Scrapblog-Karin

zondag 23 november 2014

DT - ATSC #92 - Lots of Layers


Hallo lieve allemaal!

Het is weer een tijdje terug dat ik een kaartje heb geplaatst maar we zijn aan het verbouwen in huis. Onze oudste dochter is naar de zolder gegaan, nadat er laminaat is gelegd en de hele boel geverfd is, en daarna is onze jongste dochter naar de kamer van de oudste gegaan. Daar is veel tijd in gaan zitten, dus het knutselen en bloggen staat even op een laag pitje.
En tussendoor zijn de meiden ook allebei nog ziek geweest......


Ik heb dit kaartje gemaakt voor de nieuwe challenge bij Addicted to Stamps Challenge - Lots of Layers. Het rendiertje heb ik ingekleurd met Sennelier. Het papier is van Wild Rose. 


Jullie hebben 2 weken de tijd om met ons mee te doen!
******
Fijne week, liefs Karin

zaterdag 8 november 2014

With Love - XOXO


Hallo lieve allemaal!
Vandaag heb ik dit kaartje voor jullie. Afgelopen maand heb ik bij de Doe-a-Ding Demodagen de nieuwe vlinderrand van Noor Design gekocht en die moest ik natuurlijk even uitproberen. Ik vind het weer een prachtige rand! Het papier is van Maja Design en Tilda heb ik ingekleurd met Sennelier.


Een kaartje zonder bloemen vind ik maar saai, dus vandaar weer lekker veel bloemen. Ook heb ik een fles gevuld met kraaltjes op het kaartje geplakt. De tekst stempels zijn van Joy.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Midweek Magnolias #101 - Glitter - Lace - Pearls
Paradise of Magnolia #1 - Anything Goes
*****
Fijn weekend, liefs Karin

zaterdag 1 november 2014

DT- My Besties Aussie #30 - Let it Snow


Hallo lieve allemaal!

Wat een heerlijk weer vandaag, het lijkt wel lente!! Hier op mijn blog is het winter want er is een nieuwe challenge van start gegaan op het My Besties Aussie Challenge blog. We willen graag een wintercreatie zien met sneeuw en glitters. Ik heb voor mijn kaartje Pretty Snowman gebruikt.
Het papier is van Maja Design. Verder lekker veel stansen. De kerstbomen zijn Marianne Design. De tekst stempels zijn van Noor Design.


De challenge loopt een maand, dus ik hoop dat jullie allemaal gezellig mee gaan doen.
Fijn weekend allemaal!

****

Liefs Karin