Scrapblog-Karin

zondag 30 juni 2013

DT - Vintage Style with Pearls @ Simply Magnolia


Hoi, hoi!
Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start op het blog van Simply Magnolia. De opdracht luidt: maak een vintage style kaart met parels. De basis voor mijn kaartje is wit cardstock. Daarna heb ik kraft cardstock en design papier van Magnolia gebruikt. De randen van het design papier heb ik bewerkt met bruine inkt. De randen heb ik voorzien van een stikrandje met de naaimachine.


Achter het afdrukje heb ik ribbelkarton van Joy geplakt met wondgaas.Verder een labeltje gemaakt met een Magnolia DooHickey waar ik weer de 'love' tekst op heb gestempeld. Op het afdrukje heb ik wat stickles gedaan en ik heb de poststempels van Magnolia gebruikt.


De bloemen komen uit mijn winkeltje. Je hebt weer 2 weken de tijd om mee te doen aan de challenge. Er zijn leuke prijzen te winnen, dus ik zou lekker meedoen!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #59 - Birthday
Magnolia Down Under #203 - Flower Power
*******
Fijne avond, liefs Karin


vrijdag 28 juni 2013

Tilda met een ijsje!


Hallo lieve allemaal!
Allereerst wil ik jullie heel erg bedanken dat jullie het blog van mijn moeder hebben gezocht, ze is helemaal in de wolken met alle reakties en volgers, super hoor, top!! 
Voor sommigen van jullie begint vandaag de vakantie....je zou bijna denken dat het herfstvakantie is ipv zomervakantie...want hier is het echt fris de laatste dagen.....dus om het leed te verzachten van het slechte weer dit zomerse kaartje! Ik heb een kaartje voor jullie met Tilda en haar ijsje die ik heb gemaakt voor de alfabet challenge op de Magnolia Club. De letter is I van Icecream. 


De basis is van van wit cardstock en het design papier is van My Mind's Eye. Verder nog een doily en wondgaas op de achtergrond. En ook nu heb ik weer de stempel van Joy gebruikt voor het bingo kaartje. De bloemen komen natuurlijk uit mijn winkeltje. De swirl en label zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey. Verder nog wat parellint, touw, stickles en pareltjes.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Inky Chicks #7 - Anything Goes
********
Fijn weekend, liefs Karin

woensdag 26 juni 2013

For you


Vandaag heb ik weer een kaartje voor jullie in het rose, mijn lievelingskleur!! Als ik een rose kaartje maak zijn ze altijd zo klaar....geen idee waarom maar het is wel handig.
De basis is van wit cardstock, daar heb ik kraft cardstock bij gebruikt met Magnolia design papier. De randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt en daarna heb ik alles onder de naaimachine doorgehaald. Sinds afgelopen weekend heb ik de bingo stempels van Joy. Ze zijn zo leuk, heb er gelijk eentje op dit kaartje gebruikt. Verder nog wat bloemen, kant, parels en wondgaas. De swirls zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey.


Sinds kort heeft mijn moeder haar eigen blog! Het heeft even geduurd voordat ze het aandurfde maar haar kaartjes zo zijn mooi dat ze gewoon aan heel blogland getoond moeten worden! Als je hier klikt kom je op haar blog en misschien wil je wel volger worden....zal ze heel erg leuk vinden!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #58 - Special Occasions
Lovely Hanglar or Sweet Magnolia #72 - Favourite Colour Combo
Midweek Magnolias #67 - Make it Girly
******
Fijne avond, liefs Karin

zondag 23 juni 2013

Zomers kaartje


Hallo luitjes! 
Ik dacht, laat ik maar even een zomerse creatie aan jullie zien, want echt zomers is het dit weekend niet geweest. Wij hebben eigenlijk alleen maar regen gehad.....en wat ik nou zo frustrerend vind....nu schijnt de zon...het weekend is voorbij....
Het voordeel van zo'n regenachtig weekend is wel dat ik heerlijk heb zitten freubelen. Ik heb alvast voorgewerkt voor mijn DT-teams, maar ik kom deze week zeker nog terug met meer kaartjes!
Ik heb dit kaartje gemaakt voor de zomerketting bij de Magnolia Club. Chantal heeft dit kaartje inmiddels ontvangen en volgens mij was ze er wel blij mee. 
De basis van het kaartje is wit cardstock, het design papier is van Maja Design.


