Scrapblog-Karin

zondag 30 december 2012

DT - Simply Magnolia

Hallo lieve allemaal!
Ik hoop dat jullie allemaal heerlijke kerstdagen hebben gehad. Wij in ieder geval wel, wij zijn op dit moment aan het genieten van een vakantie in eigen land en hebben het heerlijk. Helaas morgen weer naar huis, maar dan hebben we lekker nog een weekje thuis.
Vandaag begint er een nieuwe challenge op het Simply Magnolia blog. De challenge is om een creatie te maken met ballonnen erop. Ik heb voor deze lieve Tilda gekozen.


Het papier dat ik heb gebruikt is van My Mind's Eye. Verder nog de vlaggetjes van Crealies, kant, bloemen, ZVA Creative swirls, glittersteentjes van Magnolia en stickles.
De sponsor van deze challenge is The Pretty Little Ribbon Shop. Ze stellen een prachtige prijs beschikbaar, kijk maar eens hier, dan kun je gelijk de prachtige creaties van mijn collega's bekijken.
*****
Ik wens iedereen een hele leuke oud & nieuw morgen, doe voorzichtig met vuurwerk en tot in 2013!!
Liefs Karin

woensdag 19 december 2012

Mijn laatste kerstkaartje van het jaar!!


Hallo lieve bloggers! Dit is 'm dan, mijn laatste kerstkaartje van dit jaar.
Ik heb voor dit kaartje ook weer mijn Go Kreate mallen gebruikt. Het papier is van Maja Design.
Verder nog wat bloemen, parels, kant, stickles en een stans van MD voor de boom en een stans van Memorybox voor de sterren.
De takjes zijn gemaakt met een Martha Stewart pons.


Nou, meer valt er eigenlijk niet te vertellen over dit kaartje. Morgen nog een laatste dagje werken en dan hebben we heerlijk 2 weken vakantie!! Ik kijk ernaar uit.
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Midweek Magnolias #42 - Home for Christmas
****
Fijne dag, liefs Karin

zondag 16 december 2012

DT - Gift Box Challenge Simply Magnolia


Goedemorgen lieve bloggers! 
Vandaag wil ik jullie graag mijn allereerste boek kaart laten zien die ik heb gemaakt voor de challenge van Simply Magnolia. Vandaag gaat de nieuwe challenge namelijk van start en het is de bedoeling om een kadoverpakking te maken, maakt niet uit voor welk thema!
De sponsor van deze challenge is Tilda's Town


Ik heb als thema kerst voor mijn boek kaart gebruikt. De beschrijving van de kaart kan je trouwens overal op internet vinden. Even googelen en je hebt er een heleboel, ook filmpjes!!
Ik heb wit en kraft cardstock als basis gebruikt. Het design papier is van Magnolia, dat ik allemaal heb bewerkt met bruine inkt. Verder heb ik nog parels en wondgaas gebruikt en bloemen uit mijn winkel.
De swirl is gemaakt met een Magnolia DooHickey en het labeltje heb ik hier vandaan. De takjes zijn met een Martha Stewart pons gemaakt.


De binnenkant heb ik vrij simpel gehouden omdat er een kleine kadootje ingaat. Ik heb alleen twee kerstboompjes opgeplakt die ik heb gemaakt met een Marianne Design stans. 
Als het goed is heeft een DT - collega van Simply Magnolia mijn boek kaart gekregen. Wij sturen nl bij dit challenge blog niet iedereen een kerstkaartje, maar je krijgt een maatje en die stuur je dan een leuke creatie met een kleine kadootje erin. Erg leuk om te doen en natuurlijk ook erg gaaf om te krijgen!


