Scrapblog-Karin

zondag 26 oktober 2014

DT - ATSC #90 - Princesses or Fairies


Hallo lieve allemaal!

Vandaag is er een nieuwe challenge van start gegaan op het ATSC blog. En dit is mijn voorbeeldkaartje. De challenge is prinsessen of elfjes dus daarom heb ik voor Princess Tilda with Curl gekozen. Ik heb haar ingekleurd met Sennelier, en ik moet zeggen dat ik weer tevreden ben met het resultaat. Het gaat elke keer beter en het werkt echt super. Je kan lekker mengen om de goede kleur te krijgen, heel fijn.


Het papier dat ik heb gebruikt is van Maja Design. Verder eigenlijk de gebruikelijke dingen, lekker veel bloemen, kant, parellint, knoopjes, roosjeslint ,wondgaas, een bedeltje en de fotostrip is van Tim Holtz.


De challenge loopt 2 weken, dus ik hoop dat jullie allemaal gezellig meedoen!

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
The Ribbon Girl - Magnolia only - add some sparkle
Time for Magnolia Challenge #69 - Favourite Colour Combo

*******

Fijne week, liefs Karin

zondag 19 oktober 2014

Rendiertje


Hallo lieve allemaal,

Nou, de herfstvakantie zit er al weer op. Morgen gaan de meiden weer naar school, maar ze hebben een heerlijke week gehad. Er waren logeerpartijtjes en bioscoopbezoeken en natuurlijk lekker rommelen/spelen thuis. We hebben dit weekend lekker rustig aan gedaan en ik heb dus lekker kunnen knutselen.

Ik ben heerlijk aan oefenen met kleuren met Sennelier. Ik vind het zo fijn werken. Ik moet nog veel leren maar het resultaat tot nu vind ik best aardig.


Het papier dat ik heb gebruikt is van Maja Design. De bingostempel en tekststempel zijn van Joy, de kerstboompjes zijn gemaakt met een stans van Marianne Design en de sterretjes komen bij de Xenos vandaan. Verder nog wat touw, parels, balletjes lint en een kerstbelletje. De bloemen komen uit mijn winkeltje.

******

Fijne week allemaal, liefs Karin

zondag 12 oktober 2014

Herfstvakantie


Hallo lieve allemaal!

Hebben jullie een lekker weekend gehad? Hier is de herfstvakantie begonnen. Even een weekje bijkomen voor de meiden. Ik moet wel gewoon werken maar natuurlijk gaan we ook nog leuke dingen doen.


Dit kaartje heb ik gemaakt met het papier van Maja design. Het afdrukje van Wild Rose is ingekleurd met PanPastels. Verder heb ik kant gebruikt en mijn nieuwe 'bubbel' stans van Memory Box. De bloemen komen uit mijn winkeltje. De tekst stempeltjes zijn van Joy.

*******

Fijne week, liefs Karin

vrijdag 3 oktober 2014

Eerste kerstkaart van het jaar!


Hallo lieve allemaal!

Ja, ja, het is buiten 22 graden maar ik heb mijn eerste kerstkaart gemaakt! Je moet toch een keertje beginnen...hahaha!!! Afgelopen weekend ben ik samen met mama naar de Doe-a-Ding dagen geweest en daar heb ik lekker veel inkopen gedaan voor de kerstkaarten. Onder andere deze leuke stempel van Wild Rose. Ook heb ik Sennelier gekocht, en de olifantjes is mijn eerste stempel die ik ermee heb ingekleurd. Het is heerlijk kleuren, en ik ben best blij met het resultaat.


Het papier is trouwens ook van Wild Rose. Verder nog wat bloemen, parels en wondgaas. De tekststempeltjes zijn van Noor Design. De dennenappeltjes komen trouwens ook uit mijn winkeltje.

*******

Fijn weekend allemaal, liefs Karin

woensdag 1 oktober 2014

DT - My Besties Aussie #29


Hallo lieve allemaal!
Vandaag wil ik jullie mijn voorbeeldkaartje laten zien voor het My Besties Aussie challenge blog. Daar gaat vandaag de nieuwe maand challenge van start: alles mag als je maar een Besties stempel gebruikt. Ik heb mijn kaartje al een tijdje geleden gemaakt voor de verjaardag van mijn moeder die 65 is geworden. Het patroon heb ik van het Noor design blog.Het papier is van Pion. Verder lekker veel bloemen, roosjes lint, kreukellint, touw, kant, frantage en parels. De swirls zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey.


Fijne avond, liefs Karin