Scrapblog-Karin

donderdag 27 augustus 2009

Gisteren heb ik deze 2 LO's afgemaakt. Ik kon ze dit weekend niet afmaken, omdat ik niet genoeg bloemen meer had, maar gelukkig heeft de postbode gisteren een pakketje vanuit Amerika gebracht, dus toen kon ik ze wel afmaken!
Het papier van Little Lady is van We are Memories en de foto is gemaakt in Zuid-Frankrijk, en als ik zo naar Lenka kijk wordt het inderdaad al een echte 'jonge dame'.

De foto op de LO van Good Times is gemaakt bij het Hans en Grietje pannenkoekenhuis. Wat hebben we daar een heerlijke middag gehad met opa en oma. Het papier is van Cosmo Cricket.

De scan is niet helemaal ok, maar ja, helaas kreeg ik het niet beter.
Liefs Karin

dinsdag 25 augustus 2009

DCL # 13

Als we dan toch zo lekker bezig zijn, heb ik gelijk ook maar een kaartje gemaakt voor het DCL-blog.

Ook een hele leuke sketch om mee te werken, en het kleuren van de magnolia's ging in 1 moeite door! Maar nu ga ik echt de meiden uit school halen!
Liefs Karin

Magnolia challenge

Vandaag heb ik voor het eerste meegedaan aan een challenge op het Magnolia Challenge blog.
Na aanleiding van de sketch moet je dan een kaartje maken, en dat kan je een prijs winnen. Er zijn inmiddels 80 inzendingen...maar ja...proberen kan altijd!
Liefs Karin

maandag 24 augustus 2009

LO 100% Adorable

Vandaag heb ik 2 LO's afgemaakt die ik nog had liggen....Maar ik ben er niet helemaal tevreden over...soms heb je van die dagen.....

Ik vond het papier zo leuk in de winkel, maar thuis vond ik het toch best moeilijk om er iets van te maken! Maar goed, het kan niet altijd naar je zin zijn.
Liefs Karin

zondag 23 augustus 2009

2 Kaartjes

Gisteravond heb ik nog 2 kaartjes gemaakt voor in mijn webwinkeltje!
Het papier is van Little Yellow Bicycle.
Het eerste kaartje is een eigen ontwerp, het 2e kaartje (best wishes) heb ik gelift vanuit Cards Only!
Fijne avond, liefs Karin

zaterdag 22 augustus 2009

DT Scrapaddiction.nl

Eindelijk mag ik officieel bekent maken dat ik vanaf heden lid ben van het Design Team van Scrapaddiction.nl. Samen met Danielle gaan wij José ondersteunen met onze creatieve ingevingen! :)
Ik heb er zin!
Liefs Karin

vrijdag 21 augustus 2009

Kadotasje

Volgende week wordt mama alweer 60 jaar, en daarom heb ik dit leuke kadotasje voor haar gemaakt!
Het papier is van Little Yellow Bicycle. In het tasje zit een Fiskars randpons, die wil ze graag hebben.

Nu maar hopen dat ze deze week even niet op mijn blog komt kijken! :)
Bedankt weer voor het langskomen, liefs Karin

dinsdag 18 augustus 2009

Gisteren en vandaag ben ik weer lekker aan de scrap met de vakantiefoto's! Ik word elke keer zo blij als ik die mooie, zonnige foto's zie, die moeten gewoon lekker met vrolijk papier gescrapt worden!

Het papier is van Bo Bunny.
Helaas had ik wel een beetje een dipje met de titels, origineler dan dit kon ik ze niet bedenken....:) Maar goed, het gaat toch om het geheel en niet alleen om de titel..toch??
Bedankt weer voor het kijken, liefs Karin

maandag 17 augustus 2009

Scrap4energy

Ik kreeg vandaag een mailtje van Anja Pellink met de vraag of ik op mijn blog aandacht wil vragen voor Scrap4energy. Op zaterdag 5 september wordt er in Enschede de hele dag gescrapt voor het goed doel.
Omdat ik dit een geweldig initiatief vind, wil ik dat graag met jullie delen!

Scrap4energy, scrappen voor een goed doel!
Voor een kind is het heerlijk om naar buiten te gaan, om te spelen en sporten met vriendjes. Het klinkt heel logisch maar toch heeft niet ieder kind altijd die keus. Kinderen met een energie stofwisselingsziekte bijvoorbeeld.

Wanneer je accu niet meer oplaadt…
In Nederland worden per week 1 tot 2 kinderen geboren met een stoornis in de energie-stofwisseling. Heel simpel gezegd hebben ze een defecte batterij. Hij is maximaal half vol, loopt snel weer leeg en beschadigt het lichaam met zijn afvalstoffen. Bij de minst ernstige vorm hebben deze kinderen na 50 meter lopen het gevoel een marathon te hebben afgelegd. Daarnaast hebben deze kinderen vaak verschillende (ernstige) lichamelijke klachten. Jammer genoeg is deze ziekte nog heel erg ombekend en is er nog geen medicijn beschikbaar. Speciaal daarvoor is de stichting Energy4all opgericht. Zij hebben als doel om deze ziekte meer bekendheid te geven en geld op te halen voor het ontwikkelen van een medicijn.

