoor, en met dit weer heeft iedereen wel een beetje een scrapdip denk ik!
Jammer van de huizenjacht op die manier maarja er komt vast nog wel iets op jullie pad

*Kus Patries*

miriam zei

Mooi kaartje
En wat jammer dat je huis niet doorgaat

groetjes miriam

fleur zei

Hoi Karin wat vervelend dat je je huis niet kwijt bent en vooral als je al wat anders op het oog heb maar je moet maar denken het heeft ook een voordeel je hoef niet te verhuizen want dat is ook weer een hele klus. maar je kaartje is wel heel erg leuk geworden en als je straks op vakantie ben geweest zal je zien dat dan je inspiratie weer helemaal terug is dus kop op meid en een hele fijne vakantie toegewenst groeten Fleur

sam zei

oh wat balen van het huis, hopelijk komen er snel nieuwe kopers. Heb op het moment met het warme weer helemaal geen puf om te scrappen hoop dat het snel een beetje afkoelt en mijn inspiratie daarmee terug komt :) vind je kaartje helemaal leuk! papier is ook zo leuk!

Een reactie posten