Ik heb voor de vorm een Go Kreate mal gebruikt. Verder eigenlijk de gebruikelijke dingen. Zoals bloemen, knoopjes, stickles, touw, wondgaas en schelpjes. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
***
Fijne avond, liefs Karin

vrijdag 21 juni 2013

Twisted Easel Card Jennifer Style


Hallo lieve allemaal!
Vandaag heb ik heerlijk zitten knutselen want echt weer om naar buiten te gaan was het niet....alleen maar regen hier in Almere. Ik ben bijna de hele dag bezig geweest met dit kaartje, want het ging niet helemaal volgens plan, maar uiteindelijk is het gelukt! Ik heb dit model kaart van Jennifer. En je kan er natuurlijk veel varianten mee maken. Ik heb dit kaartje gemaakt voor de wedstrijd van het Magnolia Forum. De opdracht is om een easelkaart te maken in zomerstijl.


Het papier dat ik heb gebruikt is van Ikido. Verder kant, parels, bloemen, touw en nestabilities. De tekst is een Magnolia stempel. Verder nog een DooHickey voor het labeltje. De takjes zijn gemaakt met een stans van Memorybox. En sinds vandaag heb ik ook de bingo stempels van Joy! binnen. Ze zijn zo leuk, maar ik denk dat ik alleen andere stempelinkt moet hebben want deze inkt is niet helemaal vullend, zeg maar.....


Ik wil met dit kaartje meedoen met de volgende challenges:
Totally Tilda #74 - Going for a Song (Stevie Wonder - Isn't she lovely)
*******
Fijn weekend allemaal! Liefs Karin

zondag 16 juni 2013

DT - Garden Delights @ Simply Magnolia


Hallo bloggers!
Vandaag heb ik een fleurig kaartje voor jullie. Normaal is geel niet zo mijn kleur, maar het papier van Inkido is zo mooi dat ik het wel moest kopen!! 
Het kaartje is voor de nieuwe challenge van Simply Magnolia. Daar is het deze keer 'garden delights', dus dat betekent veel bloemen en vlinders. De bloemen komen bijna allemaal uit mijn winkeltje. De rolbloem en de besjes komen bij The Ribbon Girl vandaan.


Verder nog wat lint, strass steentjes, wondgaas en stickles. De vlinders zijn gemaakt met een stans van Cheery Linn. Het vogelhuis met een Memorybox stans en de takjes met een Magnolia DooHickey.
De sponsor van de challenge is Tilda's Town, jullie hebben tot 29 juni de tijd om mee te doen.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan de volgende challenges:
Magnolia Down Under #201 - Anything Goes
Time for Magnolia Challenge #19 - Zomerse kaart met bloemen en vlinders
Tilda's Town #57 - Use your Stash (old dies)
Ik wens jullie allemaal een fijne week, het schijnt lekker warm te worden dus ik zou zeggen, genieten maar!!!
**********
Fijne avond, liefs Karin

zaterdag 15 juni 2013

DT - DMCC Speciaal voor jou


Goedemorgen lieve allemaal!
Vandaag wil ik jullie graag mijn DT kaartje laten voor de nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies. De challenge is om een kreatie te maken voor een speciaal iemand. De sponsor van de challenge is Creashop Duymelot. Zij stellen een hele leuke prijs ter beschikking, kijk maar eens hier.



Ik heb voor mijn kaartje wit en kraftt cardstock als basis gebruikt. Het design papier is van Magnolia. Alle randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt. Het witte papieren zakje wat achter het afdrukje zit heb ik op de beurs gekocht in Zeist bij Doe@ding.


De houten swirls zijn van Unique. Verder nog wat touw, parels, wondgaas, lint, stickles en bloemen. Ook ben ik weer lekker in de weer geweest met mijn poststempels. Het labeltje en de swirls zijn gemaakt met Magnolia DooHickey's.


De challenge loopt tot en met 29 juni. Dus als jullie zin hebben hoop ik dat jullie gezellig mee gaan doen!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Midweek Magnolias #65 - Favorite Colours
Marvelous Magnolia Challenge #31 - 2 Magnolia stamps or 2 Magnolia Dies
*****
Fijn weekend allemaal! Liefs Karin

dinsdag 11 juni 2013

Prinses Tilda




Hallo lieve bloggers!
Wij hebben echt een superleuke dag gehad met de meisjes in de Efteling. Mijn broer was ook mee en die heeft zich prima vermaakt in de achtbanen met 2 gillende meiden..hahaha!!! Het weer was natuurlijk ook prachtig en de wachttijden bij de attracties vielen wel mee, dus dat was wel fijn.
Maar goed, even over mijn kaartje. Ik had dit afdrukje al een tijdje liggen, maar nog nooit heb ik haar ingekleurd. Ik wil al heel lang van die plooien maken....maar helaas is het nog niet gelukt....dus ik moet nog even verder oefenen!