Scrap4energy.
Omdat wij graag deze stichting willen steunen organiseren wij op zaterdag 5 september in Enschede scrap4energy. Oftewel een hele dag scrappen voor het goede doel. Want wat is er nou fijner dan lekker scrappen en daarmee een goed doel steunen?! Tijdens deze dag heb je de keuze uit 4 workshops die verspreid zijn over de dag. Mocht je geen zin hebben in een workshop dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf te gaan scrappen. Verder organiseren wij ook een loterij waarbij je leuke prijzen kunt winnen. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de stichting energy4all. Kortom een dag vol gezelligheid voor het goede doel!

Wil je meer weten over deze dag? Kijk dan op onze site website www.atelierhetzonnekuukske.nl/html/scrapforenergy.html of op onze weblog www.scrap4energy.blogspot.com Voor vragen kun je mailen naar info@atelierhetzonnekuukske.nl

Namens deze kinderen en hun ouders heel erg bedankt!

Liefs Karin

Back in time

René is naar het openluchtmuseum in Arnhem geweest en heeft zich daar op de foto laten zetten in oude kledij....(waarom weet niemand...hihi)
Maar goed, hij vroeg of ik een leuke scrap wilde maken, zodat hij deze kon ophangen!

Met het papier van Bo Bunny heb ik een LO gemaakt, met veel swirls en bloemen. Hij heeft de LO nog niet gezien, ben benieuwd wat hij ervan vind!
Bedankt voor het kijken, liefs Karin

vrijdag 14 augustus 2009

LO Doing the dishes

Vandaag weer een leuke LO gemaakt van de vakantiefoto's.

Elke dag was het weer een feest om de afwas te doen op de camping. Thuis hoeven ze dat niet te doen.....lang leve de vaatwasser.....maar op de camping was het 1 groot feest! En daar wordt dan natuurlijk een leuke scrap van gemaakt!
Bedankt weer voor het kijken, liefs Karin

donderdag 13 augustus 2009

Kerstkaartjes

Ik weet het, het is nog zomer, maar ik ben zo weg van het papier van Imaginisce, de Polar Expressions lijn, dat ik het niet kon laten liggen!
En ach, kerstkaartjes kan je niet vroeg genoeg mee beginnen!
Ik heb nog veel meer papier liggen, maar het cardstock is op, dus als dat weer is bijgevuld ga ik weer verder met de kaartjes!
Bedankt voor het kijken, liefs Karin

dinsdag 11 augustus 2009

Strand LO's

Gisteren weer 2 LO's gemaakt van de vakantiefoto's.
Het papier is van Bo Bunny. Wat is dat toch een heerlijk papier om mee te werken.
Met de restantjes heb ik nog wat kaartjes gemaakt!
Bedankt weer voor het kijken, liefs Karin

maandag 10 augustus 2009

LO Fun with a bucket

Afgelopen weekend heb ik deze LO afgemaakt van Lenka in haar emmertje!
Wat had ze een lol. Ze stond allemaal rare 'modellenstandjes' in haar emmer uit te proberen, en uiteraard heb ik daar foto's van gemaakt!

Het papier is van Bo Bunny. De letters had ik al zooooo lang liggen, dat ik ze al weer vergeten was, maar bij het opruimen kwam ik ze weer tegen! Wat een geluk! :)
Bedankt voor het kijken! Liefs Karin

vrijdag 7 augustus 2009

Kinderkaartjes


Mama vroeg of ik een kaartje wilde maken voor een kinderverjaardag. Omdat ik het papier van Doodlebug Zoofari hier erg geschikt voor vind, heb ik deze kaartjes gemaakt. Ik kon gewoon niet stoppen na 1 kaartje...:)
Ik heb nog wat restjes papier over, dus misschien maak ik er nog wel een paar, je kunt er immers nooit genoeg op voorraad hebben!
Nu ga ik lekker met de meiden naar het strand, nog even genieten van het mooie weer!
Bedankt voor het kijken, liefs Karin

dinsdag 4 augustus 2009

Kaartjes


Vandaag heb ik samen met Lenka en Mara lekker zitten knutselen.
De meiden vinden het heerlijk om de grote tafel helemaal vol te hebben liggen met papier en rommeltjes...en uiteraard vind ik het heerlijk om lekker te scrappen. Dus iedereen is blij...!!!
Ik had nog wat restjes papier liggen van Bo Bunny, Back to Backs, en hiermee heb ik 6 kaartjes gemaakt. 3 ervan zijn helemaal af, die andere 3 zal ik een andere keer laten zien op mijn blog!
De LO's die ik heb gemaakt van het papier komen ook nog...
Bedankt voor het kijken, liefs Karin

zondag 2 augustus 2009

Beach LO

Vandaag heb ik de eerste LO gemaakt met de foto's van de zomervakantie!
Omdat ik zoveel foto's had van het strand, heb ik voor het eerst een collage laten printen, het resultaat vind ik zelf erg gaaf geworden!

Het papier is van Imaginisce, de summer cool serie.
De letters wilde ik eigenlijk met echt zand maken, maar ik heb zo zitten *%#@ met dat zand, en het lukte niet, dus heb ik het maar zo opgelost!


Voor de vakantie heb ik nog een LO gemaakt van het feestje van Lenka.

De rij knopen heb ik gezien bij een LO op het forum, dat vond ik zo leuk, dat ik dat hier ook heb gebruikt!
Bedankt voor het kijken weer! Liefs Karin