Ik wil met mijn boek kaart graag meedoen met de volgende challenges:
Marvelous Magnolia Challenge #7 - Anything but a Card
****
Fijn weekend, veel liefs Karin

zaterdag 15 december 2012

DT - The Dutch Magnolia Chickies #35


Goedemorgen! 
Vandaag start de laatste challenge van dit jaar bij The Dutch Magnolia Chickies. En we vragen jullie om een nieuwjaars creatie/kaart te maken.
Ik heb voor Sinterklaas de prachtige mallen van Go Kreate gekregen, dus die heb ik uiteraard gelijk gebruikt!! Het papier is van Maja Design. Verder heb ik uiteraard wat bloemen gebruikt, parelstokjes, kant, parels en stickles. De takjes heb ik gemaakt met een nieuwe Magnolia DooHickey en de vlaggetjes heb ik gemaakt met Crealies stanzen. Ook de cijfers zijn gemaakt met Crealies stanzen, en die heb ik ingekleurd met mijn copics.


Er is een leuke prijs te winnen die wordt aangeboden door CreaMiep. Je kan met de challenge meedoen tot en met 30 december. Als je de prijs wilt zien die je kunt winnen en de prachtige creaties van mijn mede DT-leden wilt bewonderen dan moet je even hier klikken!!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Dutch Magnolia Lovers #46 - andere vorm kaart met kant/lint
Miekelotte's Challenges #3 - nieuwjaarscreatie
*****
Veel liefs Karin

vrijdag 14 december 2012

Bijna klaar....

Hoi, hoi!!

Ik moet nog een paar kerstkaartjes en dan ben ik klaar voor dit jaar!
Dit kaartje heb ik gemaakt met het papier van Magnolia, wit en kraft cardstock.
Verder is het een simpel kaartje geworden, met wat jute van 't Scraphuis, bloemen uit mijn eigen webwinkel, stickles, een Memorybox stans voor de swirls en een Martha Stewart pons voor de takjes.


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de Wild Orchid Challenge. Ik heb de laatste challenge gewonnen, zo gaaf!! Ik mag voor 15 pond spullen uitzoeken in de webwinkel...ik denk dat dat wel gaat lukken!!!
*****
Fijn weekend allemaal, liefs Karin

dinsdag 11 december 2012

DT - It's a Magnolia Challenge #47


Er zijn al weer twee weken voorbij, dus het is tijd voor een nieuwe challenge op het blog van It's a Magnolia Challenge. De challenge is om een kerstkaart te maken. Lijkt me niet moeilijk, dus ik hoop dat jullie allemaal gezellig mee gaan doen!!


De basis van de kaart is wit cardstock en het design papier is van Magnolia. Ook bij dit kaartje heb ik mijn nieuwe tekststempel van Magnolia gebruikt. En ik heb er sterretjes in gedaan, dus het geeft een superleuk effect als je het kaartje heen en weer schud. De bloemen komen uit mijn winkeltje. Op de achtergrond heb ik een stans gebruikt van Memorybox en wat wondgaas.
De challenge loopt tot en met 24 december. Je kan een hele leuke stempel van Edwin winnen die beschikbaar wordt gesteld door 't Scraphuis!!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town #30 - Celebrate Christmas
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden.
******
Fijne avond, liefs Karin

zondag 9 december 2012

Trots op ons kleine meisje!!


Zoals jullie misschien wel weten hebben wij 2 turnmeisjes. Allebei zitten ze in de selectie en ze maken flink veel trainingsuren per week. Vandaag was het de eerste keer dat Mara met een echte wedstrijd mee mocht doen, en oh wat was ze zenuwachtig...en niet alleen Mara was zenuwachtig, ook mama vond het heel erg spannend!! Ze heeft heel erg haar best gedaan en ze is 5e geworden!!
Ze was een beetje teleurgesteld dat ze geen medaille had, maar gelukkig was dat vrij snel voorbij na een peptalk van mama.......ja, het blijft een strebertje...hihi!!!


Maar goed, ik dwaal af...ik heb dit weekend weer wat kerstkaartjes gemaakt, waarvan dit er eentje is.
De foto is niet zo heel erg mooi van kleur, maar helaas was het erg donker vanmiddag bij het fotograferen. Ik heb creme cardstock als basis gebruikt en het design papier is van Maja Design.
Verder heb ik eigenlijk de gebruikelijke dingen op mijn kaartje zitten, dus dat spreekt voor zich. Mocht je toch nog iets willen weten, dan mag je me natuurlijk altijd mailen!!


Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Midweek Magnolias #40 - A Christmas Surprise
***********
Veel liefs Karin

vrijdag 7 december 2012

Sneeuw!!


Wat ben ik blij dat ik vandaag vrij ben. Ik vind sneeuw echt hartstikke leuk hoor, maar niet als ik met de trein moet....!!! Het sneeuwt hier al de hele morgen en het pak sneeuw groeit gestaag, nu maar hopen dat het een beetje blijft liggen, dan kunnen de meiden lekker gaan sleeën vanmiddag.
Ik heb vandaag voor jullie een kerstkaartje, ik heb er nog geen genoeg van, dus ik ga nog even door met de kerstcreaties!! 


Ook voor dit kaartje heb ik mijn nieuwe tekststempel van Magnolia gebruikt. Het papier is ook van Magnolia en de basis is wit cardstock.
Verder nog een DooHickey voor de swirl, een Martha Stewart pons voor de takjes, wat wondgaas, pareltjes, stickles, een veer en wat roosjes
Ik wens iedereen een fijn weekend, geniet van de sneeuw, maar doe wel voorzichtig!!
******
Liefs Karin

dinsdag 4 december 2012

Wild Orchid Challenge #64


Hallo lieve bloggers!
Ik heb weer een kerstkaart voor jullie, vandaag eentje in de traditionele kleuren.
De basis is van creme cardstock en het designpapier is van Maja Design.
Ik heb de christmas stempel van Magnolia gewonnen bij de challenge van Tilda's Town, en ik ben er zooooo blij mee! Ik heb eerst met nestabilities het ovaal gestanst en daarna heb ik de tekst erop gestempeld.


De prachtige swirl is van Memorybox en de bloemen komen uit mijn winkeltje!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de Wild Orchid Challenge #64.
*****
Fijne avond, liefs Karin

zondag 2 december 2012

DT - Simply Magnolia


Hoi, hoi!!
Wat hebben wij een leuke dag gehad vandaag. Om 13.00 heeft Sinterklaas ons bezocht samen met 2 pieten. En wat waren de meiden zenuwachtig en blij....en dan te bedenken dat ze allebei niet meer geloven maar gewoon lekker meedoen voor ons 4-jarige neefje Mick!!
De sint heeft weer leuke kadootjes gebracht voor de meiden dus ze zijn tevreden naar bed gegaan!!
Maar goed, even over mijn kaartje! Deze heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge bij Simply Magnolia. De challenge is om een kerstcreatie te maken, het hoeft dus niet per se een kaartje te zijn!


De sponsor van deze keer is Scrapbooking Allsorts
Dan even kort een opsomming van wat ik heb gebruikt voor mijn kaartje: wit cardstock, Magnolia design papier, nestabilities, parels, wondgaas, bloemen, chandeliers, een digitale stempel, stickles, een stans van MD voor de ijspegels en een pons van Martha Stewart voor de sneeuwvlokjes.
Je hebt weer 2 weken de tijd om mee te doen aan deze challenge!!

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Creashop Duymelot - inspiratie foto
******
Fijne avond, liefs Karin

zaterdag 1 december 2012

DT - The Dutch Magnolia Chickies #34


Goedemorgen lieve volgers!
Het is weer de eerste van de maand, dus tijd voor een nieuwe challenge op het blog van The Dutch Magnolia Chickies. Deze keer vragen wij jullie om een kerstkaartje te maken. Er is een digitale bon van Doe@ding te winnen! 


Ik heb voor de verandering een rond kerstkaartje gemaakt. Het idee heb ik uit de laatste Cards & Scrap. Het papier dat ik heb gebruikt is van Magnolia en de basis is wit cardstock. Verder nog wat wondgaas, een veertje, bloemen, een bedeltje, en lint.
De tag heb ik bestempeld met een Magnolia stempel en de strik is een Magnolia DooHickey. Erg leuk vind ik deze nieuwste DooHickey. 

De challenge loopt tot en met 13 december! Voor meer kerstinspiratie moet je echt even naar de creaties van de andere DT- leden kijken, want die zijn weer super!!!

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge van Tilda's Town #29 - Celebrate Christmas.

******
Fijne zaterdag, liefs Karin