Ik heb voor mijn kaartje wit cardstock gebruikt en Maja Design papier. Verder nog wat bloemen, wondgaas, stickles, post stempels en touw. De takjes zijn gemaakt met een stans van Memorybox en het labeltje met een DooHickey.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Wild Orchid Challenge #78 - Lots of Layers
*******
Fijne avond, liefs Karin

zondag 9 juni 2013

15% Korting bij ScrapParadise!!


.
Hoi!

Ik heb weer heel veel nieuwe bloemen in het assortiment opgenomen. Ook is de voorraad weer goed bijgevuld.

Hier kan je alles vinden: www.scrapparadise.nl.
  






Als je voor zondag 16 juni 2013 een bestelling plaatst op www.scrapparadise.nl.
krijg je 15% korting op je bestelling. De korting geldt op alles!!
Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de volgende kortingscode gebruiken bij je bestelling:
NIEUWS.  (let op: gebruik hoofdletters).
Bestel je voor meer dan 15 euro, dan zijn de verzendkosten ook gratis!  

Veel winkelplezier en een heel fijn weekend!

********

Karin

vrijdag 7 juni 2013

Kus de kikker.....


Hallo lieve allemaal,
Eindelijk hebben we lekker kunnen genieten van een paar mooie dagen. Ik hoop dat het zo blijft want morgen gaan wij naar de Efteling toe! We hebben er zin in, en de meisjes helemaal!!
Vandaag het ik dit kaartje voor jullie met Tilda en haar kikkertje, zo'n schatje vind ik het.
Ik heb wit cardstock gebruikt als basis, het papier is van Maja Design. De randen van het papier heb ik bewerkt met bruine inkt.


Verder nog wat bloemen, wondgaas, touw, doily en strass steentjes. De swirl is gemaakt met een Dienamics stans. Het labeltje is met een Magnolia DooHickey gemaakt en daar heb ik weer lekker op zitten stempelen met mijn post stempeltjes.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #56 - Anything Goes
Wild Orchid Challenge #78 - Lots of Layers
Midweek Magnolias #64 - Anything Goes
**********
Fijn weekend allemaal, liefs Karin

zondag 2 juni 2013

DT - Simply Magnolia - Layers and Lace


Hoi, hoi!!
Oh ik heb zo'n frusterend weekend.....ik heb gisteren een pakketje gekregen met nieuw papier en DooHickeys van Magnolia die bij de overburen is afgeleverd....en je raadt het misschien al....die zijn sinds gisteren niet thuis......grrrr.........dus ik heb nog steeds geen papiertjes, en ik wilde ze zoooo graag.....
Vandaag begint er een nieuwe challenge bij Simply Magnolia, de challenge is om een creatie te maken met meerdere laagjes, minimaal 4, en kant. 


De basis van mijn kaart is wit en kraft cardstock. Het design papier is van Magnolia. Het ribbelkarton is van Joy. Voor de labeltjes en swirls heb ik een Magnolia DooHickey gebruikt. De bloemen komen uit mijn winkeltje en verder heb ik nog wat kant, touw, wondgaas, parels en een doily gebruikt.


Ook heb ik mijn post stempels van Magnolia weer gebruikt, ik ben er helemaal weg van!! Voor het glittereffect heb ik nog wat stickles op mijn afdrukje gedaan.
De challenge loopt weer voor 2 weken en er zijn weer leuke prijzen te winnen, kijk maar eens hier!
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en ik kijk uit naar jullie reakties!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Totally Tilda #73 - Going Postal
Magnolia Down Under #199 - Bling it Baby
Midweek Magnolias #63 - Make it Sparkle
********
Fijne avond, liefs Karin

zaterdag 1 juni 2013

DT - Alles wat rond is bij DMCC!!


Hallo lieve allemaal!
Het is weer een nieuwe maand, dus tijd voor een nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies. Deze keer willen we iets ronds zien. Dat mag de vorm van de kaart zijn of bijv. rondjes in je papier. Knoopjes en parels zijn ook rond, dus die mogen ook! Nou, lijkt mij dus geen moeilijke challenge. of wel??


Ik heb voor mijn kaartje wit en kraft cardstock gebruikt als basis. Het design papier is van Magnolia. Achter het rondje zit een labeltje en wondgaas. De bloemen komen uit mijn winkeltje en het parellint heb ik bij The Ribbon Girl gekocht. De sponsor van de challenge is CreaMiep.

Doen jullie allemaal gezellig mee met de challenge? Als je hier klikt kan je nog meer inspiratie op doen met alle prachtige creaties van mijn mede DT-leden!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #55 - Let's Celebrate
Addicted to Stamps Challenge #57 - Bingo (ribbon - flowers - sentiment)
Hobbyhome Challenge - Bingo (kraft - cutie stempel - stans)
*****
Fijn weekend, liefs Karin