Scrapblog-Karin

zondag 9 mei 2010

Uitnodigingen Lenka


Volgende week wordt Lenka al weer 8 jaar oud! En dus komt er weer een feestje aan!
Vandaag heb ik vast de uitnodigingen voor haar kinderfeestje gemaakt, we gaan bowlen en zwemmen (op de camping), dus daar heeft ze onwijs veel zin in. Het kaartje heb ik gemaakt met restjes papier van Kaiserkraft. Verder heb ik het erg simpel gehouden.

Lenka is superblij met haar kaartjes, nu nog even goed nadenken wie er allemaal mogen komen....
Fijne zondag, liefs Karin

zaterdag 8 mei 2010

LO Happiness


We hebben zo'n drukke week achter de rug, het is vakantie, dus was het plan om naar de camping te gaan...daar zijn we ook wel geweest maar niet de hele week. Het weer was natuurlijk ook niet echt goed, maar deze week is ook ons huis verkocht! En dus hebben we gelijk andere huizen bekeken, en zijn we nu in onderhandeling met de makelaar voor een prachtig nieuwbouw 2-onder-1-kap huis 4 straten verder! Spannende tijden dus.
Ik heb dus niet veel gescrapt, maar deze scrap is toch wel het laten zien waard. Het is eindelijk weer eens een LO geworden. Ik zat helemaal in de kaartjes, maar deze foto moest ik gewoon scrappen! Mijn moeder samen met haar 3 kleinkinderen.
Het papier is van October Afternoon, de swirls en bloemen zijn van Prima Marketing en voor de titel heb ik thickers gebruikt.
Fijn weekend, groetjes Karin

zaterdag 1 mei 2010

Just Magnolia #53

Ja, ja, zelfs op de camping ben ik lekker aan het scrappen! Het is vandaag erg regenachtig geweest, dus afgezien van zwemmen, hebben we niet veel gedaan! Ik heb de sketch gebruikt van het Just Magnolia blog. Het papier is van Pink Paislee, de roosjes zijn van Prima en de swirls van Zva Creative.
With the sketch from the Just Magnolia blog I made this wedding-card with the last pieces of my Pink Paislee, cupid papers! The roses are from Prima Marketing and the swirls from Zva Creative.
Fijn weekend, groetjes vanaf de camping! Karin