Scrapblog-Karin

woensdag 15 december 2010

Just Magnolia #85

Het is al weer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet, maar ik heb drukke tijden achter de rug! Ik heb gisteren examen gedaan voor het eerste gedeelte van de medische terminologie cursus die ik volg via mijn werk. En wat moest ik daar veel voor leren, dat heeft veel tijd in beslag genomen en daarom even geen scrapsels! Maar gelukkig heb ik nu lekker vakantie dus ik kan weer aan de gang! En het leren is niet voor niets geweest, want ik heb een 8.4 gehaald!! Ik ben er zoooooooo blij mee.
Voor het Just Magnolia challenge blog is de opdracht deze week om een kerstkaartje te maken...en moest ik er nou toch nog eentje nodig hebben...elk jaar vergeet ik wel iemand (shame on me...) en ook dit jaar weer.....maar dit kaartje gaat vandaag op de bus, dus met een beetje geluk, en met behulp van de TNT, moet die voor kerst wel aankomen! Ik heb gebruik gemaakt van Magnolia papier, 2 Martha Stewart ponzen (voor de blaadjes en voor het randje), en de roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan. Tilda heb ik ingekleurd met mijn copics.
***
I made this christmas card for the challenge at the Just Magnolia challenge blog. I used Magnolia paper, roses from Wild Orchid Crafts and 2 different Martha Stewart punches, 1 for the leaves and 1 for the border.
I colored Tilda with my copics.
***
Fijne dag, veel liefs Karin

5 reacties:

Marjan K├╝ppers zei

Oh, wat goed van je, dat is een heel mooi resultaat! Fijn dat je nu weer even niks hoeft. Ik nog twee dagen en dan is het ook zo ver.
Mooi en erg lief kaartje heb je gemaakt, Karin!
Dat papier en de mooie bloemen en takjes doen het prachtig samen met Magnolia.

Groetjes, Marjan

Annemarie en Merit zei

hoi karin,

Gefeliciteerd wat een prachtig cijfer,leren wordt dus inderdaad beloont!!! En je kartje is ook weer prachtig schattig is dat Tildaatje,en wat een prachtige bloemen.

Danielle zei

ooo proficiat! mega goed punt zeg, dan weet je waar je het voor gedaan hebt. nu weer lekker scrappen! je kaartje is superleuk.

Romy zei

Wauw, wat goed joh! Gefeliciteerd! En op zo'n mooi cijfer mag je wel heel erg trots zijn:) En dan ook nog zo'n prachtig mooi kaartje maken...you go girl;)

Dena zei

Oh wow! What a gorgeous flower arrangement! Beautiful card!
Thanks for joining the Just Magnolia challenge this week!
Hugs, Dena

Een reactie posten